Sådan tilføjes widgets i iPhone

22. august 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

iOS giver os ikke mulighed for at tilpasse udseendet af startskærmen, men vi har stor kontrol over widget-panelet, som er den venstre skærm på din iPhone. Jeg er meget glad for widget-panelet på min iPhone, da det giver mig mulighed for hurtigt at tjekke vejret, se mine daglige opgaver og begivenheder, tilføje noter og køre genveje blandt andet. Da jeg er så vant til at bruge widgetpanelet, er jeg ret overrasket over, at andre iPhone-brugere ikke udnytter det fuldt ud. Faktisk er der ikke mange iPhone-brugere, der overhovedet ved, hvordan man tilføjer en ny widget til widgetpanelet. Med denne artikel vil jeg ændre det, da jeg vil vise dig, hvordan du tilføjer widgets i iPhone:

Bemærk: Selv om jeg lægger vægt på iPhone, er widgetpanelet tilgængeligt for iPhone, iPad og iPod touch-enheder.

Tilføjelse af widgets i iPhone

Det er meget enkelt at tilføje widgets i iPhone. Faktisk er der som standard nogle widgets til stede, når du konfigurerer din telefon første gang, for at vise dig dens potentiale. Det bedste ved at bruge widgets er, at du ikke behøver at installere forskellige widget-apps for at gøre brug af dem. Faktisk tilbyder de fleste af de apps, som du allerede elsker og bruger, en eller anden form for widget, som du kan bruge. Her er hvordan du får adgang til widgets og kan tilføje det til din widget-skærm:

  1. Først skal du glide fra venstre til højre på din startskærm for at komme til widget-skærmen. Her finder du knappen “Rediger” nederst og trykker på den.
Læs også  Sådan fjernes duplikatkontakter fra iPhone og Mac

2. På denne side kan du se alle de widgets, som du har adgang til. Hvis du vil tilføje widgets til din skærm, skal du blot trykke på den grønne plus-knap. Lad os sige, at vi trykker på plus-knappen for at tilføje widgeten Kalender. Se, hvordan den flyttes til afsnittet med tilføjede widgets.

Artiklen fortsætter under annoncen

3. På samme måde kan du fjerne en widget ved at trykke på den røde minus-knap og derefter trykke på knappen “Fjern”. Lad os sige, at vi fjerner widgeten “Fotos”. Det siger også sig selv, men husk at trykke på knappen “Udført”, når du har foretaget ændringer.

Det er alt, hvad der er at gøre. Med et par enkle tryk kan du tilføje og fjerne widgets i din iPhone.

SEE ALSO: Sådan tager du et skærmbillede i macOS Mojave

Tilføj og fjern widgets i iPhone-, iPad- og iPod Touch-enheder

Som du kan se, er det ret nemt at tilføje og fjerne widgets i din iPhone. Hvis du aldrig har gjort brug af din iPhones widget-panel, kan jeg varmt anbefale dig at prøve det, da det er en af de få ting, som du kan tilpasse på iPhone, og det kan være rigtig praktisk, hvis du begynder at bruge det. Lad os vide, om du fandt denne vejledning praktisk eller ej ved at skrive i kommentarfeltet nedenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen