Sådan overvåges opgaver på Windows 10, mens du spiller spil

16. november 2020 Slået fra Af Mathias

Windows 10 har en dedikeret task manager, der er lige så gammel som selve operativsystemet. Men hvad hvis jeg fortæller dig, at Microsoft kun har tilføjet en ny task manager til styring af baggrundsopgaver, mens du spiller spil på pc’en? Ja, du læste det rigtigt. Nu kan du overvåge opgaver på Windows 10, mens du spiller spil, og du behøver ikke at forlade dit spilvindue. Lige på spilskærmen kan du overvåge og endda lukke ressource-hogging opgaver, der hindrer din gameplay. Så hvis du vil fastgøre en simpel opgavemanager på spilskærmen, skal du følge denne vejledning.

Overvåg opgaver på Windows 10, mens du spiller spil

Før vi begynder, skal du sørge for at være opdateret til den nyeste Windows 10. oktober 2020 build. Den funktion, som vi skal diskutere her, blev føjet til Xbox Game Bar gennem opdateringen til Windows 10 20H2.

1. Først og fremmest skal du trykke på Win + G tastaturgenvej på Windows 10 for at åbne Xbox Game Bar.

Artiklen fortsætter under annoncen

Monitor Tasks on Windows 10 While Playing Games

2. Klik her på “ Widget Menu ” og vælg “Ressourcer”.

Monitor Tasks on Windows 10 While Playing Games

3. Nu vises et vindue Ressourcer på din skærm. I det første løb kan det tage lidt tid at vise alle opgaverne.

Monitor Tasks on Windows 10 While Playing Games

4. Her kan du overvåge alle opgaverne på Windows 10. I tilfælde af, at mens du spiller et spil, bliver effekten meget for visse opgaver, så kan du blot klikke på “X” -knappen for at lukke den nævnte opgave. Du kan også klikke på “Vis mere” for at se flere detaljer.

Sådan overvåges opgaver på Windows 10, mens du spiller spil

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Det bedste ved denne funktion er, at den giver dig mulighed for at fastgøre widgeten på skærmen . Dybest set, mens du spiller spil, behøver du ikke trykke på Alt + Tab for at kontrollere baggrundsprocesser. Klik blot på ikonet “Fastgør”, så sidder det på skærmen og giver dig adgang til baggrundsopgaver, mens du spiller spil.

Sådan overvåges opgaver på Windows 10, mens du spiller spil

Pin Task Manager, mens du spiller spil på pc

Så det er sådan, du kan overvåge opgaver på Windows 10, mens spiller spil. Jeg elsker det faktum, at Microsoft løbende tilføjer nye widgets og forbedrer Xbox Game Bar på pc. Da det er en førstepartsløsning, hjælper det med at forbedre ydeevnen, mens du spiller spil. Hvis du vil have flere widgets på Xbox Game Bar, kan du finde dem i Microsoft Store. Alligevel er det alt fra os. Hvis du har noget problem, så kommenter nedenunder og lad os vide.