Sådan aktiveres Google Chrome Pop-up Blocker

2. december 2020 Slået fra Af Mathias

Google Chrome er en fantastisk browser, der giver opdateret sikkerhed og antal kontroller til brugeren. I de sidste par år har Chrome forbedret sig meget med hensyn til brugeroplevelse og har medført indbygget annonceblokering og pop op-blokering. På trods af forbedringen er der dog tidspunkter, hvor skyggefulde websteder narrer brugere til at tillade pop-ups og forskellige andre tilladelser. Disse websteder misbruger disse tilladelser og skaber ubehagelige pop op-vinduer ubarmhjertigt. Så hvis du står over for sådanne problemer, er du kommet til det rigtige sted. I denne artikel har jeg delt enkle trin for at aktivere Google Chrome Pop-up-blokering. Sammen med det har jeg også nævnt yderligere tip, der kan stoppe de irriterende pop-ups fuldstændigt. Så når det er sagt, lad os begynde med guiden.

Aktivér Google Chrome Pop-up Blocker (2020)

Her lærer vi, hvordan du aktiverer Google Chrome Pop-up-blocker gennem de oprindelige Chrome-indstillinger. Sammen med det vil vi også gennemgå nogle yderligere indstillinger for effektivt at blokere pop op-vinduer. Så når det er sagt, lad os begynde med trinnene.

1. Aktivér Google Chrome Pop-up Blocker fra Native Settings

Google Chrome har en indfødt måde at blokere irriterende pop op-vinduer og omdirigeringer på. I dette afsnit lærer vi, hvordan du aktiverer Google Chrome pop op-blokering. Hvis du også vil tillade pop op-vinduer til bestemte websteder, har vi også nævnt disse trin. Så uden at spilde tid, lad os gennemgå trinnene.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Kopier følgende URL og indsæt den i Chrome adresselinje. Derefter skal du trykke på Enter for at åbne indstillingerne for pop op-blokering.

 krom: // indstillinger / indhold / pop op 

2. Her, skal du sørge for at skifte er slået fra . Den skal vise “Blokeret (anbefales)”. Sådan aktiverer du Google Chrome Pop-up-blokering fra Chrome-indstillinger. Nu skal du ikke stå over for irriterende pop op-vinduer eller omdirigeringer.

Læs også  Sådan udtrækkes let tekst fra billeder og videoer på Mac

1. Enable Google Chrome Pop-up Blocker from Native Settings

3. Yderligere kan du manuelt tillade eller blokere websteder ved at klikke på “Tilføj” -knappen. Hvis du har et bestemt websted i tankerne, skal du bruge denne mulighed til at styre pop op-vinduer til bestemte websteder.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Enable Google Chrome Pop-up Blocker from Native Settings 2

4. Derudover kan du håndtere pop op-vinduer side om side . Når du vil blokere pop op-vinduer eller tillade dem på et bestemt websted, skal du klikke på pop op-ikonet på URL-linjen. Her finder du muligheden for at tillade eller blokere den.

1. Enable Google Chrome Pop-up Blocker from Native Settings 3

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Administrer underretninger for at blokere Google Chrome pop op-vinduer

Nogle gange får websteder beskedtilladelser gennem skyggefulde måder og generere mange pop op-vinduer i form af meddelelser. Her vil jeg vise dig, hvordan du deaktiverer meddelelser på Chrome, så du ikke konstant bombarderes med pop op-vinduer. Her er de trin, du skal følge.

1. Kopier følgende URL og indsæt den i Chrome URL-linjen. Derefter skal du trykke på enter for at åbne meddelelsesindstillingerne.

 krom: // indstillinger / indhold / meddelelser 

2. Her skal du sørge for, at skiften er aktiveret . Det skal vise “Spørg inden afsendelse (anbefales)”. Nu inden der sendes meddelelser i form af pop op-vinduer, vil websteder søge din tilladelse. Nu og fremover skal du være flittige, mens du tillader meddelelsestilladelser.

2. Manage Notifications to Block Google Chrome Pop-ups 2

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Rul videre ned og tjek listen over websteder, der har tilladelse til at sende underretninger . Hvis du finder ukendte websteder under afsnittet “Tillad”, skal du klikke på 3-punktsmenuen og fjerne den der og der. Gentag dette for hvert spammy-websted.

Læs også  Sådan får du en universel stumhedsafbryder til videoopkald i Windows 10

2. Manage Notifications to Block Google Chrome Pop-ups 3

4. Du kan også administrere meddelelser til websteder individuelt. Klik på ikonet “Lås” på URL-linjen, og skift beskedindstillingerne, som du ønsker.

2. Manage Notifications to Block Google Chrome Pop-ups

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Fjern ondsindede udvidelser for at blokere Google Chrome Pop-ups

Nogle ondsindede udvidelser bliver ofte installeret i Chrome og skaber en masse irriterende pop-ups. I sådanne tilfælde hjælper fjernelse af rogue extensions dig med at blokere pop op-vinduer effektivt. Sådan kan du gøre det.

1. Kopier følgende link og indsæt det i URL-linjen. Tryk nu på Enter for at åbne siden Udvidelser.

 krom: // udvidelser / 

2. Her finder du alle de installerede udvidelser i din Chrome-browser. Gå flittigt igennem listen og se efter ukendte og skyggefulde udvidelser . Klik på knappen “Fjern” for at afinstallere udvidelsen. Det er det.

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Remove Malicious Extensions to Block Google Chrome Pop-ups

Aktiver Google Chrome Pop-up-blokering og gør din Chrome fri for grimme pop-ups

Så det var vores korte guide til, hvordan du aktiverer Google Chrome pop-up-blokering. Mens Google Chrome har en indfødt måde at deaktivere pop op-vinduer for det meste, ligger problemet et andet sted . Skyggefulde websteder installerer ondsindede udvidelser og misbruger underretningstilladelser for konstant at skabe ubehagelige pop-ups. I sådanne tilfælde skal du rense udvidelser og meddelelsestilladelser for at slippe af med pop op-vinduer. Så det er alt fra os. Hvis du kunne lide artiklen og vil lære flere tip om Google Chrome, så lad os det vide i kommentarfeltet nedenfor.