Sådan installeres iTunes på Chromebook

13. september 2020 0 Af Mathias

Mens de fleste amerikanske klasseværelser er fyldt med Chromebooks, er det lige så sandt, at mange brugere foretrækker iPhones som deres primære enhed. Og til sidst fører det til inkompatibilitet mellem to forskellige økosystemer oprettet af Google og Apple. Ja, jeg taler om at køre iTunes på Chromebook og hvordan du kan få det til at fungere. Nå, i denne artikel bringer jeg dig en detaljeret guide til, hvordan du installerer iTunes på Chromebook. Vi vil også diskutere ydeevnen af iTunes på Chromebooks, så du ved, hvad du kan forvente af appen.

Installer iTunes på Chromebook i 2020

Her har vi forklaret, hvordan du får iTunes til at arbejde på din Chromebook grundigt. For at give dig et overblik bruger vi Wine-appen, som er populær til at køre Windows-apps på Linux-systemer. I tandem installerer vi Windows-versionen af iTunes på vores Chromebook gennem Linux-containeren. Efter at have sagt alt dette, lad os gennemgå trinnene uden yderligere forsinkelse.

1. Først og fremmest skal du aktivere Linux og derefter konfigurere Vin på din Chromebook. Vi har skrevet detaljerede guider separat, så følg de ovennævnte linkede artikler , og du er klar til det næste trin.

Install iTunes on Chromebook 1

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Lad os nu gå videre og downloade iTunes til Chromebook. Husk, 64-bit-versionen fungerer ikke korrekt på Chromebook og viser et sort vindue. Så download denne specifikke 32-bit version af iTunes herfra. Bygningen er 12.9.3 fra august sidste år.

3. Dernæst omdøber filen til noget lettere som “itunes.exe” og flytter den til Linux-sektionen.

itunes

4. Når du har gjort det, skal du åbne terminalen og udføre nedenstående kommando for at ændre vinarkitekturen til 32-bit. Sørg for at ændre dit brugernavn til det faktiske brugernavn , der er tildelt dit Chromebook. For eksempel, hvis dit e-mail-id er [emailprotected], vil dit brugernavn være abc123. Hvis et vinvindue åbnes, skal du klikke på knappen “Ok”.

Læs også  Sådan bruges annonceringstid i macOS Big Sur
Artiklen fortsætter under annoncen
 WINEARCH=win32 WINEPREFIX=/ home /  dit brugernavn  / .vin32 winecfg 

Install iTunes on Chromebook 4

5. Kør derefter nedenstående kommando for at installere 32-bit versionen af iTunes på Chromebook. Sørg igen for at ændre dit brugernavn. Straks åbnes et installationsvindue. Klik på “Næste” og fortsæt med opsætningen.

 WINEARCH=win32 WINEPREFIX=/ home /  dit brugernavn  /. wine32 / wine itunes.exe  

chrome os

Artiklen fortsætter under annoncen
%MINIFYHTMLb1ffebbde7ee5756e251e5bb979769f64%

6. Efter installationen skal du klikke på “Finish” og voila, der har du det. iTunes kører med succes på Chromebook.

Install iTunes on Chromebook 3

Opret genvej til iTunes på Chromebook

Du har succes installeret iTunes på Chromebook, og der er også oprettet en genvej i App-skuffen i Linux-mappen. Når du klikker på det, åbner genvejen dog ikke iTunes på grund af en forkert filsti . For at løse dette problem skal du følge disse trin.

1. Åbn den oprindelige File Explorer, og flyt til Linux-sektionen. Klik her på 3-punktsmenuen, og aktiver "Vis skjulte filer" .

Artiklen fortsætter under annoncen
%MINIFYHTMLb1ffebbde7ee5756e251e5bb979769f65%

Install iTunes on Chromebook 3

2. Naviger nu til følgende sti: . Lokal -> del -> applikationer -> vin -> Programfiler -> iTunes . Her finder du iTunes.desktop-filen, som er den genvej, vi skal redigere. Så højreklik på det og vælg "Åbn med". Vælg her Tekst-appen for at åbne filen. Hvis du ikke har appen Tekst, skal du installere den herfra.

chromebook

3. Efter at have gjort det, kopier nedenstående sti og indsæt den lige efter Exec= . Husk, skift dit brugernavn til det egentlige.

Artiklen fortsætter under annoncen
%MINIFYHTMLb1ffebbde7ee5756e251e5bb979769f66%
  env WINEPREFIX="/ hjem /  dit brugernavn  / .vin32 "vin" / hjem /  dit brugernavn  /.wine32/drive_c/Program Files / iTunes / iTunes.exe " 

Create Shortcut for iTunes on Chromebook

4. Gem nu filen og luk Tekst-appen. Endelig skal du åbne iTunes fra App-skuffen, og denne gang skal den starte helt fint. Du kan også fastgøre iTunes yderligere til Chrome-hylden .

Create Shortcut for iTunes on Chromebook

Vores erfaring med iTunes på en Chromebook

Mens det er lykkedes os at installere og køre iTunes på en Chromebook, er spørgsmålet stadig, fungerer det godt? I vores test udførte iTunes ikke godt på trods af at de kørte på en kraftfuld (i5, 8. generation) Chromebook. Det forventes ganske godt, da du kører iTunes inde i en Windows-container, der igen kører inde i en Linux-container. Så forestillingen får et hit markant . Yderligere, på trods af at Linux fik USB-understøttelse på Chrome OS, kunne iTunes ikke registrere iPhone og kunne ikke synkronisere biblioteket. Dels skyldes det, at Apple ikke officielt understøtter Linux-forbindelse til iDevices.

Artiklen fortsætter under annoncen

itunes

Når det er sagt, er den mest skuffende del, at iTunes går ned hver gang du prøver at logge ind på din konto . Så hverken du kan få adgang til dit mediebibliotek lokalt eller gennem skyen. Alt i alt er iTunes på Chromebook ikke en god oplevelse, og du skal se efter andre muligheder.

Se på iTunes til Chromebook

Så det er sådan, du kan få iTunes på din Chromebook. Mens installationsprocessen ikke er så enkel, kan du helt sikkert prøve det på din enhed. Når du har oprettet Vin, bliver processen en leg. Bortset fra det, på performancefronten, fungerede iTunes ikke godt, men giver det et skud og se, hvor godt det går på din Chromebook. Alligevel er det alt fra os. Hvis du har problemer med at få det til at fungere, skal du kommentere og fortælle os om problemet. Vi vil helt sikkert tage et kig. Og når vi finder en ordentlig opbygning af iTunes, der fungerer med succes på Chromebooks, vil vi helt sikkert fortælle dig det.