Instagram Crash? Her får du 8 måder at fikse det

2. august 2020 1 Af Mathias

Instagram er en af ​​de mest populære sociale medier platforme derude. Det er blevet endnu mere fremtrædende, efter at TikTok blev forbudt i Indien og Reels blev føjet til Instagram. Til side kan du læse vores Instagram Reels vs TikTok sammenligning her. På trods af dets popularitet ser Instagram ud til at komme til det aktuelle emne, der ser ud til at have mange fejl, der får appen til at gå ned ofte. Mange brugere har klaget over, at Instagram fortsætter med at gå ned på både Android og iOS. Bortset fra det, støder de fleste brugere på Instagram, som går ned, mens de uploader historier eller åbner DM. Alle disse spørgsmål har ført os til denne vejledning. I denne selvstudie bringer vi dig flere rettelser til Instagram-nedbrudte problemer.

Løs Instagram Crashing Issue

Her er de løsninger, vi har leveret for at løse problemet med Instagram-nedbrud på både Android og iOS. Du kan blot klikke på linket herunder og gå problemfrit til løsningen.

 1. Ryd cache
 2. Opdater Instagram-appen / Systemopdateringen
 3. Geninstaller Instagram-appen
 4. Afslut Beta-programmet
 5. Vent ud
 6. Kontroller, om Instagram er nede
 7. Instagram Crash When Uploading af historie?
 8. Instagram går ned, når du åbner DM?

Løsninger til Instagram holder problemet med kræsning

1. Ryd cache

 • Android

1. Rydning af cache er den nemmeste måde at løse mange problemer, herunder problemer med nedbrud på Instagram. Bare tryk og hold på Instagram og åbn “App Info” . Klik derefter på “Opbevaring og cache”.

1. Clear Cache

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Her skal du blot trykke på “ Ryd cache ”Og åbn derefter Instagram igen. Nu og fremover skulle Instagram ikke gå ned.

1. Clear Cache

 • iOS

1. På iOS kan du ikke rydde cachen separat, så du skal afinstallere appen fra siden Indstillinger. Det vil slette relaterede data (cache ) af Instagram også. For at gøre dette skal du åbne Indstillinger og flytte til Generelt -> iPhone-lager.

clearing instagram cache on iPhone 1

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Her skal du rulle ned og åbne Instagram. Tryk nu på “ Slet app ” og du er færdig. Til sidst skal du åbne App Store og geninstallere Instagram. Når du har logget ind, vil Instagram ikke gå ned igen.

clearing instagram cache on iPhone 2

2. Opdater Instagram-appen / systemopdateringen

 • Android

1. Hvis ovenstående metode ikke fik løst problemet, skal du kontrollere, om du har en appopdatering, der verserer. Tryk og hold på Play Store og åbn “My Apps” . Her skal du kigge efter Instagram og opdatere den.

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Update the Instagram App / System Update

2. Dernæst skal du også kontrollere, om du har en systemopdatering, der verserer. Systemopdateringer leveres med mange rettelser og kan løse problemer med nedbrud på Instagram. Åbn Indstillinger og flyt til System -> Systemopdateringer . Kontroller nu, om der er opdateringer, og installer dem med det samme.

2. Update the Instagram App / System Update

 • iOS

1. På iOS skal du også åbne App Store og derefter på “Today” 1. Clear Cache nederst på skærmen. Her skal du trykke på dit profilikon. Rul ned, og kontroller, om Instagram har nogen afventende opdateringer . I så fald skal du trykke på Opdater. Når opdateringen er afsluttet, skal du åbne Instagram og se, om den stadig går ned.

Updating instagram on iPhone 1

2. Derudover kan du tjekke for systemopdateringer på iOS. Åbn indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering. Hvis der afventes en opdatering, skal du downloade og installere den.

updating ios

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Geninstaller Instagram-appen

Hvis ovenstående metoder overhovedet ikke fungerede, kan du lige op afinstallere appen og geninstallere igen. Husk dog, at du bliver nødt til at logge ind igen, så husk dit kodeord før du afinstallerer appen.

 • Android

1. Tryk på Instagram-appen og hold den nede, og

tryk på “Afinstaller” . Åbn derefter Play Store og installer Instagram. Log nu på din konto, og det nedbrudte problem skal være væk.

3. Reinstall the Instagram App

Artiklen fortsætter under annoncen
 • iOS

1. Tryk og hold på Instagram-appen, og vælg “Slet app”

. Når du har gjort det, skal du åbne App Store og geninstallere Instagram. Endelig skal du logge ind på din Instagram-konto og se, om du stadig står over for problemer med nedbrud på din iPhone.

deleting and reinstalling Instagram

4. Afslut Beta-programmet

 • Android

1. Nogle gange er brugere tilmeldt Instagram-beta-programmet, og vi er ikke opmærksomme på det. Betaversioner er generelt ustabile og er tilbøjelige til problemer, der styrter ned. Så for at afslutte beta-test, skal du åbne Play Store og åbne Instagram.

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Derefter skal du rulle ned, og du finder “Du er en beta-tester”, hvis du er tilmeldt programmet. Nu, tryk på “Forlad” og du er næsten færdig.

4. Quit the Beta Program

3. Luk Play Store-appen, og åbn den igen efter et stykke tid. Åbn nu Instagram igen og opdater appen . Nu vil du modtage stabile builds og ikke blive udsat for nedbrudte problemer.

Artiklen fortsætter under annoncen

 • iOS

1. På iOS, hvis du er tilmeldt beta-test, skal du have TestFlight-appen 1. Clear Cache. I så fald skal du åbne det og afmelde dig fra beta-programmet Instagram. Hvis du ikke har TestFlight-appen, skal du ikke bekymre dig, du er ikke i beta-programmet, og du kan gennemgå andre løsninger, der er nævnt nedenfor.

5. Vent ud

Jeg ved, at dette lyder som en underlig løsning på problemer med Instagram, der går ned, men tro mig, hvis jeg venter på et par timer kan det løse problemet. Lad mig forklare. Instagram bruger Facebook SDK på sin app (SDK tillader problemfri login og dyb integration). I de sidste par måneder har Facebook SDK været berygtet for nedbrud af apps, herunder Instagram, Spotify, Tinder og mere. Og spørgsmålet har været udbredt især på iOS.