Sådan aktiverer du skjult mørk tilstand i Facebook Messenger

8. august 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

Da vi forventer, at der vil blive frigivet systemdækkende mørk tilstand til iPhone med iOS 13, er app-udviklere allerede i gang med at integrere denne funktion i deres apps. Den seneste app til at slutte sig til folden er Facebook Messenger, som bringer en smuk mørk tilstand til dig, hvis du ved, hvordan du aktiverer den. Da funktionen stadig er i testfasen, er den ikke tilgængelig for offentligheden endnu, men der er en fræk måde at aktivere den på din enhed på lige nu. Så hvis du er interesseret i at bruge mørk tilstand på Messenger på Android eller iOS, kan du her se, hvordan du aktiverer den skjulte mørke tilstand:

Aktiver skjult mørk tilstand i Facebook Messenger

Facebook har implementeret en nem og sjov proces til at aktivere mørk tilstand. Selv hvis du ikke havde læst denne artikel, er der gode chancer for, at du selv ville have opdaget det. Når det er sagt, hvis du ikke ønsker at vente på opdagelsen, kan du her se, hvordan du kan aktivere mørk tilstand i få nemme trin.

1. Start Facebook Messenger, og send ???? (månen) emoji til en af dine kontakter. Faktisk kan du endda sende den til dig selv, hvis du vil.

2. Når du sender emojien, giver Facebook dig besked om, at du har fundet en mørk tilstand. Du skal blot trykke på “Prøv i indstillinger” og derefter aktivere “Dark Mode” Toggle.

3. Når du har aktiveret den, vil dine Messenger-chats se sådan her ud. Det er ret sejt, ikke sandt?

Bemærk: Hvis det ikke virker automatisk, skal du bare tvangslukke appen og starte igen.

Jeg må sige, at denne tilgang med at lade brugerne opdage mørk tilstand er ret god og vil helt sikkert glæde de brugere, der selv opdager dette.

SE OGSÅ: Sådan deaktiverer du Facebook Messenger

Artiklen fortsætter under annoncen

Nyd den mørke tilstand på Facebook Messenger

Jeg elsker, når virksomheder inkluderer disse enkle guldkorn, som brugerne kan opdage. Jeg elsker også, at Facebook Messenger bruger en ægte mørk tilstand og ikke en blå nuance (jeg kigger på dig, Twitter) eller mørkegrå. Lad os vide, hvor meget du nyder den nye mørke tilstand ved at skrive i kommentarerne nedenfor.