Sådan installeres Microsoft Edge på en Chromebook

28. oktober 2020 Slået fra Af Mathias

Hvis du ikke er opmærksom, frigav Microsoft netop den første version af Microsoft Edge til Linux, som i forlængelse betyder, at den også kan køre på en Linux-understøttet Chromebook. Og vi er glade for at teste, hvor godt den nye Microsoft Edge kører på en Chromebook. Så i denne artikel bringer vi dig en trinvis vejledning om, hvordan du installerer Microsoft Edge på en Chromebook og drager fordel af mange funktioner. Vi har også diskuteret, hvad der fungerer og hvad der ikke fungerer i Microsoft Edge. Med alt det sagt, lad os nu gennemgå vejledningen og finde de detaljerede instruktioner.

Installer Microsoft Edge på en Chromebook

Da vi skal bruge Microsoft Edge til Linux, har du brug for Linux-support på din Chromebook. Hvis du har en Chromebook, der er udstedt af skolen , kan du muligvis ikke installere Microsoft Edge på en Chromebook. Med det ude af vejen, lad os springe til trinnene.

1. Først og fremmest, opsæt Linux på din Chromebook ved at følge vores linkede guide.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan installeres Microsoft Edge på en Chromebook

2. Dernæst download Dev-build af Microsoft Edge til Linux. Sørg for at downloade .DEB-fil . Husk, vi downloader Dev build, fordi Beta eller Stable build endnu ikke er frigivet til Linux. I de kommende måneder kan du vælge at downloade Beta eller Stabil build for bedre stabilitet.

Install Microsoft Edge on a Chromebook

3. Når du har downloadet .DEB-filen, skal du dobbeltklikke på den og klikke på “Install”. Microsoft Edge begynder at blive installeret på din Chromebook. Hvis “Install” -knappen er nedtonet, skal du flytte .DEB-filen til afsnittet “Linux-filer” og derefter køre installationsprogrammet.

Læs også  Sådan tilpasser du Windows Terminal: Ændre tema, farver, baggrundsbillede og meget mere
Artiklen fortsætter under annoncen

Install Microsoft Edge on a Chromebook

4. Åbn nu bare Linux-appmappen under App-skuffen og klik på Microsoft Edge.

Sådan installeres Microsoft Edge på en Chromebook

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Endelig starter Microsoft Edge på din Chromebook. Nu kan du bruge det side om side med Chrome. Den bedste del er, at Microsoft Edge, selvom det kører i en container, fungerer rigtig godt og uden stamming. Faktisk er rulning meget glattere end Chrome .

Install Microsoft Edge on a Chromebook

6. Bortset fra det kører YouTube-videoer fint ved 1080p, men der er synlig stammen ved 4K. Én ting at huske på, mens du kan bruge mikrofonen i Microsoft Edge, understøttes webcam ikke på grund af nogle uløste problemer i Linux-containeren.

Install Microsoft Edge on a Chromebook

Artiklen fortsætter under annoncen

Kør Microsoft Edge på en Chromebook

Så det er sådan, du kan installere og køre Microsoft Edge på en Chromebook. Der er brugere, der ønsker flere muligheder, mens de vælger en browser, og det er godt at se, at MS Edge endelig kommer til Linux. Du kan også installere Firefox på en Chromebook, og du kan finde trinene i vores artikel om de bedste Linux-apps til Chromebook. Alligevel er det alt fra os. Så hvordan var din oplevelse, mens du brugte Microsoft Edge på en Chromebook? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor.