Guide til “Sengetid” på Android: Sådan bruger du Androids velværefunktion

17. februar 2021 Slået fra Af Mathias

Sengetid er en af ​​Googles digitale velværefunktioner, der hjælper dig med at afbryde forbindelsen til din telefon og indhente søvn.

Mens flere OEM’er har implementeret deres egne forsøg på sengetidstilstand, som f.eks. Zen Mode 2.0, vil vi se på, hvordan du effektivt kan bruge Googles sengetidstilstand til at (prøve at) holde sig til en rutine uden at forstyrre din søvncyklus.

Brug sengetidstilstand på Android

Du kan bruge flere sengetidfunktioner som søvnlyde, hvis du bruger Googles urapp. Vi er begyndt med trinene til at aktivere sengetid, efterfulgt af de funktioner, der tilbydes i sengetid, og hvad du får, når du bruger Google Clock-appen sammen med sengetid. Med det sagt, lad os komme i gang.

Trin til aktivering af sengetid

1. Åbn appen Indstillinger, og tryk på ‘Digital velvære og forældrekontrol.’ Du får nu vist din skærmtid, mulighed for at indstille timere til webstedet, fokus tilstand og sengetidstilstand under afsnittet ‘Måder at afbryde forbindelsen’. Her skal du trykke på sengetidstilstand. enable bedtime mode android 2. Du kan konfigurere funktionen til at tænde baseret på din tidsplan. Alt du skal gøre er at indstille start- og sluttiderne og vælge de dage, du har brug for for at følge denne rutine. I et ideelt scenario skal du bruge de samme tider for hele ugen, men du kan springe weekender over, hvis du har andre planer i tankerne. configure bedtime mode based on schedule 3. Du kan endda vælge at aktivere funktionen, når du oplader din smartphone om natten. På denne måde kan du fortsætte med at bruge din telefon uden at skade dine øjne, mens du oplader den. bedtime mode while charging phone

Læs også  Sådan indstilles standard GPU til apps i Windows 10
Artiklen fortsætter under annoncen

Hvad gør sengetidstilstand?

I tilpasningsindstillinger kan du vælge at aktivere Do not Disturb (DND) -tilstand, aktivere gråtoner, der ændrer skærmen til sort og hvid, og slå tilstanden fra, når den næste alarm ringer. Der er også en kommende funktion, der lader dig slukke for den altid tændte skærm (AOD) ved sengetid , men det er i øjeblikket begrænset til digital velvære-beta. Du kan tilmelde dig en digital velvære-beta for at bruge funktionen lige nu, hvis din telefon understøtter AOD.

bedtime mode features

Kombiner sengetid med Google Clock

Hvis Google Clock er din foretrukne Android-urapp, kan du gøre mere med sengetidstilstand. Du kan se din seneste aktivitet inden sengetid, indstille en vækkealarm sammen med en solopgangseffekt, der langsomt lyser op på skærmen, før alarmen ringer, og søvn lyder for at hjælpe dig med at falde i søvn. bedtime clock and sunrise alarm I modsætning til andre sengetidsfunktioner begynder søvnlyde ikke at spille automatisk . I stedet skal du manuelt afspille det fra Clock-appen eller ved at trykke på meddelelsen om påmindelse om sengetid. Du kan vælge at modtage påmindelser om sengetid 15, 30, 45 minutter eller 1 time før sengetid. For at aktivere det skal du trykke på starttiden og indstille en påmindelse, der fungerer bedst for dig. bedtime reminder notification Du har fleksibiliteten til at vælge mellem en af ​​Googles standard-søvnlyde eller dine yndlingsnumre fra YouTube Music eller Spotify. I dette tilfælde har jeg valgt Legos seneste hvid støj-afspilningsliste oprettet ved hjælp af Lego-klodser. Du kan bruge søgeknappen til at indstille musik, der hjælper dig med at roe dig ned, slappe af og slappe af efter en lang dag. choose sleep sound from spotify or yt music Når du har spillet en søvnlyd, behandles du med en dedikeret side til kontrol af søvnlyd. Her kan du hurtigt sætte søvnlyden på pause eller indstille en timer til at stoppe lyden efter en bestemt varighed. De tilgængelige varigheder er 10 minutter, 20 minutter, 30 minutter, 40 minutter, 50 minutter og 1 time. Du har også mulighed for at vælge en anden lyd fra denne side. sleep sound timer

Læs også  Sådan bruger du Zen Mode 2.0 på OnePlus-telefoner

Prøv sengetid for bedre søvn

Så det er sådan, du kan bruge sengetidstilstand til at stoppe med at bruge din telefon om natten. Før jeg indpakker dette, er et tip, jeg giver, hvis du planlægger at give det et skud, ikke at sætte det på pause. Når du begynder at sætte sengetidstilstand på pause, vil dit sind sandsynligvis behandle sengetidstilstand og dens påmindelse som en spammeddelelse, og du kan til sidst ende med ikke at bruge funktionen overhovedet, hvilket ødelægger formålet. Hvis du fandt dette nyttigt, skal du tjekke vores andre artikler om, hvordan du kan stoppe med at spilde tid på YouTube og apps til at fokusere på dit arbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen