Sådan aktiveres sammen tilstand i Microsoft Teams

Sådan aktiveres sammen tilstand i Microsoft Teams

4. august 2020 0 Af Mathias

Som vi bemærkede i vores artikel om de kommende funktioner i Microsoft Teams, er sammentilstand endelig her for generelle brugere. Microsoft Teams giver dig nu mulighed for at samle 49 deltagere i et rumlignende miljø ved at segmentere ansigterne ved hjælp af AI i realtid. Sammen fungerer tilstand virkelig godt, og du skal prøve det. Hvis du er interesseret, kan du følge vores guide og lære, hvordan du aktiverer sammentilstand i Microsoft Teams. Derudover aktiverer denne vejledning også de nye møtekontroller for dig. Lad os nu gå igennem selvstudiet.

Aktivér sammen tilstand i Microsoft Teams

1. Opdater først Microsoft Teams til den seneste version , så du får alle de nye funktioner. Du kan downloade den nyeste build herfra.

2. Klik nu på din profilmenu placeret i øverste højre hjørne og åbn “Indstillinger”.

Enable Together Mode in Microsoft Teams

3. Under fanen “Generelt” skal du aktivere skiftet til “ Tænd for ny mødeoplevelse ”. Hvis indstillingen ikke er tilgængelig for dig, skal du muligvis vente lidt længere, da funktionen gradvist rulles ud.

Enable Together Mode in Microsoft Teams

4. Når du har gjort det, skal du bare gå videre og foretage et gruppeopkald i Microsoft Teams. Klik nu på 3-punkts-menuen i øverste højre hjørne og klik på “Sammen tilstand”.

Enable Together Mode in Microsoft Teams

5. Microsoft Teams vil nu segmentere ansigterne ved hjælp af AI og samle alle sammen. Hvor cool er det? Husk, at du mindst har brug for 5 deltagere for at aktivere sammentilstand i Microsoft Teams, og det kan passe til i alt 49 brugere. For eksempel ser det sådan ud.

Sådan aktiveres sammen tilstand i Microsoft Teams

Nyd udsigten over 49 personer i Microsoft Teams

Så det er sådan, du kan tænde Together Mode i i Microsoft Teams. Jeg elsker bestemt denne funktion, da du er i stand til at se alles kropssprog i en enkelt rude i stedet for flere vinduer. I øjeblikket kommer hold kun med Auditorium-baggrunden, men snart tilføjer de forhåndsvisninger af kaffebarer og andre rumlignende miljøer. Alligevel er det alt sammen fra os. Hvis du fandt artiklen interessant, vil du helt sikkert elske at ændre baggrunden i Microsoft Teams til en-til-en-opkald.