Sådan deles Apple Watch Faces i watchOS 7

26. juli 2020 0 Af Mathias

Blandt de mange seje nye funktioner, som watchOS 7 bringer til bordet, er der også en, der er mere fokuseret på urflader, end man kunne forvente. Jeg taler om den nye funktionsdelingsdel i Apple Watch. Med denne funktion kan du dele dine urflader med venner og familie eller endda som links på sociale mediesider for enhver at downloade og bruge. Det er ret cool. Så hvis du har et dejligt urudtryk, eller hvis du brugte et fra vores liste over bedste Apple Watch-ansigter, og undrer dig over, hvordan du deler det, skal du ikke bekymre dig. Sådan deler du Apple Watch-ansigter i watchOS 7.

Sådan deler du ansigter i watchOS 7

Bemærk: Jeg viser denne funktion på Apple Watch Series 5. Trinnene vil imidlertid være de samme for Apple Watch Series 3 og Series 4. Desværre understøtter andre Apple Watchs ikke watchOS 7.

Del Apple Watch Face via iMessage

 • Tryk på og hold på urskærmen på dit Apple Watch, indtil du ser urets ansigtsvalg / redaktør. Tidligere ville du have berørt skærmen, men watchOS 7 fjernet force touch fra Apple Watch.
 • Sådan deles Apple Watch Faces i watchOS 7

  • Du vil nu se et nyt ‘share’-ikon ved siden af’ Knappen Rediger. Tryk på delingsikonet.

  Sådan deles Apple Watch Faces i watchOS 7

  Artiklen fortsætter under annoncen
 • Indtast navnet på en kontaktperson. Du kan også trykke på plus-ikonet for at vælge fra en liste over kontakter, der har SMSet dig for nylig.
 • Sådan deles Apple Watch Faces i watchOS 7

  • Du kan også trykke på navnet på dit urflade (i dette tilfælde Infograf) for at ændre nogle indstillinger. Dette giver dig mulighed for at vælge, om du vil inkludere komplikationen uden at dataene vises på dit ur eller slet ikke medtage dem.
  Læs også  Sådan deler du din live rute ETA i Apple Maps på iPhone og iPad

  Sådan deles Apple Watch Faces i watchOS 7

  • Når du er færdig, skal du trykke på ‘Send’. Dette vil sende urets ansigt som en vedhæftet fil til den kontakt, du valgte.

  Det er stort set det. Du har delt med uret med din ven eller familiemedlem med succes.

  Del Apple Watch Face via sociale medier, WhatsApp og andre apps

  Hvis du vil dele dit ur ansigt via sociale medier, eller send det videre på WhatsApp, her er hvordan du gør det.

  Artiklen fortsætter under annoncen
  • Åbn Watch-appen på din iPhone, og vælg urets ansigt, du vil dele , fra ‘Mine ansigter’ -karusellen. Jeg vil dele Infograph Modular til dette eksempel. Nu tryk på delingsikonet øverst til højre på skærmen.

  Sådan deles Apple Watch Faces i watchOS 7

  • Vælg, hvor du skal sende urets ansigt. Du kan sende den gennem en hvilken som helst af apps på listen eller downloade den til Filer på din iPhone og dele den gennem det, hvis du vil.
  • Hvis du vil sende et urflade, som du ikke har føjet til din Apple Watch, kan du trykke på ‘Face Gallery’ i bundlinjen. Vælg derefter urets ansigt og del det ved hjælp af ovenstående trin.

  Sådan deles Apple Watch Faces i watchOS 7

  Del let over urfasker i watchOS 7

  Nå det er alt, hvad der er at dele urflader i watchOS 7. Dette er en fin funktion at have, selvom det ikke er noget banebrydende. Funktionen er bestemt nyttig, hvis du har oprettet et cool urflade, du er stolt af og vil vise det til dine venner. Du kan også bruge dette til at oprette et specialiseret tapet til en anden og sende det til dem for direkte at installere på deres Apple Watch. Så hvad synes du om deling af watch face i watchOS 7? Er det en funktion, du kan se dig selv bruge? Fortæl os det i kommentarerne.

  Læs også  Sådan får du Google Camera 7.0 (GCam) på en hvilken som helst Android-enhed [Astrofotograferingstilstand]
  Artiklen fortsætter under annoncen