Hvis dit Apple Watch har dette problem, reparerer Apple det muligvis gratis

18. februar 2021 Slået fra Af Mathias

Når den resterende batterilevetid på et Apple Watch bliver rigtig lav, går den ind i en tilstand kaldet Power Reserve.

Det er en funktion, som Apple har tilbudt siden første generation, der er bærbar for at sikre, at uret stadig kan udføre sine mest basale funktioner, selv når batteriet bliver for lavt til smartere funktioner.

Når enheden kommer ind i Power Reserve, viser den kun klokkeslættet og indikerer, at batteriet skal genoplades.

Mange Watch-brugere skal have kørt ind i funktionen mindst én gang efter at have glemt at genoplade. Og når du først oplader dit Apple Watch, forlader det automatisk Power Reserve-tilstand, når batteriet når et bestemt niveau. Dette sikrer, at uret kan genoptage alle sine almindelige funktioner, uden at brugeren manuelt skal afslutte Power Reserve-tilstand.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nogle Apple Watch-ejere har dog bemærket, at deres enheder ikke længere genoplades, når Power Reserve-tilstand er nået. Apple anerkendte opladningsproblemet og sagde i et supportdokument, hvor virksomheden også erklærede, at personer, der er ramt af den ulige fejl, er berettigede til gratis reparationer.

Det er uklart, hvad der forårsager problemet, men Apple siger, at det har frigivet en softwareopdatering, der kan forhindre det:

Apple har frigivet watchOS 7.3.1, hvilket forhindrer dette problem i at forekomme med andre Apple Watch Series 5 eller Apple Watch SE-enheder. Opdater dit Apple Watch for at få alle de nyeste fejlrettelser og sikkerhedsforbedringer.

Læs også  Er din iPhone blevet hacket? Få det chokerende svar med denne app!

Det er ikke alle Apple Watch-modeller, der er påvirket af problemet. Som det ses ovenfor, er det kun Apple Watch Series 5 og Apple Watch SE-brugere, der har oplevet problemet. Det er Apple Watch i 2019 og den nye overkommelige urmodel, som Apple for nylig tilføjede til sit sortiment.

Artiklen fortsætter under annoncen

Apple siger, at kun “et meget lille antal af kunder med Apple Watch Series 5- eller Apple Watch SE-modeller, der kører watchOS 7.2 eller 7.3 ”, har oplevet problemet. Virksomheden råder brugere, der oplever problemet, om at placere enheden på opladeren, som de normalt bruger. De skal vente mindst 30 minutter for at se, om det begynder at virke igen. Hvis Apple Watch stadig ikke oplades, skal brugerne kontakte Apple Support for at oprette en mail-in-reparation gratis. Apple siger, at enheden vil blive inspiceret for at kontrollere, om den er berettiget til gratis reparation.

Apple Watch 5 og Watch SE-brugere skal sikre, at de opdaterer watchOS til version 7.3.1 så hurtigt som muligt for at forhindre dette potentielle problem.

Brugere, der ikke ved, hvilket Apple Watch de ejer, skal gå ind i Watch-appen på iPhone eller Settings-appen på Apple Watch. Se efter i Generel sektionen. Det er her, Apple Watch-modelnummeret er placeret, hvilket svarer til en bestemt Apple Watch-version som angivet på dette link.

For et par dage siden , Apple annoncerede et lignende gratis reparationsprogram til MacBooks, fordi visse bærbare versioner stødte på et lignende batteriladningsafvigelse. Nogle enheder genoplades ikke ud over 1%, når batteriet er helt tømt.

Læs også  Galaxy S22-designet vil være anderledes end Samsungs nye Note-opfølger
Artiklen fortsætter under annoncen

Apple frigav macOS-opdateringer for at forhindre problemet og rådede folk med berørte 2016 og 2017 MacBook Pro-modeller til at søge reparationer.