Hvad er App Library og hvordan bruges det i iOS 14

26. juli 2020 0 Af Mathias

En fuldt tilpasselig startskærm som den der findes på Android-enheder har længe været en misundelse for mange iOS-brugere (inklusive mig). Mens tilpasningen af ​​hjemmeskærmen til Android-stil på iOS stadig kunne være et stykke tid væk, kunne introduktionen af ​​elegante widgets og App Library være tegn på noget, der virkelig kommer. Hvis du spekulerer på, hvad der er App Library, og hvordan du bruger det i iOS 14, er du på det rigtige sted at komme i gang!

Sådan bruges App Library i iOS 14

Nogle gange bliver det at finde specifikke apps ud af et væld af apps, der er installeret på enheden, en lidt kedelig affære, især når den pågældende app er den, du ikke bruger oftere. Selvom du manuelt kan kategorisere apps i forskellige mapper for lettere navigation, har det aldrig været det bedste valg for alle. Bestemt ikke for dem, der foretrækker at have automatisering til at sortere tingene hurtigere med minimal ståhej.

Og det er her App Library kommer i spil! Nedenfor er de emner, vi skal dække i denne artikel. Du kan klikke på linkene for hurtigt at flytte til de ønskede sektioner.

  • Forstå App-biblioteket
  • Vis alle af Dine apps i listevisning
  • Slet apps lige fra appbiblioteket
  • Skjul sider med startskærmbilleder
  • Vis skjul på hjemmeskærmsider

Forstå App Library

App Library er et nyt rum i slutningen af ​​startskærmen, hvor alle apps er automatisk organiseret baseret på forskellige kategorier såsom social, kreativitet, underholdning, reference & læsning, produktivitet, spil, forsyningsselskaber, sundhed og fitness, uddannelse og andet.

Artiklen fortsætter under annoncen

App Library in iOS 14

Øverst i App-biblioteket er der to meget nyttige kategorier såsom Forslag og for nylig tilføjet . iOS holder styr på din brug og lægger nogle af dine mest anvendte apps fra forskellige kategorier i forslagene til hurtig adgang. Hvad angår det nyligt tilføjede, omfatter det App-klip og apps, som du for nylig har installeret på din enhed.

Læs også  Sådan får du adgang til dine top 25 mest spillede sange i Apple Music

Lige øverst i Appbiblioteket findes en søgelinje, der giver dig mulighed for at søge efter en bestemt app. Så næste gang du ønsker at dykke direkte i en app, der ser ud til at være ude af syne, skal du ikke glemme at bringe denne hurtige søgning til handling.

Vis alle dine apps i listevisning

Der er et par af måder, hvorpå du kan se alle dine apps i listevisningen. Den viser alle apps i alfabetisk rækkefølge, hvilket gør det en smule lettere at se hurtigt på apps, der er installeret på din enhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

List View in App Library

Du kan blot stryge ned fra midten af ​​skærmen eller trykke på søgefeltet øverst i App-biblioteket for at åbne listevisningen. Som nogen, der altid har værdsat watchOS ‘listevisning, har jeg fundet det en ret flot implementering, da det gør navigation til en leg.

List-View-on-Apple-Watch-

Artiklen fortsætter under annoncen

Slet apps Lige fra App Library

Det er ganske enkelt at slette uønskede apps i App Library. Så mens du ser apps, kan du slette dem med lethed, hvis du ikke længere vil bruge visse dem. Bare tryk midt i en app-kategori for at udvide visningen. Hvis du vil slette en enkelt app, skal du trykke på og holde appen. Tryk derefter på Fjern app i den kontekstuelle menu, og tap derefter på Slet i pop op for at bekræfte.

Delete apps in App Library

Hvis du vil slette flere apps, skal du trykke på den tomme skærm og holde den nede for at gå ind i jiggeltilstand, som lader du redigerer apps. Tryk derefter på “X” fjern knappen øverst til venstre i en app og tryk derefter på Slet i pop op for at bekræfte.

Skjul hjemmeskærmsider

En af mine foretrukne iOS 14-funktioner er muligheden for at skjule startskærmsider. Det giver dig ikke kun mulighed for at holde en bestemt side ude af syne, men spiller også en god rolle i at sikre, at startskærmen forbliver rodfri.

Læs også  Sådan løses & # 8216; Oprettelse af computerkonto mislykkedes & # 8217; Fejl i M1 Mac
Artiklen fortsætter under annoncen
  1. For at redigere startskærmen på din iOS 14-enhed, alt hvad du skal du gøre er at trykke og holde på en tom skærm . Tryk nu på de vandrette prikker langs bunden af ​​skærmen.

Horizontal dots at the bottom

2. Nu skal du se alle siderne på startskærmen. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet på startsiden, som du vil skjule. Sørg for at trykke på Udført i øverste højre hjørne for at bekræfte ændringen.

Edit Home screen

Artiklen fortsætter under annoncen

Voila! Tjek, startskærmsiden er nu skjult.

Skjul sider fra hjemmeskærmen

Hvis du nogensinde ønsker at skjule en bestemt startsideskærmside, skal du trykke og holde på den tomme skærm -> vandrette prikker . markér afkrydsningsfeltet for den side, som du vil se igen på Startsiden skærm.

Få mest muligt ud af appbiblioteket i iOS 14

Så det er sådan, du kan få mest muligt ud af det coole App Library på din iOS 14-enhed. Det er et af de største højdepunkter i den seneste iteration af iOS. Og med rette, da det gør navigation til en ligetil affære. Når vi udforsker alle de skjulte funktioner i iOS 14 som Back Tap og lydgenkendelsesfunktionerne, skal du holde øje med os for at holde en fane med dem. Glem heller ikke at dele de dejlige funktioner, som du måske støder på.

Artiklen fortsætter under annoncen