Skift Zoom baggrund: guide til at ændre virtuel Zoobaggrund

6. august 2020 0 Af Mathias

Siden indtoget af Zoom app’en, har videomødesoftwaren næsten på egen hånd har ændret landskabet for videokonferencer. Specielt under nedlukningen af Danmark i 2020.

Zoom fungerer pålideligt og godt, selv på en svag internetforbindelse og har en uendelig liste over funktioner — adskillige funktioner som ikke findes på andre Zoom-alternativer.

En af de bedste funktioner i Zoom er virtuel baggrund og personligt elsker jeg at bruge det. Det ændrer hele æstetikken i dit rodede værelse til noget klassisk og, endda, sjovt.

Så i denne artikel bringer vi dig en detaljeret tutorial eller guide til hvordan du ændrer Zoom-baggrund og bruger virtuelle baggrunde under dine Zoom-møder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har nævnt en trin-for-trin-guide sammen med nogle tip til brug af Zoom-baggrund på en bedre måde. Efter at have sagt alt det, lad os gennem artiklen.

Skift Zoombaggrund i 2021

Hvis du vil for at ændre zoombaggrund og bruge en virtuel baggrund i stedet for derefter følge trinnene nedenfor. Det er en ret ligetil proces og kræver ingen ekspertise. Derudover kan du vise et billede eller en video i baggrunden, så det er godt. Yderligere kan du også uploade dine egne billeder og videoer som en virtuel baggrund. Desuden er virtuel baggrund i øjeblikket tilgængelig på Windows, macOS, iOS og iPadOS. Funktionen er dog ikke ankommet på Android endnu så husk det. Lad os hoppe til trinnene uden at miste noget øjeblik.

Windows og macOS

1. Trinnene er ens for både Windows og macOS. Bare klik på dit profilbillede og flyt til “Indstillinger”.

Change Zoom Background

2. Naviger her til fanen “Virtuel baggrund” og vælg blot et billede eller en video fra de givne indstillinger. Og voila, der har du det!

Artiklen fortsætter under annoncen
Change Zoom Background

3. Du kan også klikke på knappen “+” for at tilføje dit eget billede eller video. Det bedste er, at der ikke er ingen størrelsesbegrænsning på hverken et billede eller en video.

Skift Zoom baggrund: guide til at ændre virtuel Zoobaggrund

4. Bortset fra det, hvis du har en fysisk grøn skærm bag dig, skal du aktivere “Jeg har en grøn skærm” indstilling. Det vil være lettere for softwaren at skelne dig selv fra baggrunden. Også hvis du har en laveffektiv-computer vil jeg anbefale dig at aktivere denne indstilling, da du har en fysisk grøn skærm. Det vil gå let på GPU.

Change Zoom Background

5. Du kan også aktivere en virtuel baggrund under et møde . Klik på pilen “^” ved siden af ​​”Start / Stop video” i bunden, og vælg “Vælg virtuel baggrund”. Det er det.

Skift Zoom baggrund: guide til at ændre virtuel Zoobaggrund

iOS og iPadOS

1. På iOS og iPadOS kan du kun ændre zoombaggrund under et møde. Start eller deltag på et møde, og tryk derefter på “Mere” . Husk, at den virtuelle baggrundsfunktion kun fungerer på iPhone 8 og nyere.

Læs også  Sådan bruges zoom til videokonferencer som en Pro
Artiklen fortsætter under annoncen
ios zoom

2. Derefter vælger “Virtuel baggrund” , og du får en masse billeder og videoer. Du kan vælge baggrunden fra de givne indstillinger, eller du kan også tilføje dine egne billeder eller videoer ved at trykke på “+” -knappen. Nu, der går du.

iOS and iPadOS

Skift zoombaggrund med Snap Camera

Mens det var alt om, hvordan du bruger virtuelle baggrunde fra Zoom og dit eget bibliotek, er der en anden måde, du kan ændre Zoom-baggrund på. Ja, jeg taler om Snap Camera og det fungerer rigtig godt på Zoom. Hvis du ikke kender Snap Camera, ja, er det en desktopversion af Snapchat , hvor du kan anvende mange skønhedsfilter fra Snapchat for at oprette linser. Du kan yderligere dele disse linser med Zoom som dit standardudseende. Snap Camera-integrationen med Zoom er temmelig sjov, især når du holder et gruppeopkald med dine venner og familie. Sådan kan du integrere begge apps.

1. Snap Camera er tilgængeligt til både Windows og macOS, og det er helt gratis at bruge. Du kan downloade applikationen herfra.

2. Efter dette skal du installere applikationen og åbne den. Du behøver ikke oprette en konto. Bare brug enhver af de tilgængelige linser der og klik på “kamera” -ikonet for at tage et billede eller en video. Det vil nu oprette et virtuelt webcam, som Zoom kan bruge.

Artiklen fortsætter under annoncen
Change Zoom Background with Snap Camera

3. Nu skal du blot åbne Zoom og gå til Indstillinger ved at klikke på dit profilbillede. Under fanen “Video” skal du ændre kameraet fra rullemenuen til “Snap Camera”. Det er det. Nu er Snap Camera dit standardwebcam for Zoom, og du kan bruge det til at ændre din Zoom-baggrund.

Change Zoom Background with Snap Camera

Brug virtuelle baggrunde på Zoom fra Unsplash og Canva

Med denne nye trend med virtuel baggrund tilbyder mange websteder royaltyfrie billeder til visning af billeder og videoer som en zoom-baggrund. Af dem har Unsplash samlet mere end 100 billeder til Zoom-baggrunde .

Samlingen inkluderer billeder af stuen, skov, bibliotek, seminarlokale med mere. Tilsvarende tilbyder Canva virtuelle baggrundsskabeloner af cafeer, natur, strand og mange sjove videoer til sammen med Zoom-baggrund. Så hvis du ønsker frisk og forskelligartet zoombaggrund, kan du helt sikkert finde dem fra disse websteder.

Use Virtual Backgrounds on Zoom from Unsplash and Canva

Bedste zoombaggrunde til brug

Bortset fra forskellige lagerfotosider har selv store navnefirmaer som Fox og Marvel sluttet sig til det sjove ved at tilbyde baggrunde fra deres populære shows. Her er nogle af de bedste zoom-baggrunde, du kan bruge.

Læs også  Sådan aktiveres hurtig skift af brugerkonto i macOS Big Sur
Artiklen fortsætter under annoncen

Simpsons sofa zoom baggrund

Fox har tweetet en række billeder fra det populære show Simpsons. Min favorit er Simpsons sofaen.

Simpson Zoom Bacckground Image

Marvel Movies Baggrund

Marvel var heller ikke bagved. Virksomheden tweetede flere billeder, som du kan bruge som zoom-baggrunde. Uanset om du vil have Avenger’s logo eller et baggrund af Wakanda som din baggrund, har Marvel du dækket.

Marvel Zoom Background

Zoombaggrundsbilleder fra DC Comics

Hvis du er DC-tegneserie fan, vil du nyde de højopløste tegneseriepaneler, som virksomheden frigav til sine fans. Fra Gotham City til Arkham Asylum til Atlantis har det alt.

DC_BG_Batcave01900_5e83e14930ce72.78598762

Good Place-baggrunde

Et af mine foretrukne tv-shows fra nyere tid er det gode sted. Det er så godt, at alle skal se det under karantæne. Nå, showet tweetede også nogle ekstraordinære fotos, der kan bruges som zoom-baggrunde.

Artiklen fortsætter under annoncen
Good Place Zoom Background

Zoommøder baggrunde

Zoommeetingsbackgrounds.com er et fremragende websted der tilbyder mere end 30 baggrunde gratis. Baggrunderne spænder fra sjove til memes til videoer. Hvis du vil have lidt sjov i dine møder, er det den, du skal tjekke ud.

Zoommeetingsbackgrounds.com

Konferencebordsbaggrund

Hvis du vil have noget formelt til dit udøvende møde, så tjek baggrunden for konferencetabellen nedenfor. Du får et simpelt hvidt mødelokale med blå accenteret stol og sofa. Det ser godt ud.

Conference Table Background

Ikke alle vil have et mødelokale eller en sjov baggrund, nogle mennesker vil bare bruge baggrunde, der ser godt ud og ikke får for meget opmærksomhed. Hvis du er en af ​​disse mennesker, vil du nyde denne samling af 50+ abstrakte og farverige baggrunde.

Abstract Colorful Backgrounds

Skift Zoombaggrund som du vil

Guiden omhandlede brug af virtuel baggrund på Zoom og hvordan du kan ændre det til noget finurligt, sjovt og meningsfuldt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som jeg nævnte ovenfor, er virtuel baggrund en af ​​de bedste funktioner i Zoom og du bør bestemt prøve det mindst én gang.

Derudover er funktionen tilgængelig på næsten alle platforme undtagen Android.

Vi forventer, at Zoom også medbringer denne fantastiske funktion på Android i ikke så fjern fremtid. Er du mere tilhænger af Microsoft Teams, som ligeledes er en ultra-populær app til videomøder og -konferencer, har vi også en guide til hvor du skifter baggrund i Teams.

Artiklen fortsætter under annoncen