Sådan downloades Instagram-hjulvideoer på iPhone og Android

17. august 2020 0 Af Mathias

Af alle TikTok-alternativer, som jeg har prøvet, har Instagram Reels skilt sig ud af en række grunde. Påtvunget at have et af de største skabersamfund er Instagrams korte video-delingsplatform aldrig mindre end fantastiske videoer. Når du bruger Instagram Reels, vil du dog indse, at der ikke er nogen officiel downloadmulighed, hvilket er en smule skuffende. Men rolig, vi har din ryg med en pålidelig måde at gemme Reels-videoer til offline-ser!

Gem Instagram-hjulvideoer på Android og iOS

Takket være flere apps fra tredjepart er det muligt at gemme Reels-klip til fotobiblioteket på iOS- og Android-enheder. Video Downloader til Instagram (gratis, tilgængelig for Android) og InSaver til Instagram (gratis, tilgængelig for iOS) er mine største valg, da de gør processen med at gemme Reels-klip temmelig ligetil.

Endnu bedre er de tilgængelige gratis. Derfor behøver du ikke bruge nogen bukke for at gemme alle de sjove kærlige klip, der fanger dine øjne.

Instagram Reels Downloader

Artiklen fortsætter under annoncen

Så download først appen på din respektive iOS- eller Android-enhed, inden du kommer i gang med trin!

  • Download Instagram-ruller-videoer på iOS
  • Download Instagram Reels-videoer på Android
  • Brug den indbyggede skærmoptager til at gemme dine foretrukne Instagram-hjul

Download Instagram-ruller-videoer på iOS

  1. Når du først har installerede InSaver-appen (kræver iOS 11 eller nyere) på din iPhone, start den.

Open Instagram Reels

2. Nu, , åbn Instagram-appen på din enhed og gå over til den Reels-video, som du vil downloade. Tryk derefter på tre prikker og vælg Copy Link i menu.

Tap on Copy Link

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Åbn derefter InSaver-appen . Det kopierede link indsættes automatisk. Dernæst skal du trykke på Se det og vælge Valgmuligheder i nederste højre hjørne.

Læs også  Sådan fjernes Facebook Bloatware fra OnePlus 8, 8 Pro og Nord

Tap on Options

4. Dernæst skal du trykke på Del og vælge Gem video .

Artiklen fortsætter under annoncen

Save Instagram Reels to iPhone Camera Roll

Det er stort set det! Reels-videoen er blevet downloadet til din iPhone-kamerarulle. Nu kan du se det offline og endda dele det med dine venner.

Download Instagram-ruller-videoer på Android

  1. Når du har installeret video Downloader til Instagram på din Android-enhed, åbn den.

Open Video Downloader for Instagram

Bemærk: Du kan starte Instagram-appen (forudsat at den er installeret på din enhed, og du er logget ind på den) ved at trykke på Instagram-ikonet på øverste højre hjørne.

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Start nu Instagram-appen og naviger til Reels-videoen, som du vil downloade. Tryk derefter på de tre prikker og vælg Kopier link i den menu, der dukker op.

Copy Link of your Instagram video

3. Åbn næste gang Video Downloader til Instagram og tap på Indsæt knappen for at downloade videoen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Download Instagram Reels videos on Android

Brug den indbyggede skærmoptager til at gemme Instagram-ruller

Både iOS og Android kommer med en indbygget skærmoptager, så du kan optage skærmen på din enhed. Du kan bruge dette superhandige værktøj til at optage skærmen, mens Reels-videoen afspilles. Og brug derefter videoredigeringsværktøjerne i appen stockfotos til at fjerne de uønskede dele. Selvom denne proces ikke er enkel, er det, der gør det til en sikker indsats, et oprindeligt værktøj. Det betyder, at du ikke behøver at bruge en tredjepartsapp til at gemme klip på din enhed.

Download Instagram-ruller på iOS og Android-enhed til online-overvågning

Så dette er de hurtige måder, du kan downloade alle dine foretrukne Reels-videoer på din Android- eller iOS-enhed. Selvom det ville være bedre, hvis der havde været en officiel downloadmulighed, udfylder tredjepartsapper tomrummet rigtig godt.

Læs også  Sådan importerer du chats fra WhatsApp til Telegram
Artiklen fortsætter under annoncen

Hvad betyder det forresten for dine hjul, og hvad er de funktioner, der har fået dine øjne i denne helt nye kortvideo-delingsplatform? Vi ville være glade for at have dine værdifulde tanker i kommentarerne nedenfor.