Sådan sikkerhedskopieres og gendannes signalchats på Android

12. januar 2021 Slået fra Af Mathias

Med al kontroversen omkring WhatsApps nye fortrolighedspolitik, hvis du er en af de mange mennesker, der hopper skib til Signal, skal du først og fremmest velkommen! Nu betyder det selvfølgelig, at du mister alle dine WhatsApp-chats, men hvad med signalbeskeder? Chancerne er, at du vil sikre, at dine signalmeddelelser forbliver sikkerhedskopieret på dine enheder, ikke? Nå, rolig, her skal du sikkerhedskopiere og gendanne Signalchats på Android.

Bemærk: Mens du mister den igangværende samtale, når du flytter fra WhatsApp til Signal, kan du eksportere en kopi af dine samtaler og gemme den som en reference i chatten med de samme mennesker. Vi har vist trinene i vores guide, der er linket ovenfor.

Sådan sikkerhedskopieres og gendannes signalchats

Da Signal er utroligt højt oppe på sikkerhedsstigen, sikkerhedskopierer appen som standard ikke nogen af dine data. Og selv når det er tilfældet, er sikkerhedskopier lokale på din enhed og ikke på Signals servere eller på cloudtjenester som Google Drive eller iCloud. Begge disse er gode ting.

Artiklen fortsætter under annoncen

I denne artikel vil vi gennemgå, hvordan du kan sikkerhedskopiere og gendanne dine Signalchats på en Android-enhed, og hvordan du kan administrere dine lokale sikkerhedskopier. Som altid kan du bruge indholdsfortegnelsen nedenfor til at springe over til ethvert relevant afsnit.

Indholdsfortegnelse +

Sådan aktiveres Backup af signalchat i Android

Som nævnt ovenfor holder Signal som standard sikkerhedskopier deaktiveret på din telefon. Det betyder, at hvis du vil sikkerhedskopiere din Signalchat for at sikre, at du ikke mister dine data, eller hvis du skifter til en ny telefon, skal du først aktivere sikkerhedskopier. Sådan gør du.

 • Åbn Signal-appen og tryk på ‘profil’-ikonet øverst til venstre. Tryk på ‘chats og medier’.

signal settings chat and media

 • Rul ned og tryk på ‘chat-sikkerhedskopier’ og tryk derefter på ‘Tænd’.

signal settings chat and media

Artiklen fortsætter under annoncen
 • Signal viser dig en adgangssætning på et pop op-vindue. Sørg for at notere dette, fordi du ikke kan gendanne din sikkerhedskopi uden koder. Tryk på ‘aktiver sikkerhedskopier’, når du først har noteret adgangssætningen.
Læs også  4 måder, hvorpå du kan downloade Instagram-videoer

chat backup settings enable

 • Nu kan du trykke på ‘Opret sikkerhedskopi’ for at oprette nye sikkerhedskopier, når du vil. Dette viser dig også, hvornår du oprettede den sidste sikkerhedskopi på din telefon.
 • backup passphrase signal

  Sådan gendannes Signal Backup i Android

  Nu hvor du har oprettet sikkerhedskopier på din telefon, lad os se på, hvordan du gendanner Disse. Der er to grunde til, at du måske vil gendanne en sikkerhedskopi på din telefon.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Enten geninstallerer du Signal på den samme telefon, eller så flytter du helt til en ny smartphone. I begge disse tilfælde, så længe du skifter fra Android til Android, kan du nemt gendanne dine sikkerhedskopier. Lad os se på, hvordan du kan gøre dette.

  Gendan på samme smartphone

  Hvis du gendanner din Signalchat-sikkerhedskopi på den samme Android-telefon, er det her, du har brug for at gøre.

  • Først skal du finde, hvor sikkerhedskopien er gemt. Du kan finde dette ved at gå til ‘Indstillinger -> chats og medier -> chat-sikkerhedskopier’ og se, hvad sikkerhedskopimappen er nævnt som. I mit tilfælde er det “/ storage / emulated / 0 / Signal / Backups /”

  signal backup location android

  Artiklen fortsætter under annoncen
  • Brug en hvilken som helst filhåndteringsapp og gå til denne placering, og kopier den fil, der har et navn som “signal-år-måned-dato-tid.backup ”. Flyt dette til en computer eller en lagerenhed for opbevaring.

  signal backup location android

  • Geninstaller nu Signal på din telefon. Giv det de nødvendige tilladelser, og Signal registrerer automatisk den lokale sikkerhedskopi på din telefon. Tryk blot på ‘gendan sikkerhedskopi’.

  restore signal chat backup

 • Indtast den adgangskode, du noterede dig, da sikkerhedskopien blev oprettet, og tryk på ‘gendan’.
 • restore signal chat backup

  Gendan på ny smartphone create signal chat backup

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Hvis du skifter til en ny smartphone, er det her, hvad du skal gøre.

  • Kopier signalmappen fra din gamle telefon til / Internt lager / bibliotek på den nye telefon.
  • Installer derefter Signal på din nye telefon, og giv den de nødvendige tilladelser. Det registrerer automatisk sikkerhedskopien.
  • Tryk på ‘gendan sikkerhedskopi’, indtast adgangssætningen til din sikkerhedskopi, og tryk på ‘gendan’.
  Læs også  Sådan køres ADB fra din webbrowser

  Ofte stillede spørgsmål

  Sp. Kan jeg gendanne sikkerhedskopiering uden adgangsfrasen?

  Nej, adgangssætningen er som en nøgle til sikkerhedskopien. Hvis du glemmer eller forkert placerer denne adgangssætning, kan du ikke gendanne sikkerhedskopien. Sørg for at notere adgangssætningen et eller andet sted, inden du fortsætter med at aktivere sikkerhedskopier på din telefon.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Sp. Kan jeg overføre signalchats mellem Android og iPhone?

  Signalchats kan kun overføres mellem Android -> Android, iPhone -> iPhone, iPhone -> iPad osv. Du kan overfør ikke chats mellem Android og iPhone.

  Sp. Signal backup siger ‘registreret for ofte’, når du gendanner?

  Hvis Signal viser fejlen ‘registreret for ofte’, når du gendanner sikkerhedskopier, skal du bare vente en times tid og prøve at gendanne igen .

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Nem sikkerhedskopiering og gendannelse af signalchats

  Så det er sådan, du kan sikkerhedskopiere og gendanne dine Signalchats på en Android-enhed. Som nævnt før sikkerhedskopierer Signal ikke dine chats til skyen, hvilket er fantastisk for sikkerheden. Desuden er chat-sikkerhedskopier beskyttet af en krypteret nøgle, der sikrer, at dine sikkerhedskopier ikke kan læses af nogen, medmindre de har adgang til denne nøgle. Så sørg for at opbevare nøglen et sikkert sted.

  Kan du lide at lave sikkerhedskopier af signalchat på din telefon? Lad os vide i kommentarerne nedenfor. Hvis du står over for problemer, kan du også skyde dine spørgsmål her også, og vi vil helt sikkert prøve at hjælpe dig. Hvis du stadig er ved hegnet, skal du også tjekke vores artikel om Signal vs Telegram vs WhatsApp for at se, om kontakten er besværet værd eller ej.