Sådan deaktiveres kameratilgang på iPhone-låseskærm

9. november 2020 Slået fra Af Mathias

Selvom jeg ikke er en lukkerbug, vil jeg aldrig gå glip af fantastiske skud. Det er grunden til, at jeg sætter pris på den hurtige adgang til kameraappen lige fra låseskærmen. Stryg blot til venstre på skærmen for at hoppe ind i kameraet, tag et billede, så er du færdig! Det er meget lettere end den traditionelle metode, er det ikke? Men så igen, alt har to sider: op og ned. Og denne praktiske funktion er ingen undtagelse fra reglen. Hvad hvis din smartphone falder i en forkert hånd, ville du tillade nogen at prøve din iPhones kamera uden din tilladelse? Svaret kan variere fra person til person, men de, der sætter sikkerhed og privatliv over alt andet, vil muligvis deaktivere kameraadgang på iPhone-låseskærmen. Hvis du er en af dem, er denne hurtige praktiske guide noget for dig.

Begræns kameraadgang på iPhone-låseskærm

Er der nogen fangst involveret?

Først og fremmest tilbyder Apple ikke en ligetil måde at forhindre iPhone-kameraadgang fra låseskærmen på. Så vi bliver nødt til at gå til en løsning for at få arbejdet gjort. Selvom dette hack fungerer temmelig godt, begrænser det app-kamera-appen fuldstændigt på hele iOS-enheden, som om den ikke engang eksisterer. Derfor, hver gang du ønsker at tage et skud, skal du fjerne begrænsningen. Og det kan være ubelejligt for de mennesker, der ofte skyder videoer eller tager billeder. Men for dem der ikke er meget interesseret i mobilfotografering, er det måske ikke så meget.

Så uanset om du prøver at beskytte din kameraapp fra et uartigt barn som en del af forældrekontrol eller er villig til at placere lukkeren uden for en fremmeds syn, så lad os komme i gang med trinene uden yderligere ado!

Læs også  Sådan aktiveres AssistiveTouch i iOS 13 og iPadOS 13
Artiklen fortsætter under annoncen

1. Start appen Indstillinger på din iPhone, og gå ind på skærmtid.

Bemærk: Dette guide fungerer på iPhone, der kører iOS 12/13 eller nyere ved hjælp af skærmtid. Hvis din enhed har den ældre iOS-version, skal du navigere til Indstillinger> Generelt> Begrænsninger. Derefter er alle trin ret lignende.

Open Settings app and choose Screen Time

2. Sørg nu for, at du har tændt skærmtid. Tryk derefter på Indholds- og fortrolighedsbegrænsninger .

Artiklen fortsætter under annoncen

Tap on Content & Privacy Restrictions

3. Tænd derefter skiftet til indholds- og privatlivsbegrænsninger. Hvis du har aktiveret adgangskoden til skærmtid, skal du først indtaste adgangskoden. Indtast det. Turn on Content and privacy restrictions

4. Tryk derefter på den Tilladte app.

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Sluk endelig kontakten ved siden af kameraet.

Disable Camera Access on iPhone Lock Screen

Det er det! Fremadrettet ville ingen være i stand til at få adgang til dit iPhone-kamera fra låseskærmen. Som nævnt ville det også være skjult på hele din iOS-enhed. Senere, når du vil have det tilbage, skal du følge de samme trin som nævnt ovenfor og derefter tænde for kameraskiftet til sidst.

Artiklen fortsætter under annoncen

Deaktiver kameratilgang på din iPhone-låseskærm

Så det er sådan, du kan beskytte dit iPhone-kamera mod uautoriseret adgang. Selvfølgelig ville det have været bedre, hvis Apple havde tilbudt en forhåndsvej til at få det gjort, men indtil det sker, få mest muligt ud af det. Forresten, hvad synes du om Screen Time og dets ankomst til Mac? Har det virkelig forbedret forældrekontrol på macOS-enheder. Lad os vide det i kommentarfeltet nedenfor.

/ brugerdefineret css / .tdi_2_1bb. td-a-rec {text-align: center; } .tdi_2_1bb .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_1bb.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_1bb.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_1bb.td-a-rec-img {text-align: center; }}