Sådan ændres dit Apple ID-profilbillede på iPhone og iPad

28. juli 2020 0 Af Mathias

Apple har gjort det let at vise dit billede på dit Apple ID. Hvis du aldrig har angivet et profilbillede på Apple ID eller bare er træt af at se det samme gamle foto, kan du ændre det. Selvom det er let at gøre, ved en stor del af Apple-brugere ikke, hvordan man gør det, især på deres iPhone og iPad. Så i denne artikel viser jeg dig, hvordan du kan ændre dit Apple ID-profilbillede på iPhone og iPad.

Indstil Apple ID-profilbillede på iPhone og iPad

Apple har gjort det dødt enkelt at ændre Apple ID-profilbillede på iPhone og iPad. Bare følg trinnene, så bliver du færdig på kort tid. Jeg vedhæfter skærmbillederne til iPhone, men processen er den samme på iPad.

, når du ændrer dit profilbillede på en enhed, synkroniseres det også på alle enheder , der bruger det samme Apple ID. Det betyder, at du ikke behøver at gøre det igen og igen for alle enheder.

1. Start appen Indstillinger, og tryk på dit navn øverst.

Artiklen fortsætter under annoncen

1Changing Profile Picture on Apple ID

2. Her skal du trykke på dit profilbillede.

2Changing Profile Picture on Apple ID

3. Du får tre muligheder som vist nedenfor. Den første “Take Photo” -indstilling vil starte kameraet. Den anden handling (“” Vælg foto “starter appen Fotos og giver dig mulighed for at vælge et foto fra dit fotobibliotek . Den sidste “Gennemse” -mulighed starter en filvælger i appen Filer.

Læs også  Sådan planlægger du e-mails i Apple Mail med Automator på Mac
Artiklen fortsætter under annoncen

3Changing Profile Picture on Apple ID 4Changing Profile Picture on Apple ID

4. Til denne tutorial vil jeg trykke på valgmuligheden “Vælg foto”. Hvis du vil bruge et foto som dit profilbillede, skal du trykke på det.

4Changing Profile Picture on Apple ID

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Til sidst flytter og skalerer du fotografiet for at vælge den rigtige del og tryk på “Vælg” for at indstille det som dit profilbillede.

5Changing Profile Picture on Apple ID

Angiv dit foretrukne foto som Apple ID-profilbillede

Som du kan se, kan du nemt ændre dit Apple ID-profilbillede. Hvis du kan lide dette tip, vil du også nyde at læse vores dækning af iOS 14-funktioner og tutorials. Her er nogle artikler, der kommer i gang:

  • Brug Back Tap-funktion at starte enhver app på iPhone
  • Tilføj billedtekst til fotos og Videoer på iPhone
  • Kontroller lydtelefoner på hovedtelefoner på iPhone
  • Klik på linkene ovenfor og læs artikler for at se, hvilke spændende funktioner iOS 14 bringer til din iPhone.

    Artiklen fortsætter under annoncen