Sådan opretter du flere tidslinjer på Twitter-startskærmen

14. august 2020 0 Af Mathias

Mens Twitter havde rullet funktionen ‘flere tidslinjer’ på iOS tilbage i september sidste år, har Android-versionen af ​​Twitter lige nu fanget op. Ligesom Reddit’s Custom Feed, kan du nu oprette flere tidslinjer på din Twitter-startskærm vha. Lister. Hvis du ikke bruger lister på Twitter, vil jeg varmt anbefale, at du drager fordel af denne funktion. Jeg har drøftet Twitter-lister udførligt nedenfor, så gå igennem det for at få en bedre idé. Under alle omstændigheder, da funktionen er live på begge platforme, lad os gå videre og lære at oprette flere tidsplaner på Twitter til Android og iOS.

Opret flere tidslinjer på Twitter-startskærmen

En af de bedste funktioner på Twitter for mig, bortset fra det “Lights Out” sorte tema og bogmærke er lister. Med Twitter-lister kan du oprette tilpassede tidslinjer til dine emner af interesse . For eksempel har jeg separate lister til teknologi, politik og Android, hvor jeg har tilføjet tweeple baseret på deres domæneekspertise. Den bedste del ved Twitter-lister er, at de fungerer nøjagtigt på samme måde som din standard skærm tidslinje.

Med den nylige Twitter-opdatering på Android kan du nu fastgøre disse lister direkte på din Twitter-startskærm sammen med hovedtidslinjen . Denne lille designændring har gjort Twitter-lister mere tilgængelige, reduceret brugerfriktion og forbedret oplevelsen markant. Da hovedtidslinjen er fyldt med alle former for nyheder og information – f.eks. Hvis du vil læse om teknologi på et bestemt tidspunkt – kan du bare skubbe til venstre og gå til Tech-tidslinjen. Grundlæggende er flere tidslinjer på Twitter en velsignelse for brugere, der følger en række emner og personer. Så med alt det sagt, lad os gå videre og lære, hvordan man opretter flere tidsplaner på Twitter-startskærmen.

Læs også  Hvad er Chrome Software Reporter Tool og hvordan man deaktiverer det

Bemærk: Her har jeg demonstreret trinnene på en Android-smartphone, men instruktionerne er også de samme for iOS-enheder. Sørg også for at opdatere Twitter-appen til dens seneste version.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Tryk på “Profil” -ikonet i øverste venstre hjørne og åbn “Lister”. Tryk nu på “plus” -ikonet på nederst for at oprette en Twitter-liste, i tilfælde af at du ikke har oprettet nogen liste.

Create Multiple Timelines on Twitter

2. Når du er færdig med at oprette en liste, skal du trykke på “Pin” -ikonet for at flytte den pågældende liste til startskærmen. Du kan yderligere trykke på “Rediger” for også at ændre rækkefølgen af ​​lister.

Create Multiple Timelines on Twitter 2

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Endelig finder du flere tidslinjer på din Twitter-startskærm. Du kan bare stryge til venstre eller højre for at flytte fra en liste til en anden. Det er en fantastisk ny ændring og meget praktisk at bruge.

Sådan opretter du flere tidslinjer på Twitter-startskærmen

Stryg mellem flere Twitter-lister ligesom det

Så det er sådan du kan oprette lister og opsæt flere tidslinjer på din Twitter-startskærm. I min hidtil begrænsede anvendelse har det fungeret rigtig godt og har ikke nogen form for forsinkelse med at opdatere feedet med de nyeste tweets. Vi har dog ikke en funktion, som den vigtigste tidslinje har, og det er muligheden for at vælge mellem Top Tweets og Tweets i kronologisk rækkefølge. Vi håber, at Twitter langsomt ruller disse funktioner ud til listesektionen. Alligevel er det alt sammen fra os. Hvis du kunne lide artiklen, så lad os vide det i kommentarafsnittet nedenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen