Sådan slettes Telegram-konto permanent

Sådan slettes Telegram-konto permanent

11. januar 2021 Slået fra Af Mathias

Telegram er en af de mest populære apps til onlinemeddelelser derude. Især nu, da WhatsApp opdaterer sine politikker, er Telegram et godt WhatsApp-alternativ at bruge. Imidlertid har WhatsApp-politikændringen gjort folk mere opmærksomme på privatlivets fred, og mange brugere skifter til mere sikre chat-apps såsom Signal. Hvis du heller ikke vil fortsætte med at bruge Telegram og gerne vil have, at dine oplysninger fjernes fra deres servere, kan du gøre det ret nemt. Sådan slettes din Telegram-konto permanent.

Bemærk: Ved du ikke, hvilken chat-app du skal bruge? Tjek vores artikel om WhatsApp vs Telegram vs Signal, og tag den rigtige beslutning.

Sådan slettes Telegram-konto permanent (2021 )

Der er et par måder, du kan slette din Telegram-konto på. Du kan gå gennem messenger-appen på din iPhone eller Android-enhed, eller du kan bruge din webbrowser. Vi diskuterer begge metoderne her. Og hvis du undrer dig over, hvad der sker med dine data, vil vi også diskutere det her.

Artiklen forsætter under annoncen

Som normalt kan du springe over til et hvilket som helst afsnit, du er interesseret i, ved at bruge indholdsfortegnelsen nedenfor.

Indholdsfortegnelse +

1. Planlæg sletning af telegramkonto

Den første metode er faktisk en, der er aktiveret som standard på hver Telegram-konto. Dybest set, hvis du ikke bruger din Telegram-konto i en periode på seks måneder, bliver din Telegram-konto lukket.

Når det er sagt, kan du ændre denne tidsperiode baseret på dine præferencer fra Telegram-appen. Sådan gør du det.

Artiklen forsætter under annoncen
  • I Telegram-appen skal du trykke på ‘Indstillinger’ og derefter gå til ‘Privatliv og sikkerhed’.

telegram app settings

  • Klik her på ‘Hvis væk for’ og vælg det tidsrum, hvorefter du vil planlægge din Telegram-konto til sletning.
  • telegram app settings

    Du kan vælge mellem 1 måned, 3 måneder , 6 måneder og 12 måneder. Du kan derefter slette din Telegram-app, og efter den valgte tidsperiode vil Telegram slette din konto fra dens servere.

    Artiklen forsætter under annoncen

    2. Slet Telegram-konto med det samme

    Den tidligere metode til at slette Telegram-konti er pæn og alt sammen, men hvad nu hvis du vil slette din konto med det samme? Heldigvis kan du straks også slette din Telegram-konto. Selvom du bliver nødt til at bruge en webbrowser til dette. Sådan gør du.

    • Gå til siden Telegram-kontoadministration i din browser, og log ind med dit telefonnummer.

    login telegram web

  • Klik på ‘Slet konto’.
  • login telegram web

Artiklen forsætter under annoncen
Læs også  Android TV vises ikke i Google Home? Her er rettelserne