Sådan løses Bluetooth-problemer i iOS 13 på iPhone og iPad

16. november 2020 Slået fra Af Mathias

Når problemet med “WiFi afbrydes, når iPhone er låst” dukkede op for nylig i iOS 13, fandt vi ikke problemet overraskende, da Wi-Fi-problemer har været (slags) kroniske problemer på iPhones og iPads i flere år. Og gæt hvad, dage efter at vi har behandlet et problem, der længe har eksisteret, er der sket en anden. Som du måske allerede har gættet, har mange brugere stødt på Bluetooth-problemer i iOS 13, som er blevet mærket som en af de mest ustabile iOS-opdateringer nogensinde – på trods af den hurtige vedtagelse. Så vi har skrevet nogle af de pålidelige løsninger til at løse Bluetooth-problemer i iOS 13 på iPhone og iPad. Så uanset om du ikke kan oprette forbindelse til din iPhone til et Bluetooth-tilbehør eller ikke se Bluetooth-enheden, kan disse tricks hjælpe dig med at få det bedre ud af problemerne.

Tips til løsning af problemer med Bluetooth, der ikke fungerer på iPhone og iPad

Så snart jeg opdaterede min iPhone til iOS 13.2, kunne jeg ikke for at oprette forbindelse til Bluetooth-enheder. Til tider kunne smartphonen ikke finde det klar-til-brugte Bluetooth-tilbehør. På andre tidspunkter ville det ikke lykkes at oprette forbindelse til dem selv efter at have opdaget dem. Heldigvis kom en af de betroede hacks mig til undsætning (mere om det senere). Med det sagt, lad os fortsætte med fejlfindingsvejledningen!

Giv Bluetooth en ny genstart

Den første ting, du skal gøre, er at give Bluetooth en ny genstart. Det har altid været min go-to-trick, når jeg støder på Bluetooth-problemer på mine iOS-enheder. Oftere end ikke får det jobbet gjort. Derfor har jeg lagt det lige øverst. For at gøre det skal du åbne appen Indstillinger> Bluetooth og derefter slukke for kontakten. Derefter skal du genstarte din iPhone. Husk, at slukning af Bluetooth fra kontrolpanel ikke fungerer, så du skal gå til Indstillinger for at gøre det.

Artiklen fortsætter under annoncen

Turn Off Bluetooth in iOS 13 - Fix Bluetooth Issue

  • ( For at tvinge genstart til din iPhone SE, iPhone 6s, iPhone 6s Plus: Tryk og hold på startknappen og sleep / wake-knappen med det samme.
  • For hård nulstilling af iPhone 7, iPhone 7 Plus: Tryk og hold på sleep / wake-knappen og lydstyrke ned-knappen på en gang.
  • For hård nulstilling af iPhone 8/8 Plus, iPhone X, Xs eller Xs Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro eller 11 Pro Max: Tryk og slip knappen for lydstyrke op, tryk og slip knappen for lydstyrke ned. Tryk derefter på sideknappen, og hold den nede, indtil Apple-logoet vises på skærmen.
Læs også  Sådan tvinger du mørk tilstand på websider i Google Chrome

Når din enheden er genstartet, gå tilbage til Indstillinger> Bluetooth og tænd derefter kontakten. Prøv nu at bruge Bluetooth som normalt. Hvis du er i stand til at få det bedre ud af problemet, glæd dig. Men hvis succesen endnu ikke er til at smile, skal du gå videre til det næste trick.

Glem enheden og forbind igen

Et andet trick, der altid har fungeret for mig i fejlfinding af Bluetooth-problemet, der ikke fungerer på iPhone eller iPad, er at glemme enheden og derefter tilslutte iOS-enheden til Bluetooth-tilbehør igen. Så jeg vil også prøve denne pålidelige fejlfinding. Åbn blot Indstillinger-appen> Bluetooth> tryk på “i” -knappen ved siden af Bluetooth-tilbehøret. Tryk nu på Glem denne enhed og bekræft.

Forget This Device on iPhone and iPad in iOS 13

Artiklen fortsætter under annoncen

Nulstil radioerne (Alle netværksindstillinger)

Når jeg finder min iPhone eller iPad indblandet i netværket problemer, det eneste trick, som jeg aldrig undlader at prøve, er at nulstille netværksindstillingerne. Og ligesom du måske forventer, går jeg heller ikke glip af det i dette indlæg, i betragtning af at det har en ret god oversigt over at løse Bluetooth-problemer på iOS. Men inden du får det gjort, skal du bemærke, at det vil udslette alle eksisterende netværksindstillinger og returnere dem til fabriksindstillingerne. Gå over til Indstillinger> Generelt> Nulstil> Nulstil alle netværksindstillinger> Indtast enhedens adgangskode, og bekræft.

Reset All Network Settings on iOS 13 and iPadOS 13

Bemærk: Heldigvis er dette trick fungerede for mig med at løse problemet på min enhed. Så jeg forventer, at du også bliver heldig med det.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nulstil Bluetooth-tilbehør

Stadig ude af stand til at sortere Bluetooth-problemerne på din iOS 13-enhed? Bare rolig, problemet kan være med dit Bluetooth-tilbehør. Så prøv at nulstille Bluetooth-enheden. Husk, processen varierer fra enhed til enhed. Tag derfor hjælp fra brugervejledningen eller kontakt producenten for at få hjælp, hvis du ikke ved, hvordan du nulstiller enheden.

Opdater software på din iPhone eller iPad

I dag ser softwareopdatering ud til at være blevet den største frelser for alle vanskelige problemer, der ikke kun dukker op på iOS-enheder, men også på macOS og watchOS. Selv om det ser ud til at være godt på nogle måder, tror jeg ikke, det sætter det rigtige benchmark. Da brugerne skal vente på de næste store iOS-opdateringer, der kan være uger væk. Det er ikke en god ting, ikke?

Læs også  Sådan tager du et rulle-skærmbillede på Windows 10

Software Update on iPhone and iPad - Fix Bluetooth Issue

Hvad hvis du er på farten og pludselig støder på et problem på din enhed, ville du ikke blive tvunget til at leve med problemet, indtil din enhed har opfyldt alle de grundlæggende softwareopdateringskrav? Ja, du ville ikke have andet valg end at enten forbande din enhed eller se ned på de dårlige tider. Jeg ved ikke, om det er et smart træk fra Apple for at tvinge iPhone- og iPad-brugere til at opdatere deres enheder så hurtigt som muligt, eller om vi lige har ramt en grov fase på Apple-økosystemet. Lad os alligevel prøve at opdatere softwaren. For at gøre det skal du åbne Indstillinger-appen> Generelt> Softwareopdatering.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gendan din iPhone eller iPad som ny

stod overfor Bluetooth-problemer ganske mange gange på min iPhone, kan jeg sige, at du måske sjældent bliver nødt til at gendanne din enhed for at løse sådanne problemer. Men hej, der sker mærkelige ting med software, når du forventer dem mindst. Og iOS eller iPadOS er ingen undtagelse fra sådanne ting. Så hvis lykken stadig rynker på dig, hvorfor ikke prøve det så godt, da det ofte betragtes som sidste udvej. Bemærk, at hvis din Mac kører macOS Catalina, skal du bruge Finder til at udføre alle de opgaver, som f.eks. Gendannelse eller synkronisering af din iPhone eller iPad. Men inden du går til dette radikale trin, skal du sørge for at sikkerhedskopiere din enhed på forhånd, så dine personlige data forbliver på den sikrere side af strømmen.

SE OGSÅ: 10 tip til forbedring af batteriets levetid i iOS 13 og iPadOS 13

Løs Bluetooth-problem på iPhone og iPad

Forhåbentlig er Bluetooth-problemerne bag din ryg nu. Selvom jeg ikke kan sige, hvor længe det er et almindeligt problem, der fortsætter med at komme alle en gang imellem. Men hver gang du støder på dem, skal du vende tilbage til denne fejlfindingsvejledning for at prøve de ovennævnte løsninger. Del forresten dine tanker om iOS 13 og de problemer, du er stødt på efter opgradering til softwaren.

Artiklen fortsætter under annoncen