Sådan fjernes en pålidelig enhed fra dit Apple-id

8. januar 2021 Slået fra Af Mathias

Hvis du er en person, der har brugt dit Apple-id på flere enheder i lang tid, er chancerne for, at du har en lang liste over pålidelige enheder, der er knyttet til din konto. Det kan udgøre en enorm sikkerhedsrisiko, hvis du videregiver dine gamle enheder til en anden. Så hvis din liste over pålidelige enheder er blevet for lang, kan du her fjerne en betroet enhed fra dit Apple-id ved hjælp af din iPhone, iPod eller iPad.

Fjern en betroet enhed Enhed fra Apple ID ved hjælp af iPhone, iPod eller iPad

Husk nu at fjerne en betroet enhed fra listen vil ikke nulstille eller slette den enhed. Det linker simpelthen dit Apple ID fra den pågældende enhed, og du kan igen føje det til din liste senere, hvis du ønsker det.

Desuden kan du ikke fjerne enheden, i dette tilfælde din iPhone, iPod eller iPad, hvorfra du åbner listen. Så med disse ting klart, lad os gå ind i trinene til at fjerne en betroet enhed ved hjælp af din iOS- eller iPadOS-enhed, skal vi?

Artiklen fortsætter under annoncen
Indholdsfortegnelse +

Hvad er pålidelige enheder?

Før gå til trinene for at fjerne en enhed fra din liste over pålidelige enheder, lad mig fortælle dig, hvad en “betroet” enhed er. Din liste over pålidelige enheder består af alle de enheder, der er linket til dit Apple-id.

Når du logger ind på en ny enhed ved hjælp af dit Apple-id, føjes det automatisk til listen og forbliver der, indtil du fjerner det manuelt. Så her kan du fjerne en bestemt enhed, som du ikke bruger eller stoler på længere, fra listen direkte fra din iOS- eller iPadOS-enhed.

Trin til fjernelse af pålidelige enheder fra dit Apple-id

1. Lås din iPhone, iPod eller iPad op og

Artiklen fortsætter under annoncen

gå til “Indstillinger” .

2. Tryk på dit navn øverst for at åbne dine kontoindstillinger.

how to remove trusted devices from apple id

3. Vent et par sekunder på, at din enhed indlæses, og rul derefter ned for at finde listen af dine pålidelige enheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

how to remove trusted devices from apple id

4. Tryk nu på den enhed, du vil fjerne fra listen og vent på, at den åbnes.

how to remove trusted devices from apple id

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Tryk på knappen “Fjern fra konto” på bunden. Bekræft din handling ved at trykke på knappen “Fjern” i bekræftelsesboksen, og det er gjort.

how to remove trusted devices from apple id

6. Så nu, hvis du ser den fjernede enhed på din liste

, vil du ikke kunne få adgang til dens indstillinger da du får meddelelsen “Enhed ikke fundet” på din iOS- eller iPadOS-enhed. Og når din iPhone, iPod eller iPad opdaterer din kontoindstillingsside, vil den fjernede enhed ikke være der på din liste over pålidelige enheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

how to remove trusted devices from apple id

Fjern pålidelige enheder for bedre at administrere dit Apple-id

Så dette er trinene til at fjerne en enhed fra din liste over pålidelige enheder ved hjælp af en iPhone, iPod eller iPad. Følg disse trin og fjern enhver enhed, der er knyttet til dit Apple ID.

Desuden vil jeg anbefale dig at overvåge denne liste fra tid til anden og kontrollere, om der er ukendt enhed for at holde dit Apple ID sikkert. Hvis du ser en enhed, som du ikke genkender, med en chance, skal du straks fjerne den ved at følge ovenstående trin og ændre adgangskoden til dit Apple ID.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs også  Sådan overføres fotos og videoer fra Facebook til Google Fotos