Sådan konverteres slowmotion-video til normal video på iPhone og iPad

9. november 2020 Slået fra Af Mathias

Stort set på grund af de skæve elementer ophører slow-motion-videoer aldrig med at forbløffe. Uanset om du vil have dit festklip om aftenen til at se filmisk ud eller ønsker at få dit fødselsdagsbillede til at se funky ud, er slo-mo noget for dig. Men har du nogensinde ønsket at konvertere slowmotion-video til normal video på din iPhone eller iPad? Måske ville du finde ud af, hvordan slo-mo-klippet vises som en almindelig hastighedsvideo, eller måske kunne du ikke lide den langsomme effekt. Uanset hvad der kunne være din grund, er der en hurtig måde at gøre et slo-mo-klip til en normal video på iOS.

Konverter slowmotion-video til normal video på iOS og iPadOS

Fotos-appen har en skjult slowmotion-videokonverter, som du kan nemt omdanne slo-mo selfies (eller ethvert langsomt skud) til normale klip. Hvad mere er, lagerfotos-appen konverterer videoer uden tab af kvalitet. Så du skal ikke bekymre dig om nogen deformitet efter konverteringen.

Interessant nok giver Fotos-appen dig også mulighed for at tilbagekalde ændringerne. Således kan du når som helst du ønsker at få dit slo-mo-klip tilbage, gøre det let. Lad os se, hvordan det gøres på den rigtige måde!

Artiklen fortsætter under annoncen
  1. Start Fotos-appen på din iPhone eller iPad.

Launch Photos app on iPhone

2. Tryk nu på fanen Albums nederst.

tap on Albums tab

3. Rul derefter ned til medietyper sektion, og vælg Slo-mo mulighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Choose Slo-mo

4. Herefter vælg den video , du vil konvertere til en normalhastighedsvideo på din iOS-enhed. Tryk derefter på knappen Rediger øverst til højre på skærmen.

Tap on Edit button

Artiklen fortsætter under annoncen
Læs også  Sådan tilpasser du navigationslinjen på Android med hurtige genveje

5. Dernæst skal du se en skyder med lodrette linjer i bunden. De lodrette linjer tæt placeret i højre og venstre ende repræsenterer den normale hastighed, mens de, der er placeret i midten med masser af plads imellem, indikerer langsom hastighed.

Tap on Edit button

Alt hvad du skal gøre for at omdanne dette slo-mo-klip til en video med almindelig hastighed er at anbring linjerne tæt . Du skal blot trække skyderen for at sikre, at de er placeret tæt.

6. Når du har redigeret videoen, kan du trykke på afspilningsknappen for at få vist den. I sidste ende skal du sørge for at trykke på Udført nederst til højre på skærmen for at afslutte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tap on Done to finish

Hvis du tilfældigvis skifter mening og gendanner denne video til et slo-mo-klip igen, skal du blot åbne videoen og tryk på knappen Rediger . Tryk derefter på Vend tilbage og vælg Vend tilbage til original at bekræfte.

Revert to original

Konverter Slo-mo-video til almindelig hastighedsvideo med lethed på iOS

Det er stort set det! Så det er den måde, du kan konvertere ethvert slowmotion-klip til en normal video. For nylig har appen Stock Photos fået masser af forbedringer. Bortset fra at tilføje praktiske videoredigeringsværktøjer, seje fotowidget og filtre, har det også forbedret privatlivets fred.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med iOS 14 kan du begrænse tredjepartsadgang til din fotos-app. Hvis du vil tillade, at tredjepartsapps kun får adgang til valgte billeder og videoer, skal du bruge denne fortrolighedscentrerede funktion.