Er Windows 10-adgangskode udløbet? Sådan fikser du det

29. juli 2020 1 Af Mathias

Ikke mange ved dette, men Windows 10 har en adgangskodeudløbsfunktion, der afbryder din adgangskode efter et bestemt antal dage. Microsoft mener, at periodisk adgangskodeudløb beskytter brugeren mod uautoriseret adgang. Selvom funktionen helt sikkert lyder godt, men for det meste, ender det med at være besvær for mange brugere. Så i denne artikel bringer vi dig en one-stop guide til at rette fejlen “Windows 10 password expired” en gang for alle. Og hvis du ønsker at tilpasse antallet af dage til udløb af adgangskode, kan du også gøre det. Lad os nu gå videre og lære om trinnene.

Løs udløbet adgangskode på Windows 10

1. Først og fremmest, hvis du får “Din adgangskode er udløbet og skal ændres”, er der intet at bekymre sig. Klik bare på “OK” -knappen og Windows giver dig mulighed for at ændre adgangskoden derefter og der. Husk, at du skal indtaste den gamle adgangskode.

Er Windows 10-adgangskode udløbet? Sådan fikser du det

2. Når du er logget ind med en ny adgangskode, skal du nu deaktivere Windows-adgangskodeudløbsfunktionen, så den ikke forekommer igen. Højreklik på “Min computer” eller “Denne pc” og åbn “Administrer”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Windows 10 Password Expired

3. Det åbner vinduet Computer Management. Udvid her menuen “Lokale brugere og grupper” og åbn “Brugere”. Nu højreklik på dit brugernavn og åbn “Egenskaber”.

Windows 10 Password Expired

4. Nu skal du blot fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet “Password aldrig udløber” og klikke på knappen “OK”. Det er det. Nu og fremover udløber din adgangskode på Windows 10 ikke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Windows 10 Password Expired

5. I tilfælde af at du ikke ønsker at deaktivere denne funktion direkte, kan du forlænge antallet af dage , hvorefter adgangskoden udløber på Windows 10. Tryk en gang på Windows-tasten, og skriv “gruppe” i søgefeltet. Åbn nu “Rediger gruppepolitik”.

Læs også  How to Manage Photos Storage on Apple Watch

Bemærk : Denne indstilling er kun tilgængelig for Windows 10 Pro-brugere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bring Back Pause Update on Windows 10

6. Naviger her til Computerkonfiguration -> Windows-indstillinger -> Sikkerhedsindstillinger -> Kontopolitikker -> Adgangskodepolitik.

Er Windows 10-adgangskode udløbet? Sådan fikser du det

7. Dobbeltklik nu på “ Maksimal kodeordalder ” og øg antallet af dage i henhold til dine præferencer. Klik derefter på “OK” -knappen, så er du færdig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Er Windows 10-adgangskode udløbet? Sådan fikser du det

Rettelse af din adgangskode er udløbet og skal ændres Fejl

Så det er hvordan du kan løse adgangskodeudløbsfejl i Windows 10. Den gode del er, at Windows giver dig mulighed for at ændre adgangskoden, hvis du husker den gamle adgangskode. Dette sikrer, at du ikke behøver at gennemgå nogen hacky løsning. Derefter er du fri til at deaktivere funktionen eller tilpasse antallet af dage. I denne artikel har vi nævnt begge metoder, så du nemt kan foretage ændringerne i henhold til dine præferencer. Alligevel er det alt sammen fra os. Hvis du fandt denne guide nyttig, skal du kommentere nedenfor og fortæl os det.