Hvad er strømreservertilstand i iOS 14, og hvordan bruges den?

25. juli 2020 0 Af Mathias

Apple introducerede Power Reserve-tilstanden med iOS 12. Funktionen gled under radaren, da den var nyttig for en håndfuld brugere. Med iOS 14 får Power Reserve-funktionen nogle rampelys, hvilket helt ærligt var for sent. I denne artikel skal vi tale om alt hvad du har brug for at vide om Power Reserve, og hvorfor det er vigtigt.

Hvad er Power Reserve Mode?

Power Reserve Mode er en speciel funktion i iOS, der giver dig adgang til visse funktioner på din iPhone, selv når du er tom for batteri. Det betyder, at selv om din iPhone er slået fra, vil du være i stand til at bruge den til visse vigtige funktioner. Strømreservetilstand varer i op til 5 timer, efter at din iPhone er slukket.

Power Reserve Mode

Hvad er brugen af ​​strømreserve-tilstand

Apple ønsker at erstatte alt i dine lommer med din iPhone. En typisk person bærer deres telefon, tegnebog, bilnøgler og ID-kort i lommerne. Apple forestiller sig en fremtid, hvor din iPhone er det eneste, du skal bære. Det hele startede med lanceringen af ​​Apple Pay. I det mindste i lande som USA, hvor Apple Pay er bredt understøttet, behøver brugere ikke længere at have en tegnebog med sig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derefter knyttet virksomheden sig sammen med universiteter og transitmyndigheder for at lade dig gemme dine ID-kort og transitpas på din iPhone. Derefter kom integrationen af ​​smarte låse med HomeKit-sikkerhed. Og nu, med frigivelsen af ​​iOS 14 og den nye “bilnøgle” -funktion, tackle Apple endelig det sidste resterende objekt i din lomme, som er bilnøgler.

Når det er sagt, er det ikke så let at udskifte ting som bilnøgler og transitkort med din iPhone. Hvad f.eks. Hvis din iPhone løber tør for juice og slukker? Hvordan låser du din bil op? Du kan ikke bare lade det være på vejen, ikke?

Læs også  Sådan låses din Netflix-profil ved hjælp af en PIN-kode

For at løse dette nøjagtige problem introducerede Apple Power Reserve-tilstand med iOS 12, hvor du kan få adgang til disse grundlæggende funktioner, selv når din iPhone er slukket. I op til 5 timer efter, at din iPhone er tør for batteri, kan du bruge transitkortet, dit studerendes ID og låse din bil op.

Sådan fungerer Power Reserve-tilstand

Den bruger “Express Card” -funktionen kombineret med NFC-tags. Express-kort er en funktion, der giver dig mulighed for at bruge kort i Apple Wallet uden at godkende at bruge Face ID eller Touch ID. Da du ikke kræver godkendelse, i strømreserver-tilstand, er det kun at trykke på din iPhone til et betalings-NFC-tag, der giver betalingen mulighed for at gennemgå. På lignende måde låser du din iPhone på din bil op.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvorfor strømreservertilstand ser en genopblussen i iOS 14

Mens strømreservetilstand har eksisteret siden iOS 12, er den der får særlig opmærksomhed i iOS 14. Det skyldes, at strømreserven før iOS 14 kun blev brugt til transitkort og universitetskort. Selv i disse situationer bandede Apple kun et par partnere over hele kloden. Så det var ikke sådan en allestedsnærværende funktion, at alle brugte den.

Car Key

Med introduktionen af ​​”Bilnøgle” i iOS 14 har denne funktion nu potentialet til at blive brugt af en stor befolkning i verden. At være låst ud af din bil er også et meget skremmere forslag. Så for at berolige brugernes nerver har Apple fremtrædende vist denne fantastiske kapacitet på iPhone.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ofte stillede spørgsmål om strømreservetilstand

Q. Hvilke iPhones understøtter Power Reserve-tilstand?

Ifølge Apple-understøttelse understøtter iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR og højere modeller af iPhone strømreservetilstand. Det betyder, at hver iPhone, der lanceres efter iPhone X, inklusive iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max, understøtter denne funktion. Når det er sagt, ved vi ikke, om iPhone SE 2 har denne funktion eller ej.

Læs også  Google Drev-sikkerhedskopi fungerer ikke for dig? Her er løsningen

Q. Hvordan afslutter jeg strømreserven?

Du behøver ikke manuelt at aktivere eller deaktivere strømreserverfunktionen. Den starter automatisk, når din iPhone løber tør for batteri, og deaktiveres, når du sætter din iPhone til opladning.

Q. Hvor længe varer min enhed i Power Reserve?

Ifølge Apple vil din iPhone vare i op til 5 timer, efter at den løber tør for batteri.

Q. Hvordan kan jeg autentificere med mine biometri i strømreserven?

For at bruge et kort i strømreservertilstand, skal du tilføje det som et “ekspreskort”. Når du gør det, kræver det ikke et Face ID eller Touch ID-godkendelse for at bruge det.

Artiklen fortsætter under annoncen

Power Reserve vil komme dig hjem, selv når din iPhone dør

Jeg håber, at denne artikel var i stand til at kurere enhver tvivl, du har om strømreservetilstanden i iOS 14. Jeg tror, ​​at dette er en praktisk funktion og giver dig mulighed for at forlade dine bilnøgler derhjemme uden frygt. Hvis du kunne lide denne artikel, vil du også nyde artikler om andre skjulte funktioner i iOS 14:

  • Hvad er App Library og hvordan man bruger det i iOS 14
  • Tilpas Tilbage Tap tilgængelighedsfunktion i iOS 14
  • Download de nye iOS 14 wallpapers

Klik på linkene for at læse dem og fortsæt med at følge GEAR-online for flere sådanne artikler. Hvis du kører udvikler-betaen til iOS 14, skal du også nævne enhver ny funktion, som du fandt i kommentarerne herunder.