4 måder, hvorpå du kan downloade Instagram-videoer

24. august 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

Uanset om det er for at gemme dine egne gamle videoer eller for at gemme nogle af dem, du kunne lide, til senere brug, har du sikkert ofte tænkt på, hvordan du kan downloade videoer, der er lagt ud på Instagram. Da Instagram-appen ikke selv giver brugerne mulighed for at downloade videoer, der er lagt ud på platformen, er der et par afprøvede måder, hvorpå du kan downloade næsten alle videoer på platformen. En simpel Google-søgning efter “Instagram Video Downloader” giver et stort antal resultater, herunder apps, websites, browserudvidelser og andre metoder, der giver dig mulighed for at downloade Instagram-videoer. Selv om de fleste af disse metoder virker, er de ikke alle lige brugervenlige, og en hel del af dem er så fyldt med reklamer, at det ikke er nogen behagelig oplevelse at bruge dem. Derfor har vi kurateret en liste over de bedste måder, hvorpå du nemt kan downloade Instagram-videoer uden at blive udsat for et ton af irriterende reklamer.

Sådan downloader du Instagram-videoer

Bemærk: Vi billiger ikke at downloade Instagram-videoer, som du ikke har rettighederne til.

1. Download Instagram-videoer ved hjælp af apps fra tredjeparter

En af de enkleste måder at downloade Instagram-videoer på er ved at bruge apps fra tredjeparter. Denne metode fungerer på både Android- og iOS-enheder, og følgende apps giver den bedste brugeroplevelse ud af de mange, der findes i de respektive app-butikker:

Video Downloader for Instagram (Android)

Det er ret enkelt og ligetil at bruge apps fra tredjeparter som Instagram-video-downloader. Video Downloader for Instagram er en god app, der giver dig mulighed for at gøre netop dette; det eneste du skal gøre er at kopiere URL’en til den video, du ønsker at downloade, og indsætte den i appen. Hvis du stadig er usikker på processen, kan du følge disse trin for at begynde at downloade videoer:

Artiklen fortsætter under annoncen
 • Download og installer Video Downloader for Instagram på din Android-enhed, åbn derefter Instagram, og naviger til den video, du vil downloade. Tryk på menuknappen i øverste højre hjørne, og tryk på “Copy Link”
 • Video Downloader for Instagram bør automatisk hente linket, og hvis det ikke gør det, skal du blot åbne appen og indsætte linket i adresselinjen. Videoen vil derefter automatisk blive gemt i din telefons galleri, så enkelt er det.

Download fra Play Store:

Save & Repost for Instagram (Android)

Hvis du ikke ønsker at gå igennem besværet med at kopiere og indsætte linket, kan du også prøve Save & Repost for Instagram-appen, som gør det endnu hurtigere at downloade videoer:

 • Download og installer Save & Repost for Instagram på din enhed, åbn derefter Instagram og naviger til den video, du vil downloade.
 • Tryk på menuknappen i øverste højre hjørne og tryk derefter på “Copy Link” (Kopier link). Save & Repost for Instagram vil automatisk samle linket op og vise en meddelelse, som straks giver dig mulighed for at downloade videoen.

Download fra Play Store: Gratis, med køb i appen

Regrammer (iOS)

Regrammer-appen til iOS-brugere fungerer næsten identisk med dens Android-modeller. Hvis du vil downloade en video fra Instagram, skal du følge disse trin:

Artiklen fortsætter under annoncen
 • Download og installer Regrammer-appen fra App Store. Naviger nu til den Instagram-video, du ønsker at downloade, og tryk på menuikonet i øverste højre hjørne. Tryk på “Copy Link” i den efterfølgende menu, og indsæt det i tekstboksen i Regrammer-appen.
 • Appen giver dig derefter mulighed for at få vist videoen, før du kan downloade eller dele den. I fanen med forhåndsvisning får du mulighed for at genpublicere videoen på din Instagram-konto, tryk på knappen “Repost”, og tryk derefter på “More” i den efterfølgende menu.
 • Her skal du trykke på “Save Video”, og videoen vil blive tilføjet til appen Photos. Du kan også dele videoen direkte via iMessage, WhatsApp osv. fra den samme menu.
Læs også  Opret familiekonto på PlayStation 5: Sådan gør du

Download fra App Store: Gratis

2. Download Instagram-videoer ved hjælp af disse websteder

Hvis du hellere vil downloade Instagram-videoerne direkte på din pc og ikke ønsker at gå igennem besværet med først at downloade dem på din telefon og derefter overføre dem til din pc, kan du prøve følgende websteder med Instagram-videodownloader til at downloade Instagram-videoer:

PostGraber

Ligesom med apps fra tredjeparter kræver websteder som PostGraber, at du kopierer videoens link og indsætter det i tekstboksen på webstedet for at downloade videoen. Hvis du følger blot et par enkle trin, kan du downloade videoer fra Instagram på din pc:

 • Åbn Instagram i en webbrowser, og gå til den video, du vil downloade. Tryk på menuknappen med de tre prikker til højre for kommentarfeltet og vælg “Copy Link”, og åbn derefter PostGraber-webstedet.
 • På PostGraber-webstedet indsætter du linket i tekstfeltet og klikker på “Go”. Når webstedet har analyseret videoen, skal du klikke på knappen “Download” under videoen, og videoen vil blive downloadet til dit system.

Gramblast og DreDown fungerer også stort set ligesom PostGraber og kan være nyttige, hvis PostGraber er nede (hvilket er et almindeligt problem med sådanne websteder). Med DreDown får du også mulighed for at downloade videoer fra en række andre platforme, herunder YouTube, Facebook, Twitter, Twitch, Tumblr, Vimeo osv. Processen til download af videoerne vil forblive den samme – kopier videoens URL-adresse, indsæt den i tekstboksen på hjemmesiden, klik på Download.

Artiklen fortsætter under annoncen

Besøg hjemmesiden

Video Downloader for Instagram (Chrome-udvidelse)

Hvis du bruger Google Chrome, kan du bruge udvidelsen Video Downloader for Instagram, som gør det muligt for dig at downloade Instagram-videoer uden at besøge nogen hjemmesider. For at bruge udvidelsen Video Downloader for Instagram skal du følge disse trin for at bruge den:

 • Klik på dette link for at få vist Video Downloader for Instagram i Chrome-webbutikken. Du kan også søge efter Video Downloader for Instagram i Chrome-webbutikken.
 • Klik på “Tilføj til Chrome” og klik derefter på knappen “Tilføj udvidelse” for at tilføje udvidelsen til din browser. Når udvidelsen er tilføjet, vises et ikon for udvidelsen til højre for din adresselinje.
 • For at downloade en video skal du åbne Instagram i Chrome og navigere til den video, du ønsker at downloade.
 • Du vil bemærke en pil, der peger nedad, i øverste venstre hjørne af videoen. Klik på pilen, og Instagram-videoen downloades øjeblikkeligt.

Browserudvidelsen er også tilgængelig for Firefox og Opera-browsere, så du kan søge efter den i deres respektive butikker for at downloade udvidelsen, hvis du ikke bruger Google Chrome.

3. Download Instagram-videoer ved hjælp af IFTTT

Android- og iOS-brugere kan også automatisere downloads af Instagram-videoer ved hjælp af applets til IFTTT (en forkortelse for If This Then That). For dem, der ikke ved, hvad IFTTT er, er det en gratis tjeneste, som giver brugerne mulighed for at oprette kæder af enkle betingede udsagn kaldet applets. Du kan tilpasse disse applets fuldstændigt og få dem til at udføre en masse ret seje automatiseringsrelaterede opgaver, herunder at bruge dem som en Instagram-video-downloader, hvilket er præcis, hvad vi vil gøre her. Men for at spare dig for besværet med at oprette applets, har vi allerede inkluderet links til applets, som du kan downloade og begynde at bruge med det samme.

Læs også  Sådan ændrer du dit Twitter-brugernavn
Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har to applets til dig, som giver dig mulighed for at gemme likede Instagram-videoer til Dropbox og også dine egne Instagram-videoer til cloud-lagringsplatformen. Det er ret nemt at bruge disse applets, du skal blot følge disse trin, så er du klar til at gå i gang:

 • Download og installer IFTTT-appen på din Android- eller iOS-enhed. Tryk på søgeikonet i øverste højre hjørne i fanen “Opdag”, og søg efter “save liked Instagram videos to dropbox”.
 • Vælg de tilgængelige applets, og slå dem til. Appletten vil derefter kræve, at du logger ind på din Instagram-konto og Dropbox-konto og giver appen tilladelse til at få adgang til dine kontooplysninger.

Så er du klar og klar til at gå i gang. IFTTT-appletterne tager normalt noget tid om at gemme videoerne på din Dropbox-konto, så gå ikke i panik, hvis du ikke kan se videoerne med det samme. I min test var appletterne ikke så pålidelige, så jeg vil ikke anbefale, at du udelukkende benytter dig af denne metode til at downloade Instagram-videoer på din enhed.

4. Download Instagram-videoer ved hjælp af Siri-genveje

For iPhone-brugere er der en anden enklere måde at opsætte en Instagram-video-downloader på ved hjælp af appen Genveje. Appen, som for nylig blev introduceret med iOS 12, giver brugerne mulighed for at oprette en brugerdefineret genvej til at downloade Instagram-videoer. Følg disse trin for at oprette en genvej til Instagram-videodownloader:

 • Download og installer appen Shortcuts fra App Store, hvis du ikke allerede har gjort det. Når du har installeret appen, skal du åbne appen og klikke på dette link (på din iOS 12-enhed) for at downloade genvejen til download af det sociale medie downloader genvej. For at gøre det skal du først trykke på knappen “Hent genvej” i appen og derefter trykke på “Åbn”.
 • Nu hvor du har genvejen installeret på din enhed, skal du åbne Instagram-appen og rulle til den video, du ønsker at downloade. Åbn videoen, tryk på menuknappen og tryk på copy link.
 • Alt du skal gøre nu er at åbne appen Genveje og trykke på SMD-genvejen.

Din video skulle nu blive downloadet og tilføjet til appen Fotos automatisk, så enkelt er det. Det rigtig gode er, at du kan downloade enhver indlejret video ved hjælp af denne genvej.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brug disse Instagram Video Downloaders og download dine yndlingsvideoer fra Instagram

Nu hvor du er bekendt med alle de måder, du kan downloade videoer fra Instagram på, kan vi tale om lovligheden af at downloade videoer fra platformen. Mens det er i orden at downloade Instagram-videoer, der er oprettet af andre brugere til personlig brug, er det ikke i orden at uploade dem som dine egne. Skaberne af videoen har ophavsretten, og du bør ikke uploade dem som dine egne, og selv hvis du har planer om at dele dem på din Instagram-konto, skal du sørge for at give den oprindelige skaber den fornødne kredit.