Sådan administreres filer af adgang til apps i iOS 14 og iPadOS 14

21. juli 2020 0 Af Mathias

Mange apps kræver adgang til appen Filer på din iPhone. Med fuld adgang til lagerfilhåndteringen bliver det lettere at administrere alle de relaterede filer og mapper. Men hvad nu hvis du ikke længere ønsker, at en app skal have tilladelse til at kontrollere din filhåndtering på grund af privatlivets fred eller anden personlig grund. Byd ikke, der er en hurtig måde at tilbagekalde app’s tilladelse til appen Filer. Lad mig vise dig, hvordan du kan administrere filer adgang til apps i iOS 14 og iPadOS 14.

Administrer filer Adgang til apps på iPhone og iPad

Muligheden for at kontrollere apps tilladelse til filer og mapper er lidt skjult under indstillingen for beskyttelse af personlige oplysninger. Det er derfor, det ser ud af syne. Når du har brugt en app, der fungerer med lagerfilhåndteringen, kan du gå over til indstillingen Filer og mapper for at tillade / afvise respektive apps.

Det ville have været bedre, hvis Apple havde tilbudt en mulighed for at tvinge en app til at bede om adgang til Files-appen hver eneste gang, eller mens appen bruges temmelig meget, som placeringssporing fungerer. Men i det mindste kan du manuelt afvise tilladelsen lige nu. Forhåbentlig overvejer Apple det alvorligt i fremtiden. Indtil da skal du følge disse trin for at tage kontrol over apps ‘indgang til appen Filer på din iPhone og iPad!

  1. Start App-indstillinger på din iOS- eller iPadOS-enhed.

Open Settings app on your iPhone

2. Tryk nu på Privatliv .

Tap on Privacy

3. Rul derefter ned og vælg Filer og mapper .

Choose Files and Folders

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Sluk for kontakten ved siden af ​​den app, som Files-app-adgang, du vil tilbagekalde. Afslut derefter appen Indstillinger.

Manage Files app access to apps) adgang til appen Filer. I betragtning af hvor alvorligt Apple overvejer privatlivets fred, vil det være passende at tilbyde en mere funktionel privatlivskontrol relateret til filer og mapper.

Takket være introduktionen af ​​flere meget nyttige funktioner, som f.eks. Muligheden for at begrænse apps i at bruge Local Network og forhindre, at apps henter din nøjagtige placering, betragtes iOS 14 som en større opgradering. Har denne iteration af iOS levet op til din forventning? Fortæl os det i kommentarerne.

Artiklen fortsætter under annoncen