Chrome OS mangler eller er beskadiget? Her er løsningen

13. september 2020 0 Af Mathias

I modsætning til Windows er Chrome OS ret let og snappy, men nogle gange støder det også på nogle underlige fejl ud af det blå. “Chrome mangler eller er beskadiget” -fejl i Chrome OS ligner BSOD-fejlen (Blue Screen of Death) på Windows-systemer. Hvis du står over for dette problem på din Chromebook, er der ingen nem måde at gå tilbage på, og du mister sandsynligvis dine lokale filer. Ikke desto mindre forklarer vi i denne artikel for at bringe din Chromebook tilbage til livet i detaljer. Så lad os begynde og lære, hvordan vi løser fejlen “Chrome mangler eller er beskadiget” uden forsinkelse.

Fix Chrome OS mangler eller er beskadiget

1. Hvis du sidder fast på skærmbilledet “Chrome OS mangler eller er beskadiget”, skal du trykke på Ctrl + D-genvej for at åbne vinduet Chrome Recovery. Derefter skal du trykke på “Enter” -tasten og derefter følge instruktionerne på skærmen for at nulstille din Chromebook. Husk, denne proces sletter din enhed fuldstændigt inklusive den lokale lagring. Efter nulstillingsprocessen kører din Chromebook dog fejlfrit igen.

Fix Chrome OS is Missing or Damaged Error 3

2. Dog , hvis Ctrl + D-tastaturgenvejen ikke fungerer , bliver du nødt til at oprette et gendannelsesmedie ved hjælp af en anden computer. Du kan bruge ethvert system, det være sig Windows, macOS eller Chrome OS selv for at oprette gendannelsesmediet. Alt hvad du skal gøre er at installere denne Chromebook-gendannelsesapp i din Chrome-browser.

3. Indsæt derefter et thumb-drev eller SD-kort på den computer, du har installeret genoprettelsesværktøjet. Start nu appen og klik på “Kom godt i gang”.

recovery media

4. Her skal du vælge Chromebook-modellen , så den kan downloade det specifikke Chrome OS-billede til din enhed. Klik derefter på knappen “Fortsæt”.

Fix Chrome OS is Missing or Damaged Error 5

Artiklen fortsætter under annoncen

5. På den næste skærm skal du vælge den flytbare enhed (thumb drive eller SD-kort), du har indsat, og klikke på knappen “Fortsæt”. Endelig downloader det billedet og opretter også gendannelsesmediet automatisk.

chromebook recovery

6. Når det er gjort, skal du indsætte tommelfinger-drevet eller SD-kortet på din ødelagte Chromebook , mens du er på skærmen “Chrome OS beskadiget / mangler” . Det registrerer automatisk gendannelsesmediet, og derefter kan du følge instruktionerne på skærmen for at gendanne din Chromebook. Endelig er fejlen “Chrome mangler eller beskadiget” forsvundet. Husk også, at den lokale opbevaring udslettes fuldstændigt under denne proces.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fix Chrome OS is Missing or Damaged Error 1

Løs Chrome OS mangler eller er beskadiget fejl lige nu

Så det er sådan, du kan ordne manglende eller beskadiget fejl på Chrome OS. Hvis du spekulerer på, hvad der forårsager, at Chrome OS mangler eller er beskadiget, så sker det for det meste på grund af input / output-fejl og korruption af systemfiler. Den skuffende del er, at når det først sker, kan du ikke få dine filer tilbage. Så det tilrådes altid at synkronisere dine lokale filer og mapper med Google Drev. Alligevel er det alt fra os. Hvis du fandt artiklen nyttig, kan du kommentere nedenunder og lade os vide.

Læs også  Sådan oprettes brugerdefinerede startskærmwidgets i iOS 14 på iPhone og iPad