Pixel 6’s “dybe teknologiske investeringer” vil hjælpe Google med at “flytte grænserne”

29. juli 2021 Slået fra Af Mathias

Google vil lancere mindst to telefoner i år. Pixel 6 og Pixel 6 XL/Pro virker uundgåelige på nuværende tidspunkt, selv om vi ikke har en egentlig udgivelsesdato. Pixel 6-rygterne er meget mere spændende end sidste års Pixel 5-lækager. De peger alle på, at Google vender tilbage til Pixel-flagskibe efter sidste års uheldige eksperiment. Pixel-linjen kan blive endnu mere spændende end det til efteråret.

Den første Pixel Fold er angiveligt på vej, og det er også spændende rygter. Det skyldes, at Google ikke vil gå den foldbare telefons vej alene. Samsung skulle yde formidabel assistance, hvis det hele skulle lykkes. Google CEO Sundar Pichai drillede dette efterårs Pixel-hardware under selskabets indtjeningsopkald for juni 2021 tirsdag. Vi er ved at se “dybe teknologiske investeringer”, der hjælper Google med at “flytte grænser.”

Pixel 6-udgivelsesdato forventes til efteråret

Pichai ved bedre end at afsløre nogen Pixel 6-hemmeligheder under en indtjeningssamtale. Alligevel drillede den administrerende direktør den kommende Pixel-linje og bekræftede, at vi vil se ny hardware til efteråret. Her er, hvad han havde at sige om Android 12 og Pixels:

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi vender os til Android. Vi viste en forsmag på Android 12 på Google I/O. Den nyeste version vil indeholde nye måder at tilpasse enheder på og betydeligt forbedret hastighed og strømeffektivitet. Vi har indbygget ny beskyttelse af privatlivets fred direkte i styresystemet. Så der er et nyt dashboard til beskyttelse af privatlivets fred, som hjælper folk med at holde oplysninger sikre og private.

Læs også  Sådan bruges gæstetilstand på Google Assistant Smart-højttalere og -skærme

Android 12 vil naturligvis være centralt for Google-telefoner. Jeg er meget begejstret for vores efterårsoplæg, som vil vise Android 12 og nogle af de store teknologiske investeringer, som hjælper os med at flytte grænser. Pixel er fortsat kernen i denne langsigtede strategi, og jeg er stolt over, hvordan teamet fortsat leverer det bedste fra Google gennem vores familie af nyttige enheder, herunder Nest og Fitbit. Du kan se alle disse enheder i vores første detailbutik i New York City, og jeg ser frem til at se nogle nye enheder der snart.

Hvis du var bekymret for Googles engagement i Pixel, bør Pichais bemærkning ovenfor afhjælpe dine bekymringer. Man åbner trods alt ikke en fysisk butik uden at planlægge nogle massive hardwarelanceringer til den.

Hvad er Googles dybe teknologiinvesteringer?

Vi har måske ikke en udgivelsesdato for Pixel 6, Pixel 6 XL og Pixel Fold, men vi har masser af rygter, der giver os mulighed for at gætte på, hvad de “dybe teknologiinvesteringer” kan være.

Artiklen fortsætter under annoncen

Først og fremmest er der Whitechapel. Det er kodenavnet for Googles brugerdefinerede silicium til Pixel 6-serien. Chippen vil drive dette års Pixel-telefoner og andre Pixel-enheder. Den er måske ikke på højde med den kommende A15 Bionic eller Snapdragon 888, men vi har stadig en high-end-processor. Det er ifølge de seneste rapporter.

Pixel 6 XL skulle også være den første Google-telefon med tre kameraer på bagsiden. De nye Pixels vil også være de første med fingeraftrykssensorer under skærmen.

Læs også  Bedste gaming headset i 2021

Læg dertil op til fem års softwareopdateringer, og Pixel 6 lyder allerede fantastisk flere måneder før den forventede udgivelsesdato.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bliver endnu bedre, hvis alle Pixel Fold-rygterne holder stik. Vi vil forvente, at den telefon vil matche Pixel 6’s hardware. Oven i købet vil den have en foldbar OLED-skærm fra Samsung. Skærmen beskyttes af Samsungs Ultra Thing Glass (UTG) foldbare panel. Det er teknologier, som Samsung har perfektioneret i løbet af de sidste tre år. Vi vil se dem begge på Galaxy Z Fold 3 til sommer.

Endelig vil den første Pixel Fold give os et kig på Googles egen vision for et mobilt styresystem, der kører på en foldbar skærm.