Sådan fjernes baggrunden til billeder ved hjælp af Preview på Mac

25. august 2020 0 Af Mathias

Uanset om det er at markere PDF-filer, udtrække fotos eller grundlæggende billedredigering, er jeg afhængig af appen Preview til macOS for at få opgaverne udført uden problemer. Blandt en håndfuld opgaver, som aktie-appen kan udføre med præcision, finder jeg dens evne til at slippe af med baggrunden fra fotos, som er værdige at rose. Oftere end ikke skal jeg fjerne baggrunden for et billede for at gøre det på linje med indlægget. Og det er her, Preview viser sig at være et praktisk aktiv for mig. Hvis du hører til den samme ballpark eller er nysgerrig efter at lære, hvordan dette let skjulte værktøj fungerer, så lad mig vise dig, hvordan du kan fjerne baggrunden på billeder ved hjælp af Preview på Mac.

Fjern baggrunden for billeder ved hjælp af Preview på macOS

Den bedste del ved Preview-appen er sandsynligvis den velkendte grænseflade, på trods af at den er så alsidig. Så selvom du er ny inden for macOS, er det aldrig et stort spørgsmål at få et tag af dette lagerbillede / PDF-fremviser.

Navnlig har Preview understøttelse af et stort sæt billedfiltyper som JPEG, PNG, PSD og TIFF. Bare i tilfælde af at et foto ikke er kompatibelt, kan du også konvertere det til en understøttet filtype (Fil> Eksport> Formater pop-up> filtype). Nok tale, lad os komme i gang med trin!

1. For at komme i gang skal du åbne billedet i appen Preview på din Mac. (Dobbeltklik blot på billedet for at åbne det i eksempelvisningen.) Klik derefter på markeringsværktøjet øverst til højre på værktøjslinjen.

Læs også  4 bedste apps til at få Windows 7-startmenuen tilbage på Windows 10 (gratis og betalt)
Artiklen fortsætter under annoncen

Open image in the Preview app

Bemærk:

 • Hvis du ønsker at holde det originale foto intakt, skal du huske at kopiere det på forhånd. For at gøre det skal du højreklikke på fotografiet i dens mappe og vælge Kopier. Det duplikatbillede vil indeholde ordet “kopi” i slutningen.

2. Klik derefter på værktøjet Instant Alpha øverst til venstre på værktøjslinjen.

Click on Instant Alpha

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Dernæst trækker igennem baggrunden på dit billede for at starte processen med at fjerne baggrunden.

Remove the background of an image

Det er værd at bemærke, at Preview-appen automatisk vælger det område, du trækkede over sammen med de pixels, der støder op til det, der har de matchende farver.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk:

  Bare i tilfælde af at værktøjet ikke er i stand til at vælge sektioner i baggrunden nøjagtigt, skal du blot klikke på et andet sted eller træk i den modsatte retning for at stoppe markeringen.
 • For bedre kontrol kan du drage fordel af Zoom-værktøjet til at vælge sektioner med præcision. Det gør du ved at klikke på vindue og vælge Zoom . Alternativt kan du også bruge pegefeltbevægelsen til at zoome ind.
 • 4. Dernæst skal du vælge baggrunden i sektioner , som du vil fjerne, og klik derefter på Slet nøgle. Du kan gentage trin 2 og 3 nævnt ovenfor for at vælge yderligere sektioner i baggrunden og slette dem.

  Husk, at hvis det aktuelle dokumentformat ikke understøtter gennemsigtighed, skal du konvertere filformatet. Hvis du bliver bedt om det, skal du sørge for at klikke på Konverter for at fortsætte.

  Click on Convert

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Bemærk:

  • Hvis du vil fjerne alt uden for det valgte område, skal du vælge Rediger menu> Inverter markering . Tryk derefter på Slet .

  Fjern billeder fra baggrunden ved hjælp af Preview på Mac

  Så det er den hurtige måde, du kan slippe af med baggrunden på alle fotos på din MacOS-enhed. Som jeg sagde ovenfor, er preview-appen temmelig god både med hensyn til grundlæggende PDF-redigering og billedredigering. Så undlad aldrig at prøve denne nyttige app.

  Læs også  Windows 10 Media Creation Tool: Hvordan bruger du det?

  Har du spørgsmål eller feedback relateret til Preview? Du er velkommen til at skyde den i kommentarfeltet nedenfor.

  Artiklen fortsætter under annoncen