Sådan bruges nye batteriindstillinger til at forbedre batteriets levetid i macOS Big Sur

30. juli 2020 0 Af Mathias

Bortset fra det tilpassede kontrolcenter, meget forbedrede Messages-app med nye funktioner som iMessage-effekter og Memoji, er det, der har fanget mine øjne mest i macOS Big Sur, et sæt nye batteriindstillinger. De er gennemtænkte og kan gå langt med at forbedre batteriets levetid for macOS 11. Hvis du gerne vil give dem et skud, skal du følge med for at lære at bruge nye batteriindstillinger til at forbedre batteriets levetid i macOS Big Sur .

Tilpas nye batteriindstillinger for at forbedre batteriets levetid i macOS Big Sur

Apple har udskiftet afsnittet “Energibesparelse” i Systemindstillinger med en super praktisk “Batteri” -sektion designet til at styrke macOS-rapporteringsevnen. Ikke kun de gamle Energy Saver-funktioner er blevet finjusteret lidt, nogle nye funktioner som Brugerhistorik og skærm til tiden giver dig også mulighed for at kontrollere, hvordan batteriet fungerer.

Navnlig ved at klikke på batteriikonet nu vises et skøn over den resterende batterilevetid, en funktion, som Apple havde skrotet langt tilbage i macOS Sierra tilbage i 2016 på grund af unøjagtighed. Selvom tech-giganten lidt har skjult batteriprocenten i macOS Big Sur, er der en måde at afsløre det.

Hurtige links til de emner, der er dækket nedenfor

 • Hold styr på resterende estimering af batteritid
 • Sådan kontrolleres batteriets brugshistorie i macOS Big Sur
 • Tilpas batteripræferencer for at forlænge batteriets levetid på din Mac
 • Tilpas præference for strømadapter til at bevare batteri
 • Planlæg din Mac til Start eller vågne op
 • Vis batteriprocent i menulinjen

Hold styr på batteriets resterende estimering

I modsætning til tidligere kan du holde en fane over den resterende estimering af batteritid lige fra batteriikonet i menulinjen. Klik blot på batteriikonet placeret i menulinjen. Nu vises der en kontekstuel menu, der viser den resterende estimering af batteritid sammen med andre nyttige oplysninger som den app, der spiser i det betydelige batteri på din Mac.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis din enhed tømmer batteriet meget, spiller denne app muligvis spoilsport. Derfor kan kontrol over det spille en vigtig rolle i at forlænge batteriets levetid på din macOS 11-enhed.

Check out battery estimation

Bemærk: Hvis du klikker på batteriikonet, når det er tilsluttet, viser det den estimerede resterende tid, indtil din Mac er fuldt ud opkrævet.

Sådan kontrolleres batteriets brugshistorie i macOS Big Sur

macOS 11 viser batteriets brugshistorie for at lade dig finde ud af, hvordan batteriet fungerer. Tider, hvor du vil komme til den grundlæggende årsag til problemet med batteriafløb på din Mac, kan det komme godt med at tilbyde dig en bedre indsigt.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Klik på batteriikonet i menulinjen og vælg Batteripræferencer. (skiftevis, naviger til Systemindstillinger -> Batteri)

Click on Battery Preferences

2. Klik nu på Brugshistorik i sidebjælken .

Artiklen fortsætter under annoncen

Check usage history

3. Tjek derefter energiforbruget de sidste 24 timer. Hvis du vil finde ud af batteriets brugshistorie for den sidste uge, skal du klikke på Sidste 10 dage

Læs også  Sådan stopper du reklamer for alkohol og spil på YouTube

Check battery usage history in last 10 days

Lige nu tilbyder det ikke en detaljeret oversigt over, hvilke apps der har brugt batteriet mest, ligesom batterisektionen i iOS. Da macOS 11 stadig er i beta, håber jeg, at Apple inkluderer den detaljerede gennemgang senere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk:

 • Det er værd at bemærke, at ruden med batteripræferencer viser skærmen til tiden, som kan hjælpe dig med at holde styr på din enhedsbrug.
 • Denne præference vises også, når din Mac blev opkrævet til 100%.

Tilpas batteripræferencer for at forlænge batteriets levetid på din Mac

Baseret på dine behov kan du finjustere batteripræferencerne for at reducere unødvendigt strømforbrug.

1. Klik på batteriikonet , der vises i menulinje -> Batteripræferencer .

Artiklen fortsætter under annoncen

Click on Battery Preferences

2. Klik nu på Batteri i sidebjælken.

Click on Battery in the Sidebar

3. Dernæst har du fire måder at forbedre batteriets levetid på din macOS-enhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Customize battery preferences in macOS Big Sur

Vis batteristatus i menulinjen: Hvis du vil holde øje med batteriets status på din Mac lige fra menulinjen, skal du sørge for, at feltet til Vis batteristatus i menulinjen er markeret.

Sluk for displayet efter: Det er anbefales altid at holde kortere automatisk låstid. Alt mellem 1-5 minutters autolås betragtes som godt. Så sørg for at holde det så kort som muligt.

Dæmp let skærmen, mens den er på batteristrøm: Hvis du er villig til at forlænge batteriets levetid på din macOS 11-enhed ved at skære ned alle unødvendige ting, skal du sørge for at markere afkrydsningsfeltet. Selvom det kan virke for lille, at man får alvorlig opmærksomhed, kan funktioner som dette i sidste ende vise sig at være ganske nyttige til at bevare enhedens magt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aktivér strømnettet, mens du er på batteristrøm: Dette er endnu en temmelig gennemtænkt måde at bevare batteriet på din macOS-enhed. Bemærk, at din Mac med jævne mellemrum kan tjekke efter ny e-mail, kalender og andre iCloud-fotos, mens du er i dvaletilstand.

Tilpas strøm Adapterpræference til at bevare batteri

En anden måde, du kan øge batteriets levetid på, er ved at tage kontrol over strømadapterens præferencer.

 • Naviger til batteriikon i menulinjen -> Batteripræferencer.
 • Click on Battery Preferences

  Artiklen fortsætter under annoncen

  2. Klik nu på Strømadapter i sidebjælken og tilpas derefter dens indstillinger efter dine behov.

  Customize power adapter in macOS Big Sur

  Vis batteristatus i menulinjen: Det kan spille en nyttig rolle i at lade dig hold en fane om batteriets status.

  Sluk for displayet efter: Det giver dig mulighed for at justere autolåsen på din Mac. Brug trækhåndtaget til at flytte skyderen til venstre / højre for at justere den. Mens 1 minut er det mindste, er 3 timer det maksimale.

  Læs også  Sådan aktiveres hurtig skift af brugerkonto i macOS Big Sur
  Artiklen fortsætter under annoncen

  Vågn for netværksadgang: Kontroller dette felt for at få din computer til at vågne efter netværksadgang.

  Aktiver strømknap mens stikket i en strømadapter: Marker dette felt for at få din Mac til at tage en lur, mens du er tilsluttet en strømadapter. Husk, at din Mac kan sikkerhedskopiere ved hjælp af Time Machine og med jævne mellemrum tjekke for ting som kalender, iCloud-opdateringer og e-mail. Schedule your Mac to start up or wake at desired time Planlæg din Mac til at starte op eller vågne op

  Der er også en mulighed for at planlægge din Mac til at starte op eller vågne på et foretrukket tidspunkt. Hvis du vil have din enhed til at være klar til dig på et bestemt tidspunkt og automatisk gå i dvaletilstand, når du ikke bruger den, kan planlægningsfunktionen være til stor hjælp.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  1. Tryk på batteriikonet i menulinjen -> Batteripræferencer .

  Click on Battery Preferences

  2. Klik nu på Plan i sidebjælken og finjuster derefter både opstart eller vågner i overensstemmelse med dine behov.

  Schedule your Mac to start up or wake at desired time

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Vis batteriprocentdel i menulinjen

  Apple har lidt skjult batteriprocenten i macOS Big Sur. Som en ændring findes den ikke længere i den kontekstuelle menu på batteriikonet. Så hvordan får du det tilbage? Nå, du skal navigere til Systemindstillinger -> Dock & menulinje -> Batteri . Marker nu feltet Vis procent. Fra nu af vil batteriprocenten begynde at dukke op i menulinjen.

  Show battery percentage in macOS Big Sur

  Tip til forbedring Batterilevetid på macOS 11

  Så det er disse måder, hvorpå du kan få mest muligt ud af de nye batteriindstillinger for at maksimere batteriets levetid i macOS 11. Hvis de bruges perfekt, kan de spille en vigtig rolle ved at skære ned på det unødvendige strømforbrug på Mac. Som nogen, der hader at løbe ind i problemer med batteridræning, har jeg fundet denne funktion ganske nyttig.

  Da vi taler om måderne til at forbedre batteriet på macOS, vil jeg anbefale dig også at tjekke vores guider om, hvordan du holder styr på CPU-temperaturen og deaktiverer Turbo Boost, da de spiller nøgleroller i at øge batteriets levetid. Og inden vi går sammen, skal du dele dine tanker om disse nye batteriindstillinger, og hvad der gør dem så praktiske.

  Artiklen fortsætter under annoncen