Sådan oprettes underopgaver og underlister i påmindelser på iOS 13 og macOS Catalina

9. november 2020 Slået fra Af Mathias

Apple Reminders-appen har fået en lang fornyet opdatering i iOS 13 og macOS Catalina. Bortset fra at have en intuitiv brugergrænseflade, har appen også en række nyttige funktioner, herunder “Remind Me When Messaging” og muligheden for at oprette underopgaver og underlister. Som en person, der er afhængig af rettidige alarmer for at tackle arbejdsbyrder, glæder jeg mig over denne nye tilføjelse. Det forenkler på en måde processen med at styre påmindelser. Hvis du endnu ikke skal lægge hænderne på denne brugervenlige funktion, er det nu retten til at lære at lave underopgaver og underlister i appen Påmindelser på iPhone, iPad eller Mac.

Opret underopgaver og underlister i Apple-påmindelser på iPhone, iPad og Mac

Der er flere måder at oprette en gruppe lister eller konvertere flere påmindelser til underopgaver. Mens jeg finder den typiske metode ligetil, er den gestusbaserede måde min favorit, da den fungerer lige så jævnt som tekstredigering med tre fingre og trykbevægelser med to fingre. Som det normalt er tilfældet med Apple-økosystemet, føles processen problemfri på tværs af iDevices. Nok snak? Lad os komme videre med guiden!

Opret nye underopgaver på iPhone og iPad

  1. Start Påmindelser app på din iOS- eller iPadOS-enhed.

Launch Reminders app on iPhone

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Nu opret en ny påmindelse som din primære opgave. Tryk derefter på “i” -knappen til højre for opgaven. (Du bliver nødt til at trykke på påmindelsen for at afsløre info-knappen.)

Create New Subtasks in reminders on iOS and iPadOS

3. Derefter skal du rulle ned og vælge Underopgaver.

scroll down and choose Subtasks.

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Tryk derefter på Tilføj påmindelse , og opret derefter underopgaverne. Når du har oprettet dem, skal du trykke på Detaljer .

Læs også  Sådan åbnes HEIC-, HEIF- og HEVC-filer på Windows 10 gratis

Create subtasks on iOS

5. Endelig skal du sørge for at trykke på Udført for at afslutte. Du kan bruge den lille pil til højre for hovedopgaven til at se underopgaver i udvidet eller kontraktform.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tap on Done to finish

Tap on Done to finish Bemærk: Der er et ret simpelt hack for at konvertere en opgave til en underopgave bare ved at trække og slippe bevægelser.

  • Tap on Done to finish Opret simpelthen en ny opgave, som du ønsker at bruge som din primære påmindelse. Opret derefter en anden, som du vil bruge som en delopgave. Derefter skal du blot trække den anden opgave oven på den første for at konvertere den førstnævnte til en underopgave.
  • Du kan også bruge det samme hack til konvertere eksisterende påmindelser til underopgaver. For at få det gjort skal du bare trække alle opgaverne oven på den, du vil bruge som den primære påmindelse. Alle disse opgaver konverteres øjeblikkeligt til underopgaver. Det er tidsbesparende, ikke?

Lav underopgaver fra nye eller eksisterende påmindelser på Mac

  1. Start Påmindelser app på din Mac.

Launch Reminders app on Mac

2. Nu opretter en påmindelse , som du vil bruge som din primære.

Artiklen fortsætter under annoncen

Launch Reminders app on Mac

3. Dernæst lav en delopgave under den primære påmindelse. Derefter skal du højreklikke på opgaven og vælge Påmindelse om indrykning i menuen.

Choose Indent reminder

Det er det! Hvis du vil oprette flere underopgaver, skal du blot trykke på retur / enter-tasten og derefter vælge indrykningsindstillingen for hver enkelt af dem. Create subtasks on iOS

Bemærk:

  • Ligesom påmindelser til iOS, macOS modstykke lader dig også lave underopgaver fra nye eller eksisterende påmindelser ved hjælp af træk og slip-bevægelsen.
  • Vælg simpelthen opgaven, og træk den derefter under den, du vil indstille som din vigtigste påmindelse.

Opret underlister i påmindelser på iPhone og iPad

Husk at du nemt kan oprette en ny liste ved at trykke på på knappen “Tilføj liste”.

  1. Åben Påmindelser app på din enhed.

Create New Subtasks in reminders on iOS and iPadOS

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Brug nu træk-og-slip-bevægelsen til at kombinere en liste med en anden. Giv derefter et gruppenavn og tryk Opret for at afslutte.

Choose Indent reminder

Opret underlister i påmindelser på Mac

  1. Åben Påmindelser app på din macOS-enhed.

Launch Reminders app on Mac

2. Træk nu en liste øverst på den, du vil bruge som din primære liste.

Artiklen fortsætter under annoncen

Create a group of lists

3. Derefter giver det et navn , og du er god at gå.

Make sublists

Sådan oprettes underopgaver og underlister i Apple-påmindelser med lethed

Så det er den hurtige måde at oprette en gruppe lister eller konvertere påmindelser til underopgaver. Nu hvor du ved, hvordan dette lille trick fungerer, skal du holde dine advarsler organiseret eller for den sags skyld i overensstemmelse med din bekvemmelighed. Har du spørgsmål relateret til denne funktion? Hvis ja, er du velkommen til at skyde dem i kommentarerne nedenfor. Sådan oprettes underopgaver og underlister i påmindelser på iOS 13 og macOS Catalina

Artiklen fortsætter under annoncen