Sådan aktiveres forbedret sikker browsing på Chrome til Android

30. oktober 2020 Slået fra Af Mathias

Forbedret sikker browsing har været en del af desktop-Chrome i nogen tid, og vi havde også nævnt det i vores artikel om, hvordan man forbedrer Google Chrome-sikkerhed. Og efter mange måneder har Google bragt denne avancerede sikkerhedsfunktion til Android. Ifølge Google minimerer Forbedret sikker browsing på Chrome sikkerhedstrusler med 20% på skrivebordet og 25% på Android, hvilket er et betydeligt antal. Så hvis du vil aktivere Forbedret sikker browsing på Chrome til Android, skal du følge med. Men inden det, lad os finde ud af, hvad der præcist er Enhanced Safe Browsing.

Hvad er forbedret sikker browsing på Chrome til Android?

For at beskytte brugere på nettet opretholder Google noget, der kaldes en blokeringsliste for sikker browsing . Den indeholder en liste over webadresser, der er usikre og potentielt skadelige. Google opdaterer denne liste hvert 30. minut , og Chrome på din desktop eller smartphone henter denne liste lokalt efter hvert 30-minutters tidsvindue.

Der er dog tilfælde, hvor sofistikerede phishing-websteder ændrer domænenavnet i det 30-minutters tidsvindue, der glider gennem Googles blokeringsliste. For at bekæmpe dette enorme problem har Google bragt Enhanced Safe Browsing på Chrome, som kontrollerer hjemmesiden for trusler og opdaterer blocklisten i realtid . På denne måde kan ikke kun dig, men milliarder af brugere på nettet beskyttes mod skadelige websteder på grund af øjeblikkelig rapportering.

Artiklen fortsætter under annoncen

(

Det eneste problem med denne tilgang er, at Google skal sende URL’en til sine servere for at kontrollere dem, og dataene er midlertidigt linket til din Google-konto ( i standardpraksis anonymiseres browserdata). Google siger, at det er gjort for at beskytte dig på tværs af forskellige Google-tjenester som Google Drev, Gmail, Google Fotos og mere.

Læs også  Sådan oprettes lokal backup af Line Chat på iOS og Android

For nogle privatlivsbevidste brugere kan det se ud som en anden dataindsamlingsøvelse fra Google, men det er din egen vilje, om du midlertidigt vil overdrage dine browserdata til Google. Efter min mening for ældre brugere , der ikke har en idé om den mørke side af internettet, ville det være en meget god mulighed at dreje Enhanced Safe Browsing.

Aktivér forbedret sikker browsing på Chrome til Android

1. Opdater først Chrome til den nyeste version fra Play Butik. Hvis du ikke har en opdatering, kan du sideloade den nyeste Chrome fra APKMirror (gratis). For din information skal du være på Chrome 86.0.4240.114 og derover for at få adgang til Enhanced Safe Browsing.

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Åbn derefter krom: // flag og søg efter “sikker browsing “. Aktiver nu to Chrome-flag, “Sikker browsing forbedret beskyttelse på Android” og “Sikkerhedsafsnit på Android”. Når du er færdig, skal du trykke på “Genstart”.

Sådan aktiveres forbedret sikker browsing på Chrome til Android Sådan aktiveres forbedret sikker browsing på Chrome til Android

3. Åbn nu Chrome-siden Indstillinger, og flyt til “ Privatliv og sikkerhed “. Her finder du indstillingen “Sikker browsing” nederst. Åben det.

Artiklen fortsætter under annoncen

Enable Enhanced Safe Browsing on Chrome for Android

4. Nu får du tre muligheder: Forbedret, Standard og Ingen beskyttelse . Tryk på “Forbedret beskyttelse”, og du er færdig. Du kan også trykke på pilen ved siden af den for at lære mere om forbedret beskyttelse på Chrome. Aktivering af det vil kontrollere webadresserne i realtid og forbedre din samlede sikkerhed på tværs af Google-produkter.

Enable Enhanced Safe Browsing on Chrome for Android

5. På samme måde kan du vælge “ Standardbeskyttelse ”, som forresten er aktiveret som standard. Denne metode kontrollerer ikke webstedet med Chrome’s blokliste i realtid, men efter hvert 30-minutters vindue.

Læs også  Sådan deaktiveres annoncer fra Android TV-startskærmen
Artiklen fortsætter under annoncen

Enable Enhanced Safe Browsing on Chrome for Android

Forbedr din sikkerhed på Android med forbedret sikker browsing

Så det er sådan du kan aktiver Forbedret sikker browsing på Chrome til Android. Jeg vil sige, at for generelle brugere, der ikke har meget idé om internettet og sikkerhed, skal denne sikkerhedsfunktion være slået til. Det hjælper dem med at holde sig væk fra vildledende steder og beskytte dem mod alle hjørner. Alligevel er det alt fra os. Hvis du vil lære mere om sådanne Chrome-tip og tricks, skal du følge vores linkede guide. Og hvis du står over for problemer, så lad os det vide i kommentarfeltet nedenfor.

/ brugerdefineret css /. tdi_2_f54.td-a-rec {text-align: center; } .tdi_2_f54 .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_f54.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_f54.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_f54.td-a-rec-img {text-align: center; }}