Sådan aktiveres vinduesnavngivning i Chrome OS

11. december 2020 Slået fra Af Mathias

Chromebooks er ret gode. De har et let styresystem, anstændig app-support og muligheder for at få dit arbejde udført, og derefter nogle. Chrome OS bruger dog grundlæggende Chrome til alt. Så hvis du forsøger at bruge flere Chrome-vinduer til at få udført forskellige opgaver, er det let at gå tabt midt i alle dine vinduer. Hvis det lyder som en sammenhængende oplevelse for dig, har Chrome OS 87 gode nyheder til dig. Du kan endelig navngive windows i Chromebooks for at organisere dit arbejde bedre. Så her er hvordan du aktiverer vinduesnavngivning i Chrome OS.

Indholdsfortegnelse +

Sådan aktiveres navngivning af vinduer i Chrome OS

Uanset om det er til adskille dine Chrome-arbejdsvinduer fra windows, der afspiller Netflix og YouTube, eller det er bare noget, du vil prøve, Window Naming er en pæn ny funktion i Chrome OS 87. Som sådan er det vigtigt, at du har opdateret din Chromebook til Chrome OS 87, før du prøver dette ud. Hvis du har, skal du bare følge vores guide for at aktivere og bruge vinduesnavngivelse med det samme.

  • Start Chrome og gå over til krom: // flag

go to chrome flags in chromebook

Artiklen fortsætter under annoncen
  • Her søger efter ‘vinduesnavngivning’ . Du finder et flag kaldet ‘# vinduesnavngivning’.

search for window naming chrome os

  • Klik på rullemenuen, der siger ‘Standard’, og skift den til ‘Aktiveret’.

enable window naming chrome os

  • Endelig, klik på knappen Genstart nederst til højre på skærmen.

enable window naming chrome os restart chromebook to enable window naming in chrome os Sådan bruges vinduesnavngivning i Chrome OS

Nu hvor du har aktiveret vinduesnavngivelse på din Chromebook, her er hvordan du faktisk navngiver windows i Chrome OS.

Læs også  Sådan transskriberes Google Meet-opkald i realtid
Artiklen fortsætter under annoncen
  • Højreklik på titellinjen i ethvert Chrome-vindue på din Chromebook. En kontekstmenu vises med en masse muligheder for vinduet. Mod slutningen af denne liste ser du muligheden for at indstille et navn til vinduet, passende kaldet ‘Navnevindue’.

  • Du kan indstille et hvilket som helst vinduesnavn, du ønsker.

set a window name in chrome os

  • Derefter, når du bruger Alt + Tab-genvejen i Chrome OS for at skifte mellem windows, vil du se navnene på de windows, du har tildelt.

set a window name in chrome os

Tro mig , hvis du nogensinde finder dig selv med mere end tre separate Chrome-vinduer åbne på din Chromebook, vil denne funktion vise sig virkelig nyttig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aktiver vinduesnavngivning i Chrome OS og organiser din arbejdsgang

Personligt bruger jeg normalt kun min Chromebook til et par ting – mest arbejde. Imidlertid ender jeg med at undersøge flere ting på samme tid, hvilket betyder, at jeg har flere Chrome-vinduer åbne for forskellige emner. Så den nye vindues navngivningsfunktion er ret nyttig for mig. Men hvad synes du? Er dette også noget, du vil bruge? Del dine tanker i kommentarerne nedenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen