Sådan opsiger du Tinder Gold-abonnementet

20. august 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

Tinder er nok den mest populære dating-tjeneste, der findes i dag. Dens brugervenlige grænseflade kombineret med smukke brugerfladeelementer har gjort den meget populær i hele verden. Tjenesten er blevet allestedsnærværende i hele verden med sin tilstedeværelse i mere end 190 lande. Tinder kan også prale af at have mere end 57 millioner brugere på verdensplan med 4,1 millioner premium-abonnenter. Hvis du kan lide at date meget, er premium-abonnementet, som kaldes Tinder Gold, helt ærligt prisen værd. Det er dog ikke så billigt, og hvis du af den ene eller anden grund ønsker at opsige dit Tinder Gold-abonnement, kan du se her, hvordan du gør det:

Sådan opsiger du Tinder Gold

Alt efter om du bruger en Android- eller iOS-enhed, vil trinene for at opsige Tinder Gold-abonnementet være forskellige. I dette afsnit tager vi et kig på metoderne til begge slags enheder, så uanset hvilket operativsystem du bruger, vil du kunne opsige dit Tinder Gold-abonnement, uanset hvilket styresystem du bruger.

Bemærk: Du kan bruge disse samme trin til at opsige Tinder Plus-abonnementet på både Android og iOS. Så hvis du bruger Tinder Plus og vil afmelde det, kan du stadig følge denne vejledning.

Sådan opsiger du Tinder Gold på Android

Det er ret nemt at opsige Tinder Gold-abonnementet, og du kan få det gjort i kun to trin. Så tag vores Android-enhed frem og følg trinene for at opsige abonnementet:

  1. Start først Play Store-appen, og søg derefter efter Tinder. Tryk på det rigtige resultat for at åbne appens side, og tryk derefter på “Manage Subscriptions”.

2. Nu skal du blot trykke på for at åbne det felt, der er markeret på billedet nedenfor, og derefter trykke på “Cancel Subscription” for at annullere dit abonnement.

Sådan opsiger du Tinder Gold på iPhone

Apple gør det ikke lige så nemt at opsige et abonnement i appen som Android. Når det er sagt, vil du ikke have nogen problemer, når du kender trinene. Her er, hvordan du kan annullere Tinder Gold-abonnementet på iPhone:

  1. Først skal du starte appen Indstillinger og trykke på “iTunes & App Store”. Tryk nu på dit Apple-id. Du bliver muligvis bedt om at autentificere det ved hjælp af Face ID eller Touch ID.

2. Når godkendelsen er gennemført, skal du trykke på “Subscriptions” og derefter trykke på “Tinder”.

3. Til sidst trykker du på knappen “Cancel Subscription” (Annuller abonnement) for at annullere abonnementet.

Artiklen fortsætter under annoncen

SEE ALSO: Sådan sletter du venner på Snapchat

Annuller dit Tinder Gold-abonnement

Dermed slutter vores vejledning om, hvordan du annullerer Tinder Gold-abonnementet. Trinene er ret nemme at følge, og jeg tror ikke, at du bør stå over for noget problem, mens du følger dem. Hvis du alligevel støder på et problem, kan du stille dine spørgsmål i kommentarfeltet nedenfor, og vi vil med glæde hjælpe dig.

Læs også  Sådan oprettes en fuld Windows 10-sikkerhedskopi