Sådan bliver du bekræftet på Twitter: En detaljeret trin-for-trin-guide

25. august 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

Har du været Twitter-bruger i lang tid? Har du fået en rimelig stor tilslutning? Og undrer dig nu over, hvordan du bliver verificeret på Twitter? Så er du kommet til det rette sted. Efter en længere pause på 3 år har Twitter for nylig genstartet sit verifikationsprogram og lader nu brugerne ansøge om verifikation for at få det blå kryds. Mange Twitter-brugere betragter virksomhedens blå kryds som den gyldne standard for at være en bemærkelsesværdig personlighed på platformen. Så i denne artikel vil vi tale om de grundlæggende krav for at blive verificeret på Twitter, de trin, der er nødvendige for at ansøge om verifikation, og nogle nyttige tips til nemt at blive verificeret på Twitter i 2021.

Bliv verificeret på Twitter (Opdateret maj 2021)

Twitter Verification Eligibility Criteria

For at være berettiget til at ansøge om det blå kryds på Twitter skal din konto være omfattet af en af følgende seks kategorier:

 • Regering
 • Virksomheder, mærker og organisationer
 • Nyhedsorganisationer og journalister
 • Underholdning
 • Sport og spil
 • Aktivister, arrangører og andre indflydelsesrige personer

Nogle fælles faktorer på tværs af alle kategorier omfatter at have en offentlig Twitter-konto og at have tre eller flere mediereferencer inden for de seneste seks måneder. Desuden kræver Twitter, at virksomheder, brands, organisationer og aktivister skal have deres antal følgere blandt de øverste 0,05 % af aktive konti i samme geografiske område. Du kan læse mere om Twitters kriterier for specifikke kategorier på virksomhedens supportside.

Sådan ansøger du om Twitter-verifikation

1. Åbn Twitter-appen, og tryk på “Settings and Privacy” i hamburgermenuen til venstre. Herfra skal du trykke på “Account” for at få adgang til dine kontoindstillinger.

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Du vil nu se en mulighed med titlen “Request Verification”. Tryk på den for at få adgang til siden med verifikationsindstillinger. Hvis du ikke kan se den, skal du vente et stykke tid, fordi Twitter stadig er i gang med at udrulle den. På den side, der vises, skal du vælge den relevante kategori for din konto. Image Courtesy: Twitter

3. Du skal nu vælge en metode til at bekræfte din identitet. Du skal uploade et statsligt udstedt id-kort, tilføje en officiel forretnings-e-mailadresse eller et officielt websted, der direkte henviser til din Twitter-konto. Vælg den verifikationsmetode, der passer bedst til dig, og indsend derefter din ansøgning. Image Courtesy: Twitter

Note: Hvis du er bekymret for dit privatliv, nævner Twitter på en officiel FAQ-side, at de ikke får eller gemmer en kopi af dit offentlige ID. Virksomheden er afhængig af en betroet tredjepart til at “verificere ægtheden af dit ID” og beslutte, om din konto er berettiget til verifikation eller ej.

4. Når du har indsendt ansøgningen, får du vist en bekræftelsesskærm, der ligner den, du kan se nedenfor. Image Courtesy: Twitter

Læs også  Sådan stopper du med at spilde tid på YouTube
Artiklen fortsætter under annoncen

Når alt dette er sagt, skal du huske, at det ikke nødvendigvis er en garanti for et blåt kryds på Twitter, at du ansøger om verifikation. Hvis du mener, at du fortjener et blåt kryds på Twitter, skal du blot indsende ansøgningen og vente på, at Twitter reagerer. Virksomheden vender typisk tilbage med sin beslutning i løbet af et par uger via e-mail. Du vil også modtage en officiel DM fra den @verificerede konto på Twitter.

Kan jeg ansøge om verifikation på Twitter igen, hvis jeg får afslag?

Lad os nu sige, at du har ansøgt om verifikation på Twitter, men at det ikke lykkedes dig at sikre dig det blå kryds i første forsøg. Hvad skal du så gøre som næste skridt? Du skal ikke være modløs, hvis du ikke lykkes i første forsøg. Du kan ansøge igen for at blive verificeret på Twitter.

På den officielle FAQ-side oplyser Twitter, at du kan “genansøge om verifikation 30 dage efter afslaget, hvis du mener, at din ansøgning ikke burde være blevet afvist.” Der er heller ingen begrænsninger på antallet af gange, du kan ansøge om verifikation.

Det betyder, at du i princippet kan ansøge om verifikation hver 60. dag. Vi kom frem til dette tal ved at antage, at Twitter vender tilbage til dig med din ansøgningsstatus efter 30 dage, og derefter skal du vente yderligere 30 dage for at ansøge igen. I sidste ende kan du ansøge om at blive verificeret på Twitter næsten 5-6 gange om året, medmindre nye ansøgninger ikke er sat på pause.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bedste tips til at blive verificeret på Twitter

Selv om din konto opfylder alle de betingelser, vi har tilføjet i afsnittet om berettigelse, vil Twitter ikke nødvendigvis verificere din profil. Det skyldes, at virksomheden tager hensyn til et par signaler for at afgøre, om kontoen er værd at bemærke. Og de er som følger:

 • Udfyld og optimer din Twitter-profil

Ansøgerne skal have udfyldt alle detaljerne i deres profil, herunder profilnavn, profilbillede, coverbillede og bio. I brugerbioen er det altid klogt at tilføje, hvordan den brede offentlighed skal genkende dig. Dette kan være en jobtitel eller en bemærkelsesværdig præstation.

For eksempel viser min kollega Anmols Twitter-profil tydeligt hans navn, profil og coverbillede samt jobbeskrivelsen. Det er altid en god idé at medtage din arbejdsgivers @account-navn i bioteksten. Du kan også inkludere links til dine blogindlæg eller eventuelle omtaler på nettet på din profil.

 • Sørg for, at din konto er aktiv

Twitter kræver, at verificerede konti skal være aktive på platformen. Du skal mindst have logget ind på kontoen inden for de seneste seks måneder. Mens du er i gang, skal du sørge for at tweete regelmæssigt og engagere dig med andre Twitter-brugere gennem tweetsvar og DM’er. Det lyder som et simpelt tip, men det vil i høj grad hjælpe dig med at opbygge et brand og komme et skridt nærmere på at blive verificeret på Twitter.

Læs også  Sådan bruges zoom til videokonferencer som en Pro
Artiklen fortsætter under annoncen
 • Opbyg troværdighed på Twitter

Det er vigtigt at opbygge en komplet profil med dit billede, blogindlæg/video/boglinks og andre oplysninger, men der er flere andre måder at opbygge troværdighed på Twitter på. Du kan tweete artikler, du har skrevet til en større publikation, og i den forbindelse skabe kontakt til andre profiler. Tag din publikation, brandkonti, der er nævnt i artiklen, med mere i tweetet for at opbygge autoritet om det pågældende emne.

 • Bekræftet e-mailadresse og nummer

Af sikkerhedshensyn bør du have en bekræftet e-mailadresse eller et bekræftet telefonnummer. Derudover anbefaler vi, at du aktiverer to-faktor-autentificering til Twitter for at tilføje endnu et lag sikkerhed til din konto.

 • Følg Twitter-reglerne

Dette kan virke indlysende, men Twitter kræver, at ansøgere ikke har haft en 12-timers eller 7-dages spærring for overtrædelse af Twitter-reglerne inden for det seneste år.

Trin for at få det blå kryds på Twitter

Så sådan kan du ansøge om at blive verificeret på Twitter i 2021. Uanset om du opbygger et personligt brand eller får din virksomhed til at vokse, hjælper det helt sikkert med at opbygge troværdighed at have en verificeret Twitter-konto. Hvis du mener, at du ikke passer ind i nogen af de berettigede kategorier lige nu, vil du blive glad for at vide, at virksomheden har planer om at udvide kategorierne til at omfatte videnskabsmænd, akademikere og religiøse ledere senere i år. Held og lykke! Og glem ikke at dele dine erfaringer med os i kommentarerne nedenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mens du er her, kan du tjekke de bedste Twitter-tips og -tricks til at forbedre din oplevelse på de sociale medier. Du bør også lære, hvordan du bruger Twitter Fleets og Twitter Spaces til at engagere dig med dine følgere på nye måder.