Sådan udtrækkes fotos fra PDF-dokumenter på Windows, Mac, Android og iPhone

Sådan udtrækkes fotos fra PDF-dokumenter på Windows, Mac, Android og iPhone

7. januar 2021 Slået fra Af Mathias

Der er alle mulige grunde til, at PDF fortsat er førstevalget som det mest foretrukne dokumentformat. Uanset om det er den universelle kompatibilitet eller forbedret sikkerhed gennem adgangskodebeskyttelse eller muligheden for at opretholde filens oprindelige planlagte layout, har det bærbare dokumentformat en klar kant i forhold til andre formater. Da de fleste af os skal håndtere PDF-filer regelmæssigt, løber vi ofte i situationer, hvor vi skal udtrække fotos fra PDF-dokumenter. At vide, at processen kræver en smule løsning, tænkte jeg, at det ville være sejt at dele nogle praktiske tip til at hente billeder fra PDF-filer på tværs af platforme som macOS, Windows, Web, iOS og Android med lethed.

Uddrag fotos fra PDF-dokumenter på macOS, Windows, iOS og Android

Måske vil du gemme en PDF-billede til et mindesmærke. Måske vil du udtrække et PDF-foto og gemme det i dit personlige bibliotek, så du kan bruge det på et eller andet tidspunkt. Uanset hvad der kunne være dit formål, er der et par nyttige værktøjer, der kan få dit job udført uden hikke. Med det sagt, lad os komme i gang med guiden!

Indholdsfortegnelse +

Uddrag fotos fra PDF-dokumenter på Mac og Windows PC

Mens der er flere PDF-billedudtræk, er Adobe Acrobat Reader stadig mit foretrukne værktøj til udpakning af billeder fra PDF-dokumenter på computeren. Den er tilgængelig gratis og fungerer som forventet.

Adobe Acrobat Reader understøtter macOS og Windows. Med hensyn til processen er det det samme for begge operativsystemer. Jeg vil demonstrere trinene ved hjælp af min Mac.

 1. Start Adobe Acrobat Reader på din computer. Klik derefter på
   Denne computer mulighed i sidepanelet.

Click on My Computer

2. Klik derefter på Gennemse .

Click on My Computer

3. Gå nu til dokumentet og

  åbn det i Adobe Acrobat Reader.

  Click on Browse

  4. Klik derefter på billedet

   og vælg Kopibillede i kontekstmenuen, der dukker op lige over billedet.

   Click on Copy Image

   5. Når du har kopieret billedet, åbner en anden applikation og indsæt det. I denne test skal jeg indsætte billedet i Pages-appen til Mac. Og det handler om det!

   Click on Copy Image

   Hent fotos fra PDF-dokumenter ved hjælp af onlineværktøjet

   Hvad hvis du ikke vil downloade en app bare for at udtrække billeder fra PDF-dokumenter, da du kun skal gøre det en gang imellem? Der er ganske mange pålidelige onlineværktøjer som iLovePDF, PDFCandy og PDF24, der let kan hente fotos fra PDF-filer.

   Processen med at udtrække fotos fra PDF-filer online er ret enkel og identisk. Bare gå over til dit yndlingssted og derefter

    upload PDF-dokumentet .

    Se derefter efter muligheden til ekstraher billederne og du er god at gå.

    Extract Images Open PDF document in Adobe Acrobat Reader

    Uddrag billeder fra PDF-dokumenter på Android

    Takket være en enkel, men effektiv app kaldet “Smart Image Extractor” (gratis) at hente et billede fra PDF-dokumentet er ret ligetil. Appen er tilgængelig gratis og understøtter Android 4.4 eller nyere.

    Når du har downloadet appen, skal du starte den. Herefter vælger du

     PDF-dokumentet hvilket billede du vil udtrække, og klik derefter på Udpak billeder mulighed. Appen udtrækker øjeblikkeligt billederne og giver dig mulighed for at gemme dem på den ønskede destination.

     Extract images from PDFs on Android Extract images from PDFs on Android Uddrag billeder fra PDF-dokumenter på iOS og iPadOS

     På iPhone og iPad er dit bedste valg at fange skærmbilledet af det billede, du vil gemme, og brug derefter det oprindelige værktøj til billedbeskæring til at slippe af med de uønskede dele.

     Simpelthen åbent PDF’en på din enhed , og tag derefter skærmbilledet ved hjælp af. Når skærmbilledet er taget, skal du åbne det. Derefter skal du trykke på

      Redigeringsmulighed.

     Click on Edit at the top right corner of the screen

     Klik derefter på beskæringsværktøjet . Brug derefter håndtagene til at beskære de uønskede dele af billedet. Sørg for at trykke på

      Udført

     at færdiggøre. Da hele processen næppe tager et minut, tror jeg ikke, du måske finder det kedeligt.

     Click on Edit at the top right corner of the screen

     Uddrag billede fra PDF-dokumenter med lethed Extract images from PDF on iOS

     Så det er den måde, du kan gemme billeder fra PDF-dokumenter på din enhed. Nu hvor du ved, hvordan tricket fungerer, skal du få mest muligt ud af det for nemt at hente fotos, når behovet ankommer. Tjek også vores foretrukne fotoredigeringsapps for at forbedre de udpakkede billeder. Har du nogen feedback, du kan dele med os? Hvis ja, skal du sørge for at placere det, da vi altid hilser nyttige forslag velkommen. / brugerdefineret css / .tdi_2_4d3.td-a-rec {text-align: center; } .tdi_2_4d3 .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_4d3.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_4d3.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_4d3.td-a-rec-img {text-align: center; }}

Læs også  Sådan kontrolleres, hvem der har adgang til din iPhone og Apple-konto