Hastighedstest viser, hvor hurtigt iPhone 12 er sammenlignet med Galaxy Note 20 Ultra og Pixel 5

28. oktober 2020 Slået fra Af Mathias
  • En YouTuber kørte de samme benchmarktest på iPhone 12 Pro, iPhone 11 Pro, Galaxy Note 20 Ultra og Pixel 5.
  • iPhone 12 Pro slog Android-telefoner i alle tests, hvilket viser, at A14-chippen ikke har noget tilsvarende. Testene viste også de massive begrænsninger af Pixel 5.
  • iPhone 11 Pro klarede sig bedre end iPhone 12 Pro i en GPU-test og overskred den Android-håndsæt i alt andet.

Alle fire iPhone 12 telefoner rocker den samme avancerede 5nm A14 Bionic-chip, der næsten ikke har nogen konkurrent i branchen lige nu. Kirin 9000, der driver Mate 40-serien, er den eneste anden 5nm-chip derude, og det er usandsynligt, at den vil være hurtigere end Apples egen chip. Vi så allerede det første sæt af iPhone 12 benchmark og ydeevne test, der viste, hvor hurtigt de nye iPhones er sammenlignet med Android. Disse tests viste også, at den næstbedste ting ikke engang er en Android-enhed. IPhone 11-telefoner scorede også højere end Android i disse benchmark-tests og var hurtigere i forskellige brugstest i det virkelige liv. Faktisk var iPhone 11 Pro Max i stand til at overgå iPhone 12 Pro i en test, der efterligner spilydelse. Nu hvor iPhone 12 er begyndt at sende til købere, ser vi endnu flere hastighedstest, der sætter håndsættet mod nogle af de nyeste Android i byen. Og vi har allerede et første YouTube-klip, der sammenligner iPhone 12 Pro og iPhone 11 Pro med Note 20 Ultra og Google Pixel 5.

Artiklen fortsætter under annoncen

YouTuber Austin Evans kørte de samme benchmark-tests på iPhone 12 Pro, iPhone 11 Pro, Note 20 Ultra og Google Pixel 5. Ikke overraskende er det ikke engang en konkurrence mellem iPhone 12 og Android. Ikke engang Note 20 Ultra kan matche kraften fra iPhone 12 Pro (eller iPhone 11 Pro) i benchmarktest. Pixel 5 er ude af sin liga. Telefonen rocker ikke den samme Snapdragon 865-chip som Note 20 Ultra – og Ultra får forresten “Plus” -versionen af 865. Google gik en anden rute i år og valgte mellemklassen Snapdragon 765 til sit Pixel-flagskib.

Læs også  Ny YouTube-video viser os præcis, hvordan Apples endnu ikke udgivne iPhone 13 ser ud

iPhone 12 Pro overgik Android-håndsættene i Geekbench 5, JetStream 2 og 3DMark, som du kan se i klippet i slutningen af dette indlæg. Hvad der er overraskende er, at iPhone 11 Pro klarede sig bedre i 3DMark-grafiktesten end iPhone 12 Pro. Det er i overensstemmelse med de tidligere fund, der sagde, at sidste års processor ville score bedre i denne specifikke benchmark-test. Evans viser, at iPhone 12 tilbyder en mere ensartet oplevelse og billedhastighed i 3DMark. Yderligere optimeringer kan forbedre iPhone 12-grafikoplevelsen i fremtiden.

YouTuber udførte også en længere grafiktest for at simulere en spilsession og fandt ud af, at iPhones bliver meget varmere end Android-håndsættene. Note 20 Ultra var køligere at røre ved end iPhone 12 Pro og iPhone 11 Pro, og Pixel 5 var den sejeste ifølge Evans målinger. Den samme udholdenhedstest viste også, at iPhones ville reducere chipens ydeevne, når de bliver varmere, hvilket forventes for alle mobile processorer. Qualcomm-chipsene behøvede ikke at smelte så meget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bundlinjen er fortsat, at iPhone 12 vil levere en utrolig ydeevne, uanset opgaven at det er givet. Ingen Android-telefoner kan endda drømme om at matche iPhone 11 Pro, endsige iPhone 12-serien. Vi bliver nødt til at vente på, at Snapdragon 875 ankommer for at se en 5nm-processor eller en Android-enhed – Mate 40-serien tæller desværre ikke rigtig.

Evans fulde video følger nedenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen