Sådan ser du WWDC 2019 Live

28. december 2020 Slået fra Af Mathias

Det er WWDC-dag i dag, og det betyder en hel række Apple-softwaremeddelelser, og måske, måske måske, afslører en Mac Pro? Under alle omstændigheder, hvis du ønsker at se Apple afsløre al sin nye software og funktioner, og måske nogle hardware-meddelelser, der følger med det, her er hvordan du kan se WWDC 2019 live fra dit hjem.

På en Mac, iPhone, iPad eller iPod

Hvis du bruger en MacBook, en iPhone, iPad eller iPod Berør, du kan bare gå over til dette link og se begivenheden udfolde sig live. Begivenheden starter kl. 10 PDT (kl. 22:30 IST), så sørg for at indstille på det rigtige tidspunkt.

På en Windows-pc

Hvis du bruger Windows, fungerer live stream på Microsoft Edge. Resten af tingene forbliver de samme, så bare gå over til dette link kl. 10 PDT (kl. 22:30 IST) og vær med og se WWDC 2019 live.

Artiklen fortsætter under annoncen

WWDC 2019: Hvad kan vi forvente

Vi forventer en hel del ting ved hovedtalen senere i aften, herunder ting som iOS 13, macOS 10.15 (jeg håber det hedder ikke High Mojave) , watchOS 6 og tvOS 13. Derudover får vi måske mere at vide om Apples nye abonnementstjenester og nogle ARKit-ting på scenen også.

Der er også rygter om, at iTunes bliver dræbt og erstattet af en ny musikapp, så gør dig klar til at administrere din iPhone, iPod og iPad ved hjælp af erstatningsappen.

Der er en hel del ting for Apple at annoncere og vise på scenen i McEnery Convention Center i San Jose senere i aften, og vi har en dedikeret artikel om, hvad man kan forvente fra WWDC 2019, som du kan tjekke ud for flere detaljer .

Læs også  Sådan slettes din WhatsApp-konto på Android, iOS og KaiOS

Vi dækker begivenheden live, når den udfolder sig, så hold dig opdateret med GEAR-online-webstedet og GEAR-online-appen (download) for mere.

Artiklen fortsætter under annoncen