Sådan sikkerhedskopieres iPhone med Windows-pc

2. marts 2021 0 Af Mathias

En ting mange it-eksperter råder folk til, er at sikkerhedskopiere deres enheder. Det er vigtigt, fordi du aldrig ved, hvornår en disk eller enhed kan gå ned eller gå i stykker. At miste alle sine data, billeder, video osv. er meget angstprovokerende.

iPhones lider normalt ikke af uoprettelige problemer, men det er stadig en god ide at sikkerhedskopiere dem. Så her ser du hvordan du kan sikkerhedskopiere din iPhone med en Windows-pc.

Sikkerhedskopier iPhone på Windows 10

Lad det være sagt med det samme — den følgende proces er nemmere på Mav end på Windows. Men nu hvor jeg for det meste arbejder på en Windows-pc, er tingene lidt mere komplicerede, end de er på macOS. Hvis du er i samme båd som mig, skal du ikke være bekymret. Følg blot denne artikel for at se hvordan iPhone-sikkerhedskopier fungerer på Windows.

Sikkerhedskopier iPhone med Windows ved hjælp af iTunes

Selvom iTunes ikke længere findes på macOS, og sikkerhedskopifunktionen nu er integreret i Mac Finder-appen, er softwaren stadig tilgængelig til Windows. Faktisk er det den anbefalede metode til styring af en iPhone eller iPad med en Windows-pc.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan bruges iTunes på Windows til sikkerhedskopiering af iOS-enheder.

  • Download iTunes
  • Tilslut din iPhone til din Windows-pc via det medfølgende lightening-cable. Du har muligvis brug for en dongle, hvis din iPhone har et USB-C til lightening-kabel, og din pc ikke har en USB-C-port.
  • Klik på telefonikonet i øverste linje i iTunes. Dette åbner hovedtelefonstyringsskærmen i softwaren.
backup iphone windows pc itunes
  • Vælg ‘Denne computer’ for at sikkerhedskopiere din iPhone på det lokale drev på din pc. Du kan også aktivere / deaktivere krypterede sikkerhedskopier her.
itunes backup iphone windows

Bemærk: Hvis du deaktiverer krypterede sikkerhedskopier, sikkerhedskopieres dine adgangskoder samt dine Health- og HomeKit-data ikke.

  • Klik på ‘Backup nu’ for at starte sikkerhedskopiering af din iPhone.
backup iphone itunes windows pc

Backup iPhone med Windows ved hjælp af iMazing

Hvis du ikke vil bruge iTunes af en eller anden grund, kan du også prøve den meget mere funktionsrige app, iMazing, for at sikkerhedskopiere din iPhone på din Windows-computer.

  • Download iMazing
  • Sæt din iPhone til din Windows-pc via det medfølgende Lightning kabel. Du har muligvis brug for en dongle, hvis din iPhone har et USB-C til lyn-kabel, og din pc ikke har en USB-C-port.
  • Start iMazing på din pc og klik på ‘Sikkerhedskopier’.
  • Du kan justere indstillingerne for dine sikkerhedskopier her, herunder krypterede sikkerhedskopier, sikkerhedskopieringsplacering og mere. Når du har konfigureret alt, som du vil, skal du bare klikke på Sikkerhedskopier.
imazing iphone backup windows pc settings

Det var det.

Læs også  Sådan deles Notes-appmapper på iPhone, iPad og Mac
Artiklen fortsætter under annoncen

iMazing starter sikkerhedskopiering af din iPhone til det sted, du har valgt.

Sikkerhedskopier nemt din iPhone på Windows-computere

Det er stort set alt hvad du behøver at vide om sikkerhedskopiering af din iPhone lokalt til din Windows-computer. Du kan også bruge iCloud-sikkerhedskopier, hvis du ikke vil være afhængig af din pc. Det kræver dog, at du køber yderligere iCloud-lagring, da den gratis 5GB højst sandsynligt ikke vil være nok til at sikkerhedskopiere hele din iPhone. Personligt foretrækker jeg at sikkerhedskopiere min iPhone lokalt, og det er den nemmeste måde at bruge iTunes eller iMazing på.