Sådan aktiveres Group Policy Editor på Windows 10 Home Edition

28. juli 2020 0 Af Mathias

Microsoft tilbyder flere udgaver af Windows 10 til forskellige sæt kunder. Der er Pro-versionen til professionelle, Hjem-udgave til grundlæggende brugere, Student-udgave til uddannelsesmæssige behov og Enterprise-udgave til virksomheder. Og den differentierende faktor mellem alle disse udgaver er, at nogle kernesystemværktøjer er tilgængelige i nogle versioner og fjernes fra andre builds. Tilsvarende er tilfældet med Group Policy Editor. Dette systemværktøj er en del af Windows 10 Pro-udgaven, men det er indbygget deaktiveret i hjemmefraudgaven. Så hvis du vil aktivere Group Policy Editor på Windows 10 Home Edition, er du kommet til det rigtige sted. Her vil vi vise dig, hvordan du løser “Windows Kan ikke finde gpedit.msc” fejl i kun fire trin.

Aktivér Group Policy Editor på Windows 10 Home Edition

1. Du skal bare downloade en batchfil oprettet af MajorGeeks. Det vil gøre alt, og du behøver ikke at gennemgå nogen rodet installationsproces.

2. Når du har hentet filen, skal du højreklikke på den og klikke på “ Kør som administrator “. Husk, at du skal være på din administrator-konto for at kunne køre scriptet.

Enable Group Policy Editor on Windows 10 Home Edition

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Efter at have kørt scriptet åbnes et CMD-vindue og starter installationen. Det vil tage 3-5 minutter for at aktivere Group Policy Editor på Windows 10 Home Edition.

Enable Group Policy Editor on Windows 10 Home Edition

4. Endelig, når installationen er afsluttet, skal du genstarte computeren, og du vil have Group Policy Editor aktiveret. Bare søg efter “gpedit” , og der har du det.

gpedit

Artiklen fortsætter under annoncen

Løs ‘Windows kan ikke finde gpedit.msc’ Fejl

Så det er sådan du kan aktivere Group Policy Editor på Windows 10 Home Edition. Hvis du bruger Home- eller Education-versionen af ​​Windows 10, fungerer dette script fint. Og hvis du vil aktivere andre Pro-funktioner på din udgave af Windows 10, skal du kommentere nedenfor og fortæl os det. Vi vil helt sikkert medbringe en enkel guide, så du kan nyde alle Pro-funktioner på din nuværende Windows 10-opsætning. Mens vi er ved det, kan du også lære, hvordan du fremskynder Windows 10 fra vores dybdegående guide.