Sådan bruges Walkie-Talkie på Apple Watch

8. august 2020 0 Af Mathias

Apple Watch er et funktionsrige smartur, og selvom de fleste af dets funktioner er essentielle, såsom underretninger, opkald, EKG og mere, er der nogle funktioner, der ikke er essentielle, men som bestemt er fantastiske at have. Walkie-talkie er en af ​​disse funktioner, som jeg er begyndt at elske at bruge på min Apple Watch Series 5 hele tiden. Imidlertid er det ikke den mest ligefremste ting at konfigurere det, og folk er i tvivl om det, så i dag vil jeg hjælpe dig med at opsætte og bruge walkie-talkie på din Apple Watch.

Hvad er Walkie-talkie alligevel?

Først Lad os tage et hurtigt kig på, hvad denne funktion er, og hvorfor du måske gerne vil bruge den. Som navnet antyder, opfører funktionen sig som en walkie-talkie, undtagen i stedet for at forbinde peer-to-peer, går den over internettet. Dette betyder, at selvom almindelige walkie-talkies har korte kommunikationsområder, kan denne funktion arbejde overalt i verden, så længe både du og modtageren er tilsluttet internettet.

Det er nyttigt, når du vil komme i kontakt med nogen angående noget, der ikke er længe nok til at være et telefonopkald, men stadig presserende nok til ikke at være en simpel tekstbesked. Walkie Talkie er indbygget på Apple Watch, så du ikke behøver at bekymre dig om at installere en tredjeparts Apple Watch-app bare for at bruge denne funktion.

Sådan bruges Walkie-Talkie på Apple Watch

  • Start Walkie-Talkie-appen på din Apple Watch.

Sådan bruges Walkie-Talkie på Apple Watch

Artiklen fortsætter under annoncen
  • Aktivér vipperen ud for ‘Walkie-Talkie’.

Sådan bruges Walkie-Talkie på Apple Watch

  • Nu, tryk på ‘Tilføj venner’ og inviter den person, du ønsker at tale med. Du behøver kun at invitere en kontakt en gang. Efter at antage, at de accepterer invitationen, kan du kontakte dem når som helst.
Læs også  Sådan fikser du ping i PUBG Mobile (2020)

Sådan bruges Walkie-Talkie på Apple Watch

  • Når kontakten accepterer din invitation, vil du se deres navn som dette i Walkie- Talkie-app. Tryk på deres navn, og tryk derefter på og hold nede for at tale din meddelelse.

Sådan bruges Walkie-Talkie på Apple Watch

Sådan accepteres Walkie-Talkie-invitationer

Hvis nogen har inviteret dig til at oprette forbindelse til dem på Walkie-Talkie, skal du først acceptere deres invitation. Det kan du gøre ved at starte Walkie-Talkie-appen og trykke på ‘Accept’ på invitationen som vist nedenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan bruges Walkie-Talkie på Apple Watch

Sådan aktiveres / deaktiveres Walkie-Talkie

Når du har konfigureret Walkie-Talkie og inviteret dine kontakter, kan enhver nå dig på Walkie- Talkie når som helst. Selv om dette i nogle situationer er nyttigt, er det ikke så godt, hvis du siger det, på arbejde, og pludselig begynder en stemme fra dit ur. Så det er bedre at deaktivere Walkie-Talkie, når du ikke ønsker at blive forstyrret.

For at aktivere eller deaktivere walkie talkie skal du bare åbne kontrolcentret og trykke på Walkie Talkie-ikonet. Ikonet bliver gult, når Walkie-Talkie er tændt, og grå, når funktionen er slået fra.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan bruges Walkie-Talkie på Apple Watch

Brug Walkie-Talkie på dit Apple Watch

Walkie-Talkie-funktionen i Apple Watch er noget, jeg bruger meget til hurtige korte kommunikationsudbrud. Af en eller anden grund, når du først sender en invitation, messer den undertiden op og viser ikke den nye kontakt, men den fik automatisk løst for mig inden for en time. Så hvis du står overfor det samme problem, skal du bare være tålmodig eller prøve at genstarte dit ur. Bortset fra det har jeg forsøgt at dække alt om walkie-talkie-funktionen i denne artikel, men hvis du synes, jeg har gået glip af noget, så fortæl mig det i kommentarerne, og det tilføjer jeg også.