Sådan tager du et rulle-skærmbillede på Windows 10

17. august 2020 0 Af Mathias

Standardskærmbilledet til skærmbillede på Windows 10 er stort og leveres med næsten alle former for kodning. Du har muligheder for frit snit, rektangulær, fuldskærm og vindue, og de fungerer alle godt. Der er dog én stor undladelse, og det er rulning af skærmbilleder. Derfor har vi fundet denne vejledning til, hvordan man tager et rulle-skærmbillede i Windows 10. Du kan optage skærmbilleder på fuld side med bare en tastaturgenvej og gemme billedet i PDF, JPG eller et hvilket som helst andet filformat. Så med det i tankerne, lad os nu gennemgå artiklen og lære at fange rulle-skærmbilleder på Windows PC.

Tag et rulle-skærmbillede på Windows 10

1 . Der er flere apps, der tilbyder rulle-skærmbilleder på Windows 10, men jeg vil bruge PicPick (Download). Appen er let, gratis og også blandt de bedste alternativer til Snipping Tool.

2. Når du har downloadet appen, skal du installere den på din Windows 10 PC. På første kørsel beder det dig om at ændre genvejstasterne. Klik på “Ja” og på det næste skærmbillede, klik på “OK”. Hvis appen ikke registrerer genvejstasterne, skal du blot klikke på “Annuller”.

Take a Scrolling Screenshot on Windows 10

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Åbn nu den side, som du vil tage et rulle-skærmbillede på Windows 10. Endelig tryk på Ctrl + Alt + PrntSc og en Capture Rullevindue åbnes. Klik blot på vinduet, så begynder det automatisk at rulle ned. Forresten kan du også rulle manuelt for at nå slutningen af ​​siden.

Take a Scrolling Screenshot on Windows 10

4. Når den når slutningen af ​​siden , åbnes PicPick automatisk med fuldskærmbillede. Her kan du også beskære skærmbilledet ved at klikke på “Vælg” -værktøjet.

Læs også  Sådan køres ADB fra din webbrowser

Sådan tager du et rulle-skærmbillede på Windows 10

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Klik nu på “File” i menuen øverst til højre og åbn “Save As” . Her kan du gemme rulle-skærmbillede i ethvert format, du ønsker (inklusive PDF). Så dette er, hvordan du kan tage et rulle-skærmbillede på Windows 10.

Take a Scrolling Screenshot on Windows 10

Capture Scrolling Screenshot Let on Windows 10 PC

Det var ganske nemt at fange skærmbilleder på fuld side på Windows 10, ikke? Jeg har valgt PicPick, fordi den er let, og giver dig mulighed for at tage rulle-skærmbilleder med en simpel hotkey. Alligevel er det alt sammen fra os. Hvis du har problemer med genvejen, skal du kommentere nedenfor og fortæl os det. Mens vi er ved det, kan du også finde den bedste skærmoptagelsessoftware til Windows fra vores definitive liste.

Artiklen fortsætter under annoncen