Sådan installerer du “super baggrunde” fra MIUI 12 på enhver Android-enhed

2. august 2020 0 Af Mathias

For nylig annoncerede Xiaomi MIUI 12 i Kina og bragte en vasketøjsliste over funktioner med den nye iteration af MIUI. Blandt dem stod Super Wallpapers ud som en af ​​de bedste funktioner i MIUI 12. Det er dybest set levende tapeter fra Jorden og Mars, men med mere dramatisk animation. For at teste Super Wallpapers installerede vi den første MIUI 12 beta på vores Redmi K20, og det viste sig virkelig cool. Så hvis du også vil opleve de nye Super Wallpapers på din smartphone, er du kommet til det rigtige sted. I denne artikel viser vi dig, hvordan du installerer Super Wallpapers fra MIUI 12 på enhver Android-enhed inklusive ældre Xiaomi-telefoner, der har MIUI 11, OnePlus, Realme og Samsung enheder. Lad os nu hoppe til trinnene med det i tankerne.

Installer Super Wallpapers fra MIUI 12 på en hvilken som helst Android-enhed

Proceduren for at installere MIUI 12s Super Wallpapers er temmelig ligetil takket være linuxct fra XDA Developers, der har portet live wallpapers fra MIUI 12 til alle Android-enheder. Bortset fra det har vi også nævnt, hvordan du får adgang til Super Wallpapers sammen med nogle nyttige tip til inkompatible Xiaomi-enheder. Når alt dette er sagt, så lad os nu gennemgå trinnene.

1. Først og fremmest skal du downloade Super Wallpapers ZIP-filen herfra. Derefter udpakke ZIP-filen på din Android-enhed.

2. Dernæst installerer alle fire Superbaggrunde APK’er én efter én.

Install Super Wallpapers from MIUI 12 on Any Android Device

3. Efter dette skal du installere wallpapers-appen fra Google (gratis). Det giver dig adgang til Super Wallpapers på din enhed.

Install Super Wallpapers from MIUI 12 on Any Android Device

4. Åbn nu wallpapers-appen fra Google og rulle ned til bunden. Her finder du “Live wallpapers”. Åbn det, og du finder alle Super Baggrundsbilleder fra MIUI 12. Vælg nu tapet efter dit valg og tryk på “Sæt tapet”. Du er færdig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Install Super Wallpapers from MIUI 12 on Any Android Device activity launcher

5. På nogle Xiaomi-enheder viser appen wallpapers ikke knappen “Åbn” , hvilket gør det sværere for brugerne at få adgang til Super wallpapers. I dette tilfælde skal du installere Activity Launcher (gratis) for at udløse wallpapers-appen.

activity launcher

Artiklen fortsætter under annoncen

6. Efter installationen skal du åbne Activity Launcher og søge efter “wallpapers”. Udvid nu menuen “Baggrunde” og tryk på den første mulighed . Det skal tage dig direkte til appen Wallpapers og derfra kan du nemt få adgang til og indstille Super wallpapers på din Android-enhed.

Install Super Wallpapers from MIUI 12 on Any Android Device

7. I tilfælde af at den første mulighed ikke fungerer, skal du prøve de andre indstillinger. Bortset fra det, hvis du hurtigt vil have adgang til Super Wallpapers, kan du også oprette en genvej. Tryk og hold på optionen , og vælg “Opret genvej”. Dette gør en genvej på din startskærm.

Læs også  Del din skærm med Facebook Messenger på din computer

create shortcut

Artiklen fortsætter under annoncen

Nyd MIUI 12’s Earth og Mars Live wallpapers på din Android-enhed

Så det er sådan du kan installere Super Wallpapers fra MIUI 12 på din Android-enhed. I min korte brug fungerede det rigtig godt uden nogen stamm eller fryseadfærd. Det kan være delvis på grund af de stærke internals på min OnePlus 7T, så din kilometertal kan variere. Derudover var der lidt til ingen forskel i batteriets levetid, så det er godt. Alligevel er det alt sammen fra os. Hvis du har nogen form for problemer, mens du får adgang til Super Wallpapers, skal du kommentere nedenfor og fortæl os det. Vi vil helt sikkert hjælpe dig.