Send anonyme beskeder i Telegram-grupper [GUIDE]

5. maj 2021 0 Af Patrick Nielsen

I oktober sidste år tilføjede Telegram en funktion, der gør det muligt for gruppeadministratorer at sende beskeder anonymt. Funktionen, som Telegram kalder “batman mode”, afslører ikke anonyme admins på gruppelisten, og beskeder sendt af anonymiserede admins er signeret med gruppens navn i stedet for brugerens navn. Her er hvordan du kan bruge det i din Telegram-gruppe.

Send anonyme beskeder i Telegram-grupper

Før du går i gang med de involverede trin, er det værd at bemærke, at kun admins kan sende anonyme beskeder i Telegram-grupper. Desuden kan admins ikke vælge at slå deres anonymitet fra i deres gruppe. Hvis du ikke længere ønsker at være anonym, skal du bede gruppens ejer om at tilbagekalde tilladelsen.

Aktiver anonyme gruppeadministratorer på Telegram

1. Hvis du er gruppeejer, skal du først give tilladelse til, at gruppeadministratorer kan sende anonyme beskeder. For at gøre det skal du åbne gruppeindstillingerne, trykke længe på en af administratorens navn og vælge “Rediger administratorrettigheder.” Du kan også forfremme et gruppemedlem til administrator fra denne side.

2. Fra listen over indstillinger for administratorrettigheder skal du slå om på ‘Remain Anonymous’ (forbliv anonym). Når det er gjort, skal du trykke på ikonet med fluebenet øverst til højre på skærmen for at bekræfte og gemme ændringerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Når du har fået denne tilladelse, kan du sende beskeder anonymt i grupper. Den fjerde besked i skærmbilledet nedenfor blev sendt fra den samme konto, efter at funktionen blev aktiveret. I stedet for dit navn viser Telegram gruppens navn i beskeden. Ulempen ved funktionen er, at du ikke kan skifte mellem almindelige og anonyme beskeder, og at du skal stole på, at gruppens ejer gør det for dig.

Læs også  Sådan deaktiveres automatisk lysstyrke i iOS 13 og iPadOS 13

Ofte stillede spørgsmål

1. Kan jeg skifte mellem almindelige og anonyme beskeder på Telegram?

Nej, du kan ikke skifte problemfrit mellem anonyme og almindelige beskeder. Gruppeejeren skal manuelt tilbagekalde din evne til at sende anonyme beskeder.

2. Kan et gruppemedlem sende anonyme beskeder på Telegram?

Nej. Funktionen for anonyme gruppeadministratorer er, som navnet antyder, for gruppeadministratorer. Du kan skjule dit profilbillede og telefonnummer i indstillingerne for privatlivets fred, hvis du ikke ønsker, at andre skal kunne identificere dig.

3. Hvad sker der med meddelelser, der er sendt med en brugerdefineret administratortitel?

Hvis du har en brugerdefineret administratortitel i gruppen, viser Telegram den ved siden af din meddelelse, selv om den er sendt i anonym tilstand. Du kan bede gruppens ejer om at fjerne den brugerdefinerede administratortitel for din konto for at forhindre det.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brug funktionen Anonyme gruppeadministratorer på Telegram

Funktionen Anonyme gruppeadministratorer overses ofte af mange Telegram-brugere, og vi håber, at denne vejledning hjalp dig med at aktivere og bruge funktionen i Telegram-grupper. Hvis du har andre spørgsmål vedrørende funktionen, skal du ikke tøve med at henvende dig i kommentarerne, og vi vil forsøge at hjælpe dig. Hvis du vil have flere sådanne tips, kan du tage et kig på vores artikel om Telegram tips og tricks. Glem heller ikke at læse vores guide om import af WhatsApp-chats på Telegram, hvis du planlægger at flytte fra WhatsApp til Telegram.

Læs også  Sådan redigeres PDF på Windows 10 gratis