Hvad er Chrome Software Reporter Tool og hvordan man deaktiverer det

7. august 2020 0 Af Mathias

På tværs af platforme er Chrome berygtet for hogging af ressourcer, dræning af batteri og følgelig påvirker ydelsen. For at tackle dette problem har vi endda skrevet en detaljeret guide til måder at fremskynde Chrome på pc. Men hvad nu hvis jeg siger jer, at der er et skjult værktøj kaldet Chrome Software Reporter Tool, der spænder CPU’en unormalt? Google hævder, at det er til at beskytte brugere mod malware og skadelige udvidelser. Men mange brugere har rapporteret, at det fortsætter med at køre i baggrunden og påvirker ydelsen alvorligt. Så hvis du spekulerer på, hvad er Chrome Software Reporter Tool, og hvad er dets nøjagtige formål, er du landet på det rigtige sted. I denne artikel forklarer vi problemet detaljeret og giver dig også to nemme måder at deaktivere Chrome Software Reporter Tool permanent.

Hvad er Chrome Software Reporter Tool?

Mens nørder kan styre og inspicere deres pc på egen hånd, det ses ofte, at generelle forbrugere bliver narret til at installere malware fra internettet. Som et resultat, bliver Chrome inficeret af skadelige udvidelser og software , der ændrer søgemaskinen, tilføjer en ondsindet værktøjslinje, erstatter den nye fane med en brugerdefineret webside, og medbring en score på annoncer og omdirigeringer fra alle hjørner. Alle disse ændringer kaprer Chrome fra at fungere korrekt. Og det er derfor, vi har en dedikeret forklarer til, hvordan man forbedrer Google Chrome-sikkerhed for generelle forbrugere. Under alle omstændigheder, for at bekæmpe dette problem, leveres Chrome med et Software Reporter Tool, der scanner de installerede programmer på din computer i baggrunden og fjerner de skadelige. Grundlæggende fungerer Chrome Software Reporter Tool som antivirus, men dets omfang er kun begrænset til den glatte funktion af Chrome.

What is Chrome Software Reporter Tool?

Når det er sagt, har brugerne rapporteret, at Chrome Software Reporter Tool konstant kører i baggrunden og spiser vigtige CPU-ressourcer. Mange har rapporteret, at normalt svindler omkring 30-60% af CPU’en , selv når pc’en sidder inaktiv. En bruger rejste problemet på Twitter og fandt, at Chrome endda scannede filer i mappen Dokumenter. Det blev åbenlyst klart, at Chrome Software Reporter Tool scanner hele harddisken inklusive personlige filer og Windows-registreringsdatabase, som til sidst spider CPU-brugen.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at berolige bekymringerne, svarede Justin Schuh, ingeniørdirektøren for Chrome Safety, på den samme Twitter-tråd ved at sige, at det er “ alle lokale scanninger ” og Chrome uploader ikke metadataene for filer og mapper på skyen. Selvom det er betryggende, skal Chrome bede om eksplicit brugeroptagelse inden scanning af hele harddisken. Bortset fra det, høj CPU-brug af Chrome Software Reporter Tool er et enormt problem for mange brugere, også for dem med oksekød PC-specifikationer. I det mindste bør Chrome have en mulighed for at deaktivere baggrundsscanningen for brugere, der kan administrere deres pc på egen hånd. Ikke desto mindre, nu hvor vi har lært om problemet i detaljer, lad os gå frem og deaktivere Chrome Software Reporter Tool manuelt.

Læs også  Sådan får du adgang til skjulte Mac-indstillinger

Deaktiver Chrome Software Reporter Tool

Der er to måder, hvorpå vi nemt kan blokere Chrome Software Reporter Tool i at køre i baggrunden. Først kan vi fjerne den forhøjede tilladelse fra mappen Software Reporter, så Chrome mister adgang til den. Og den anden metode er selvfølgelig et Registry-hack. Når det er sagt, ville den første metode være nok til at stoppe baggrundsscanningen . Lad os nu gå uden for forsinkelse til trinnene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk: Jeg vil ikke anbefale dig at deaktivere Chrome Software Reporter værktøjet for almindelige forbrugere, medmindre det har alvorlig indflydelse på ydelsen.

 • Fjern arvede tilladelser

1. Åbn først File Explorer, og flyt til “C” -drevet. Klik derefter på fanen “Vis” og aktivere “Skjulte elementer” . Det giver dig adgang til de skjulte mapper.

Disable Chrome Software Reporter Tool

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Åbn nu mappen “Brugere” og flytte til din brugermappe . Herefter skal du følge nedenstående sti.

 AppData -> Lokal -> Google -> Chrome -> Brugerdata 

Hvad er Chrome Software Reporter Tool og hvordan man deaktiverer det

3. Når du først er her, kigger efter “SwReporter” -mappen og højreklik på den. Åbn derefter “Egenskaber”.

Hvad er Chrome Software Reporter Tool og hvordan man deaktiverer det

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Gå nu til fanen “Sikkerhed” og klik på “ Avanceret “.

Disable Chrome Software Reporter Tool

5. Klik her på “Deaktiver arv” og klik derefter på “Fjern alle nedarvede tilladelser fra dette objekt”.

Disable Chrome Software Reporter Tool

6. Til sidst skal du klikke på “Apply” og derefter på “OK” -knappen. Nu har du med succes deaktiveret Chrome Software Reporter Tool i at køre i baggrunden, og det spider ikke din CPU igen.

Hvad er Chrome Software Reporter Tool og hvordan man deaktiverer det

 • Rediger Chrome-registreringsdatabasen

 • 1. Tryk en gang på “Windows” -tasten og indtast “registreringsdatabasen” i søgefeltet. Klik nu på “Kør som administrator”.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Modify Chrome Registry

  2. Kopier nedenstående sti og indsæt den i registreringsdatabasen adresselinje og tryk enter.

   Computer HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Google Chrome 

  What is Chrome Software Reporter Tool

  3. Når du først er i Chrome-mappen, skal du højreklikke i den åbne rude og vælge “Ny” . Vælg her “DWORD (32-bit) værdi”.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  What is Chrome Software Reporter Tool

  4. Efter det skal du navngive det ChromeCleanupEnabled . Når du har gjort det, skal du dobbeltklikke på det og indtaste “0” i værdiedataene. Klik nu på knappen “OK”.

  What is Chrome Software Reporter Tool

  Artiklen fortsætter under annoncen

  5. Oprette igen en ny “DWORD (32-bit) værdi” svarende til trin # 3 og navngive den ChromeCleanupReportingEnabled . Også her skal du indtaste “0” i feltet Værdidata.

  Hvad er Chrome Software Reporter Tool og hvordan man deaktiverer det

  6. Luk nu registret og genstart computeren . Denne gang bliver Chrome Software Reporter deaktiveret, og det starter ikke i baggrunden, mens CPU’en er rolig og rolig.

  Bloker Chrome Software Reporter Tool og genvind ydelsen

  Så det handlede om Chrome Software Reporter Tool. Du kan lære om dette værktøj i det første afsnit og derefter vælge at deaktivere det fra det andet afsnit. Vi har tilbudt to måder at permanent blokere det fra at køre i baggrunden. Som jeg sagde ovenfor, er værktøjet der af en grund, og det er for at beskytte din weboplevelse. Så hvis det ikke påvirker ydelsen, vil jeg foreslå, at du lader den forblive i arbejde.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Hvis du kunne lide denne artikel, vil du også nyde vores artikel om Chrome-udvidelser, Chrome-flag og Chrome-indstillinger. De hjælper dig med at bruge Google Chrome på en effektiv måde. Alligevel er det alt sammen fra os. Hvis du fandt artiklen nyttig, skal du kommentere nedenfor og fortæl os det.