Sådan aktiveres “Together” tilstand i Microsoft Teams

4. marts 2021 0 Af Mathias

Som vi bemærkede i vores artikel om de kommende funktioner i Microsoft Teams, er “Together Mode” her endelig for alle brugere.

Microsoft Teams giver dig nu mulighed for at samle 49 deltagere i et kontorlignende miljø ved at segmentere ansigterne ved hjælp af AI i realtid. Together Mode fungerer virkelig godt og jeg anbefaler du prøver det. Hvis du er interesseret, kan du følge vores guide her og lære, hvordan du aktiverer Together Mode i Microsoft Teams. Derudover aktiverer denne vejledning også de nye mødekontroller for dig. Lad os starte.

Aktivér Together Mode i Microsoft Teams

1. Opdater først Microsoft Teams til den seneste version , så du får alle de nye funktioner. Du kan downloade den nyeste build herfra.

2. Klik nu på din profilmenu placeret i øverste højre hjørne og åbn “Indstillinger”.

Artiklen fortsætter under annoncen
Enable Together Mode in Microsoft Teams

3. Under fanen “Generelt” skal du aktivere skiftet til “ Tænd for ny mødeoplevelse ”. Hvis indstillingen ikke er tilgængelig for dig, skal du muligvis vente lidt længere, da funktionen gradvist rulles ud. Den bør dog være nået ud til de fleste danske brugere nu.

Enable Together Mode in Microsoft Teams

4. Når du har gjort det, skal du bare gå videre og foretage et gruppeopkald i Microsoft Teams. Klik nu på 3-punkts-menuen i øverste højre hjørne og klik på “Together Mode”.

Enable Together Mode in Microsoft Teams

5. Microsoft Teams vil nu segmentere ansigterne ved hjælp af AI og samle alle sammen. Hvor cool er det? Husk, at du mindst har brug for 5 deltagere for at aktivere Together Mode i Microsoft Teams, og det kan passe til i alt 49 brugere. For eksempel ser det sådan ud.

Sådan aktiveres "Together" tilstand i Microsoft Teams

Nyd udsigten over 49 personer i Microsoft Teams

Det er sådan du kan bruge Together Mode i Microsoft Teams. Jeg elsker bestemt denne funktion, da du er i stand til at se alles kropssprog i en enkelt rude i stedet for flere vinduer.

Læs også  Sådan lytter du til Google Podcasts på nettet
Artiklen fortsætter under annoncen

I øjeblikket er der kun hold med Auditorium-baggrunden, men snart tilføjer de forhåndsvisninger af kaffebarer og andre rumlignende miljøer. Hvis du fandt artiklen interessant, vil du helt sikkert elske at ændre baggrunden i Microsoft Teams til en-til-en-opkald.