Sådan slettes din WhatsApp-konto på Android, iOS og KaiOS

8. januar 2021 Slået fra Af Mathias

Med de nylige ændringer i fortrolighedspolitikken kræver WhatsApp dig at dele data med Facebook og dets familie af virksomheder. Fra den 8. februar vil WhatsApp tvinge dig til at acceptere de nye ændringer eller låse dig ud af din konto. Det værste er, at du ikke kan fravælge denne påtrængende politik, medmindre du bor i et land, der er en del af EU. Så i lyset af denne nye politik har der aldrig været et bedre tidspunkt, hvis du har tænkt på at slette din WhatsApp-konto, og her gør du det.

Slet din WhatsApp-konto

I betragtning af den store skala af WhatsApp har vi tilføjet et separat sæt instruktioner til sletning af din konto fra Android, iPhone og KaiOS (JioPhone). Du er velkommen til at springe til den del, du har brug for, baseret på den telefon, du bruger.

Indholdsfortegnelse +

Artiklen fortsætter under annoncen

Slet din WhatsApp-konto på Android

1. Åbn WhatsApp og gå til Indstillinger . Du kan gøre dette ved at trykke på det lodrette ikon med tre prikker, der findes i øverste højre hjørne, efterfulgt af at vælge Indstillinger i rullemenuen.

2. Fra siden Indstillinger skal du trykke på Konto . På siden Konti kan du se forskellige privatlivs- og sikkerhedsindstillinger. Den sidste mulighed på listen er ‘Slet min konto’

. Tryk på den for at gå videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

access whatsapp settings

3. Når du først er på siden ‘Slet min konto’, beder WhatsApp dig om at bekræfte dit telefonnummer . Indtast det telefonnummer, du brugte til at oprette din konto, og tryk på knappen ‘Slet min konto’.

delete my account whatsapp

4. Kort efter at du trykker på ‘Slet min konto’, vil virksomheden bede om grunden til at slette din konto . Du kan vælge en af de foruddefinerede årsager eller indtaste din årsag i afsnittet ‘Andet’. Når du har tilføjet årsagen, skal du trykke på Slet min konto to gange. Din konto slettes nu, og du kan sikkert afinstallere appen fra din telefon. account deletion page

Læs også  Sådan får du Pixel 3 Night Sight og Live Google Lens på enhver Android Pie-telefon
Artiklen fortsætter under annoncen

reason to delete whatsapp

Slet din WhatsApp-konto på iOS

1. Åbn WhatsApp på din iPhone og skift til sektionen Indstillinger fra den nederste navigationslinje . Fra Indstillinger skal du trykke på Konto for at få adgang til din kontos indstillingsside og vælg ‘Slet min konto’ .

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Du skal nu indtaste dit telefonnummer, der er knyttet til din WhatsApp-konto og , tryk på ‘Slet min konto’ . Når kontosletningsprocessen er afsluttet, kan du afinstallere appen fra din iPhone.

delete whatsapp from iphone

Slet din WhatsApp-konto på KaiOS

1. Hvis du er en JioPhone-bruger (eller en hvilken som helst anden telefon, der kører KaiOS), kan du her slette din konto. Åbn WhatsApp og tryk på knappen Valg på den højre side. Fra denne side skal du navigere til Indstillinger -> Konto -> Slet min konto.

2. Når du har bekræftet dit telefonnummer, skal du trykke på Slet-> Slet . WhatsApp fjerner nu din konto efter anmodning. Hvad sker der, når du har slettet din WhatsApp-konto

Artiklen fortsætter under annoncen

Når du vælger at slette din konto, kan du ikke få adgang til den igen. WhatsApp tager op til 90 dage at gennemføre sletning af kontoen. Mens virksomheden hidtil ikke sletter meddelelser, du har sendt i grupper og chats, sletter den oplysninger, der deles med andre Facebook-virksomheder

.

På sin FAQ-side præciserer WhatsApp, at kopier af ‘nogle materialer såsom logposter’ muligvis forbliver i sin database. De resterende data adskilles imidlertid fra personlige identifikatorer. Virksomheden påpeger også, at det kan gemme dine oplysninger til juridiske spørgsmål, overtrædelser af vilkår eller skade forebyggelsesindsats.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ofte stillede spørgsmål

1. Hvorfor skal jeg slette WhatsApp?

Fra 8. februar kræver WhatsApp, at du deler data med Facebook og dets familie af virksomheder. Desuden kan du ikke bruge WhatsApp uden at acceptere denne nye politik. I en nøddeskal er det bedre at slette WhatsApp og genvinde kontrollen med dit privatliv på internettet.

2. Hvilken app er bedre end WhatsApp?

Du kan bruge Signal eller Telegram som et alternativ til WhatsApp. Begge disse apps tilbyder masser af funktioner og er uden tvivl bedre end WhatsApp. Faktisk bruger WhatsApp Signals algoritme til ende-til-ende-kryptering.

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Vil afinstallation af WhatsApp slette min konto?

Nej, afinstallation af WhatsApp sletter ikke din konto. Du bliver nødt til at slette din konto fra Indstillinger.

4. Hvilket er det fortrolighedsvenlige alternativ til WhatsApp?

Jeg vil anbefale at flytte til Signal for at holde kontakten med dine venner og familie uden at gå på kompromis med dit privatliv. Du kan tjekke vores liste over bedste sikre messaging-apps for at finde den bedste mulighed for dig.

5. Vil sletning af WhatsApp-konto slette data, der deles med andre Facebook-virksomheder?

Ja, sletning af din WhatsApp-konto fjerner data, der deles med andre Facebook-virksomheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Slet WhatsApp og skift til fortrolighedsvenlige alternativer

Vi håber, at denne guide hjalp dig med at slette din WhatsApp-konto og frigøre dig fra overvågningskapitalisme. Mens du er i gang, skal du ikke glemme at slette Facebook og fjerne Instagram. Indsamle langt flere data end WhatsApp, og ingen skal bruge dem, hvis de er bekymrede for deres privatliv.

) / brugerdefineret css / .tdi_2_7f1.td-a- rec {text-align: center; } .tdi_2_7f1 .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_7f1.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_7f1.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_7f1.td-a-rec-img {text-align: center; }}

Artiklen fortsætter under annoncen