Sådan udtrækkes fotos fra PDF-dokumenter på Windows, Mac, Android og iPhone

7. januar 2021 Slået fra Af Mathias

Der er alle mulige grunde til, at PDF fortsat er førstevalget som det mest foretrukne dokumentformat. Uanset om det er den universelle kompatibilitet eller forbedret sikkerhed gennem adgangskodebeskyttelse eller muligheden for at opretholde filens oprindelige planlagte layout, har det bærbare dokumentformat en klar fordel i forhold til andre formater.

Da de fleste af os skal håndtere PDF-filer regelmæssigt, løber vi ofte i situationer, hvor vi skal udtrække fotos fra PDF-dokumenter. Jeg tænkte det ville være en god idé at dele nogle praktiske tip til at hente billeder fra PDF-filer på tværs af platforme som macOS, Windows, Web, iOS og Android.

Uddrag fotos fra PDF-dokumenter på macOS, Windows, iOS og Android

Måske vil du gemme en PDF-billede til et mindesmærke. Måske vil du udtrække et PDF-foto og gemme det i dit personlige bibliotek, så du kan bruge det på et eller andet tidspunkt. Uanset hvad der kunne være dit formål, er der et par nyttige værktøjer, der kan få dit job udført uden hikke. Med det sagt, lad os komme i gang med guiden!

  • Uddrag fotos fra PDF-dokumenter på Mac og Windows PC
  • Hent fotos fra PDF-dokumenter ved hjælp af onlineværktøjet
  • Uddrag billeder fra PDF-dokumenter på Android
  • Uddrag billeder fra PDF-dokumenter på iOS og iPadOS

Uddrag fotos fra PDF-dokumenter på Mac og Windows PC

Mens der er flere PDF-billedudtræk, er Adobe Acrobat Reader stadig mit foretrukne værktøj til udpakning af billeder fra PDF-dokumenter på computeren. Den er tilgængelig gratis og fungerer som forventet.

Adobe Acrobat Reader understøtter macOS og Windows. Med hensyn til processen er det det samme for begge operativsystemer. Jeg vil demonstrere trinene ved hjælp af min Mac.

  1. Start Adobe Acrobat Reader på din computer. Klik derefter på
      Denne computer mulighed i sidepanelet.
Click on My Computer

2. Klik derefter på Gennemse .

Click on My Computer

3. Gå nu til dokumentet og

Click on Browse

4. Klik derefter på billedet

Artiklen fortsætter under annoncen

Kopibillede

Click on Copy Image

5. Når du har kopieret billedet, åbner en anden applikation og indsæt det. I denne test skal jeg indsætte billedet i Pages-appen til Mac. Og det handler om det!

Click on Copy Image

Hent fotos fra PDF-dokumenter ved hjælp af onlineværktøjet

Hvad hvis du ikke vil downloade en app bare for at udtrække billeder fra PDF-dokumenter, da du kun skal gøre det en gang imellem? Der er ganske mange pålidelige onlineværktøjer som iLovePDF, PDFCandy og PDF24, der let kan hente fotos fra PDF-filer.

Processen med at udtrække fotos fra PDF-filer online er ret enkel og identisk. Bare gå over til dit yndlingssted og derefter 

Artiklen fortsætter under annoncen

Se derefter efter muligheden til Extract images og du er god at gå.

Extract Images
Open PDF document in Adobe Acrobat Reader

Uddrag billeder fra PDF-dokumenter på Android

Takket være en enkel, men effektiv app kaldet “Smart Image Extractor” (gratis) at hente et billede fra PDF-dokumentet er ret ligetil. Appen er tilgængelig gratis og understøtter Android 4.4 eller nyere.

Læs også  Sådan aktiveres den klassiske macOS Startup Chime på nye Mac'er

Når du har downloadet appen, skal du starte den. Herefter vælger du

Udpak billeder

Artiklen fortsætter under annoncen
Extract images from PDFs on Android
Extract images from PDFs on Android

Uddrag billeder fra PDF-dokumenter på iOS og iPadOS

På iPhone og iPad er dit bedste valg at fange skærmbilledet af det billede, du vil gemme, og brug derefter det oprindelige værktøj til billedbeskæring til at slippe af med de uønskede dele.

Simpelthen åbent PDF’en på din enhed , og tag derefter skærmbilledet ved hjælp af. Når skærmbilledet er taget, skal du åbne det. Derefter skal du trykke på

Click on Edit at the top right corner of the screen

Klik derefter på beskæringsværktøjet . Brug derefter håndtagene til at beskære de uønskede dele af billedet. Sørg for at trykke på

at færdiggøre. Da hele processen næppe tager et minut, tror jeg ikke, du måske finder det kedeligt.

Artiklen fortsætter under annoncen
Click on Edit at the top right corner of the screen

Uddrag billede fra PDF-dokumenter med lethed Extract images from PDF on iOS

Så det er den måde, du kan gemme billeder fra PDF-dokumenter på din enhed. Nu hvor du ved, hvordan tricket fungerer, skal du få mest muligt ud af det for nemt at hente fotos, når behovet ankommer.