Sådan tilføjes animerede beskedeffekter på Instagram DM'er

12. januar 2021 Slået fra Af Mathias

Da Facebook besluttede at integrere Messenger og Instagram Direct, fik Instagram-brugere adgang til en række funktioner, herunder nye chat-temaer, forsvindstilstand, brugerdefinerede emoji-reaktioner, selfie-klistermærker og svar og videresendelse, for at nævne nogle få. Af alle disse funktioner er en funktion, der blev overset, de nye animerede beskedeffekter. Jeg elsker denne nye funktion, og i denne artikel vil jeg vise dig, hvordan du kan tilføje animerede beskedeffekter på Instagram DM’er.

Bemærk: På udkig efter nogle seje Instagram-filtre. Klik på linket for at tjekke dem ud.

Tilføj animerede beskedeffekter på Instagram-DM’er

I dag vil vi se nærmere på, hvad der er beskedeffekter, hvordan du kan få adgang til og bruge dem til at krydre dine Instagram DM’er. Lad os komme i gang uden yderligere forsinkelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk: Du kan også følge den samme procedure for at tilføje animerede beskedeffekter på Messenger.

Hvad er animerede beskedeffekter?

Animerede beskedeffekter, som navnet antyder, er effekter, som du kan bruge til at få en besked til at skille sig ud. Hvis du har brugt iMessage-effekter på din Mac eller iPhone, er du muligvis allerede bekendt med dem. Instagram tilbyder i øjeblikket i alt fire effekter , og vi kunne forvente, at virksomheden tilføjede flere effekter i fremtiden. Den nuværende lineup inkluderer en hjerteeffekt, festlige effekter, brandeffekt og en gaveæskeeffekt.

Få adgang til animerede beskedeffekter

Brug af animerede beskedeffekter er enkel, men de fleste brugere gør ikke ‘ ikke ved at få adgang til dem. For at få adgang til disse effekter skal du først skrive en besked. Når du har skrevet meddelelsen, vil du bemærke, at kameraikonet til venstre for samtalevinduet skifter til et søgeikon . Tryk på søgeikonet, og vent på, at Instagram åbner grænsefladen til beskedeffekter. Du kan også sende klistermærker og GIF’er herfra.

Læs også  Hvad er Twitter Fleets, og hvordan bruges det?
Artiklen fortsætter under annoncen

Vælg en af effekterne på denne side, og Instagram sender beskeden med den pågældende effekt. For en bedre forståelse, se på GIF nedenfor for at se alle effekterne i aktion:

Sådan tilføjes animerede beskedeffekter på Instagram DM'er

Nu, når modtageren åbner din besked, den effekt, du valgte, vises, hvilket kan være en cool faktor, og du kan bruge den til at være mere udtryksfuld i dine tekstbeskeder. Bemærk, at du kun skal vælge effekten, når du har skrevet hele meddelelsen i samtalefeltet. Et andet aspekt, der er værd at påpege, er, at modtageren skal tilmelde sig den nye Messenger-oplevelse for at se din animerede effekt.

Brug animerede beskedeffekter og personaliser dine Instagram-meddelelser

Så det er sådan, du kan bruge animerede beskedeffekter på Instagram. Hvilken af disse er din favorit? Glem ikke at give os besked i kommentarerne. For flere sådanne Instagram-tip, se vores artikel om de bedste Instagram-tip og tricks.

Artiklen fortsætter under annoncen