Sådan tilpasses Apple-påmindelseslister med Emojis i iOS 14

18. august 2020 0 Af Mathias

Påmindelser behøver ikke at se kedelige eller monotone ud. Ved hjælp af nogle sjovelskende emojer og matchende symboler kan du få dine alarmer til at virke livlige. Bortset fra at få alarmer til at se slående ud, vil de også spille en nøglerolle i at holde alt perfekt organiseret. Hvis det er nøjagtigt, hvad du mangler, så lad os lære, hvordan du kan tilpasse lister til æblepåmindelser med emojer og symboler i iOS 14 og iPadOS 14.

Tilpas Apple-påmindelseslister med emojer og symboler

)

Med iOS 13 forbedrede Apple enormt påmindelsesappen til iPhone og iPad. Et af højdepunkterne var muligheden for at tilføje farvede ikoner, hvilket gjorde det en smule lettere at få øje på lister og holde dem organiserede.

Og med introduktionen af ​​iOS 14 og iPadOS 14 har Apple forbedret udseendeaspektet yderligere, så brugerne kan tilpasse lister med et væld af emojier og symboler. Fra hvad jeg kan fortælle ser denne implementering temmelig pæn ud.

1. Start Påmindelses-app på din iPhone eller iPad, og gå derefter videre til listen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Open Reminders app on Your iPhone

2. Tryk nu på knappen Mere placeret i øverste højre hjørne af skærmen.

Tap on the More button at the top right corner

3. Vælg derefter Navn og udseende i menuen.

Tap on the More button at the top right corner Customize Apple Reminders Lists with Emojis

4. Dernæst skal du se navnet på din liste og dens ikon og farve . Tryk nu på navnet på din liste, og vælg derefter emoji-ikonet for at få adgang til et væld af emoji og symboler.

Customize Apple Reminders Lists with Emojis

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Bare i tilfælde af at du vil bruge en bestemt type emoji, kan du også søge i den ved hjælp af søgefeltet.

Search for emojis

6. Når du har tilpasset din påmindelse, skal du trykke på knappen Udført øverst til højre for at afslutte.

Customize Apple Reminders Lists with Emojis - Done

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilpas Apple-påmindelseslister til dit hjertes vandring

Så det er sådan, du kan tilføje noget sjovt elementer på dine lister for at få dem til at se behagelige ud for øjnene. Selvom det måske ikke er en stor funktion for mange, ville de mennesker, der bruger påmindelser til at holde sig opmærksomme på ting, der betyder noget eller få deres opgaver til en bedre frist virkelig værdsætte det.

Hvad har du at sige om Apple-påmindelser generelt og de flere nye funktioner som App Libray, hjemmeskærms-widgets og de cool back tap-bevægelser, der er ankommet med iOS 14? Det ville være dejligt at få din feedback i kommentarerne.