Hvad er Twitter Fleets, og hvordan bruges det?

30. juli 2020 0 Af Mathias

Twitter har testet sine kortvarige tweets, der forsvinder efter 24 timer, i lang tid nu. Denne funktion kaldet “Fleets” giver dig mulighed for at oprette en tweet, der ikke går på din hovedtidslinje. Hvis du nogensinde har brugt funktionen Snapchat Stories, der senere blev vedtaget af Facebook, Instagram og WhatsApp, ved du allerede, hvordan Fleets ser ud. Når det er sagt, har Twitter ikke kun kopieret “Stories” -funktionen, men snarere implementeret sit tag på det. I denne artikel diskuterer vi alt hvad du har brug for at vide om Twitter Fleets, og hvordan du kan bruge det på din profil.

Hvad er Twitter Fleets

Som nævnt, Twitter Flåder er et svar på den populære “Stories” -funktion, som vi har set på andre sociale medieplatforme. Ifølge Twitter er Fleets beregnet til at dele flygtige tanker, som du vil forsvinde og ikke ønsker at se på din tidslinje. Som på andre tjenester forsvinder Fleets på Twitter efter 24 timer. Flåde er perfekte til at sende noget afslappet og mindre permanent.

Hvad adskiller flåder fra historier?

Den største ting, der adskiller flåder fra historier, er evnen til at dele klikbare links . Hvis du tidligere har brugt Instagram-historier, ved du, at du ikke kan dele klikbare links på historier, medmindre du er verificeret eller har 10.000 følgere. Jeg er glad for at se, at Twitter ikke går samme vej. Der er også andre kreative forskelle, men dette er den største og mest fordelagtige forskel, som flåder har over historier.

Sådan opretter du Twitter Fleets

Det er nemt at oprette Twitter Fleets. På din profil er der en Fleets-karrusel øverst. Bortset fra at vise Fleets fra folk, du følger, viser det dit profilbillede med et “+” ikon i starten.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Tryk på ikonet for at åbne skrivevinduet.

How to Create Twitter Fleets 1

2. Her kan du indtaste dine tanker og indsætte links . Ligesom normale tweets, kan du indsætte flåder op til 280 tegn.

How to Create Twitter Fleets 2

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Du kan også tilføje hashtags og omtaler . Skriv blot ‘#’ eller ‘@’ efterfulgt af teksten, og den vil vise dig forslag, som vist nedenfor.

How to Create Twitter Fleets 3

4. Tryk på knappen “kamera” eller “billede” for at tilføje billeder og videoer.

Læs også  Sådan tilpasses og bruges Night Shift på Mac
Artiklen fortsætter under annoncen

How to Create Twitter Fleets 4

5. Tryk på knappen “Aa” øverst til højre for at tilføje tekst over dine fotos og videoer.

How to Create Twitter Fleets 6

6. På samme måde kan du tilføje gifs ved at trykke på “GIF” -knappen . Det åbner et vindue, hvor du kan søge efter GIF’er. Bemærk, at du ikke kan tilføje tekst oven på gifs.

Artiklen fortsætter under annoncen

How to Create Twitter Fleets 7

Sådan får du vist Fleets

Hvis nogen du følger har adgang til Fleets og har delte en flygtig tanke, så vil du se den i karrusellen øverst på hjemmefoderet. Du kan også finde flåder ved at besøge en persons profil. Hvis de har delt en flåde, vil du se en cirkel omkring deres profilbillede. Du kan trykke på den for at afsløre knappen for at åbne flåden.

Watching Fleets

Artiklen fortsætter under annoncen

Interagerer med flåder

Når du trykker på for at se en flåde, vil du bemærke, at Twitter har brugt en lidt anden tilgang. Fleets rulle lodret ved at skubbe op og ned eller tappe i stedet for at bevæge sig vandret. De ruller heller ikke automatisk, hvilket er tilfældet med de fleste andre apps med historier. Jeg hader auto-scroll-funktionen på andre apps, da jeg er nødt til at holde en historie nede for at forhindre, at den bevæger sig. Det er ikke tilfældet her, og jeg elsker det. Når det er sagt, fandt min kollega (@_bournesach) Anmol det tungvint. Så det antages, at det afhænger af person til person.

Twitter Fleets UI

Da tweets er flyktige og forsvinder efter 24 timer, tillader Twitter ikke, at du offentligt kan lide, retweet eller svar til flåder. Du kan reagere på Fleets med emoji eller svare via Direct Messages. Hvis du er DM’er er åbne, kan enhver sende et svar til din flåde, men hvis de er lukkede, er det kun de personer, du følger, som kan sende et svar.

Interacting with Fleets

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan stadig skærmbillede en andens Fleet og dele den på din tidslinje eller Fleet – svarende til Instagram Stories. Brugeren modtager ikke en meddelelse om skærmbilledet, som er trist, og slags slår formålet med flygtige tweets. Du vil dog være i stand til at se, hvem der alle har set dine Fleets.

Læs også  How to Manage Photos Storage on Apple Watch

Mangler og fejl i Twitter Fleets

Da Twitter Fleets lige nu er i testfasen, er der ikke mange funktioner. Du kan tilføje tekst, billeder, links, videoer og gifs, og det handler om det. Der er ingen støtte til klistermærker, og der er ingen indstillinger for tekststyling . Selvom du kan tilføje hashtags og omtaler i tekstflåder, kan du ikke gøre det i Fleets med fotos og videoer, som er en bummer. Dette giver Instagram Stories et ben over Fleets lige nu.

fleets shortcoming

En anden ting, som jeg ikke kan lide ved Fleets, er, at flådekarusellen er halvklæbrig. Det, jeg mener med halvklæbrig, er, at den forsvinder, når du ruller ned på din tidslinje, men kommer tilbage, så snart du ruller op. Det venter ikke på dig at komme til toppen af ​​din tidslinje. Og det er bare irriterende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Half-sticky Fleets carasoule

Når jeg talte om fejlene, stødte jeg på nogle få, når jeg testede Fleets. Jeg testede Fleets på både Android- og iOS-enheder. Når jeg uploadede en video på iOS, var jeg begrænset til 30 sekunder. Men på Android var jeg i stand til at uploade videoer med længde op til 1 minut og 40 sekunder. På samme måde, da jeg optog en video på Android, var jeg begrænset til 1 minut, mens funktionen fladt ud ikke fungerede på iPhone.

Twitter Fleets – Konklusion

Twitter Fleets er gode tilføjelser til eksisterende Twitter-funktioner, og jeg kan se mig selv bruge det. Twitter er imidlertid nødt til at ordne fejlene, inden den frigiver denne service over hele verden. Jeg kan vente på de nye funktioner, men fejl (som manglende evne til at optage video) skal klemmes sammen. Det er alt sammen fra mig. Tjek Twitter Fleets, hvis det er tilgængeligt i dit land, og fortæl os om dine tanker i kommentarerne herunder.

Artiklen fortsætter under annoncen