Sådan hentes Android 11 & # 8217; s midlertidige tilladelsesfunktion på enhver Android-telefon

25. august 2020 0 Af Mathias

Nu, hvor Google har frigivet den første preview af udvikleren til Android 11, indtaster vi officielt Android 11-funktioner, ændringer og opdateringer af året. Hvis du er en Pixel-bruger, kan du installere Android 11 med det samme, og det er stort, men det eneste problem er, at ikke alle bruger en Pixel-smartphone eller har en lige liggende; hvilket betyder, at du muligvis ikke har været i stand til at opleve de nyeste funktioner, såsom de nye midlertidige tilladelser, som Android 11 bringer. Nå, må du ikke bekymre dig, for vi er her for at fortælle dig, hvordan du kan få Android 11’s midlertidige engangstilladelser på enhver Android-telefon uden rod.

Få Android 11’s engangstilladelser på din telefon

Det fantastiske ved Android-telefoner er det faktum, at tredjeparts-apps virkelig kan udvide kapaciteten på din telefon, og det er nøjagtigt, hvordan vi får den Android 11-lignende midlertidige tilladelsesfunktion på telefoner uden Android 11 – en tredjepart app kaldet ‘Bouncer’.

  • Installer først Bouncer ($ 1,49 / $ 75) fra Play Store. Start appen og tryk på ‘Aktivér Bouncer’ . Under ‘Downloadede tjenester’ skal du trykke på Bouncer og tænde den.

enable bouncer to get android 11 one time permissions feature

  • Følg instruktionerne på skærmen for at opsætte Bouncer på din telefon. Bouncer fungerer kun for nyligt tildelte tilladelser. Jeg vil anbefale, at du nulstiller dine tilladelser for alle apps, der bruger app-indstillingen, bare for at sikre, at ingen app har unødig adgang til nogen tilladelser.

bouncer set up step 2

Nu, hvor Bouncer er konfigureret på din telefon, kan du fortsætte med at bruge din telefon bare som du normalt gør. Hver gang en app beder dig om tilladelser, kan du give dem, som du finder passende, og i det øjeblik, du trykker på startknappen for at forlade appen, vil Bouncer spørge dig, om du vil tilbagekalde tilladelserne fra appen. Det er meget ligetil og let at bruge.

android 11 temporary permissions on any android phone

Hvis du også giver en tilladelse, som du ikke ønsker, at Bouncer skal tilbagekalde, kan du blot trykke på “Keep ”For at bede Bouncer om at holde tilladelserne aktiveret.

Bemærk: Bouncer tjekker ikke for bagbevægelsen eller tryk på tilbage-knappen. Så skal du afslutte apps ved at trykke på startknappen, hvis du vil have Bouncer til at anerkende, at du har forladt appen, og tilbagekaldt tilladelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brug Android 11’s midlertidige tilladelser på din smartphone

Selvom det ikke er nøjagtigt det samme som Android 11’s fornyede tilladelsesdialogbokse, der lægger mere kontrol i brugerens hænder, bringer Bouncer lignende funktionalitet til enhver Android-smartphone, uanset om den kører den nyeste version af Android. Med Bouncer kan du sikre dig, at apps ikke får ubegrænset adgang til dit kamera eller din mikrofon – noget der er et stort privatlivsproblem i disse dage.

Så hvad synes du om Android 11s midlertidige tilladelsesfunktion, og har du brugt Bouncer endnu? Fortæl mig det i kommentarerne.

Læs også  Sådan deaktiveres nyheder og interesser Widget på Windows 10 Taskbar